19 yaşında 15-14 gibi göstermek...

nisan3312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
11
7
1
23
çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?

bana ilk teyze diyeni cırmalıycam, ahdım var ahahaha
niye bu kadar zoruma gitti anlamadım.
ben aslında yaşa pek takılmam ama teyze diyince gerçekleri yüzüme çarptı resmen.
teyze dediğide kumlara oturup kiziyla kovaya kum falan dolduruyo yani
insan gelir iki kurek atar falan teyze ne ya

Harika birşey oluyor ileri de :)) ben 22 yaşında öğretmendim. Ve atandigim şehirden ailemin yanına gitmek için otogara girdiğim de güvenlik durdurup, yalnız başınıza seyehat edebilecek yaşta misiniz, kimliğinizi görmek istiyorum demişlerdi. Ayyy ne büyük mutluluktu anlatamam

insanın sadece bedeni buyuyo, ruh hala çocuk gibi, keşke beden de az yavaş buyuse ya.
teyze senin anandır deseydin el kadar sabiye ahaha.
ben çok korkuyorum bir gun biri teyze diyecek diye.
çok çok ablayımdır ben ya, o da hatır için.

ben utanmasam ablada degilim diyecegim
daha yazın benimle saklambac oynuyodun ne ara teyze olduk köftehor diyecektim de olmadı
yaş kaç sizin?

Kayınvalidemle gittiğim bir gezme de beni ilk kez gören teyze kaynama senin bu kız bekar mi dedi hem de gelin olduğuma inanamayarak tekrar sordu. Eltim görümcem filan da var hava o biçim.

Ben de nispeten küçük gösteririm ama 27 yaşı 12 sanmak ne yaa...

ben 23 yaşındayım ama 17 18 sanıyolar açıkcası ben de bu duurmdan memnun değilim boşver ileride işimize yarar öyle avutuyorum ben kendimi

Kayınvalidemle gittiğim bir gezme de beni ilk kez gören teyze kaynama senin bu kız bekar mi dedi hem de gelin olduğuma inanamayarak tekrar sordu. Eltim görümcem filan da var hava o biçim.
zamanin da mahallede birileri teyzemi begenip eniştemden istemeye gelmişler babası sanarak sizinki de aynısı olmuş

ben yolu yariladim

daha tıp ne kadar ilerleyecek allah bilir, yolu çeyrekledim diyelim ona, çeyrek o, yarım olsa duramazsın ahaha.
annemlerin benim yaşımdaki hallerine bakıyorum ben gayet 20 lerimde görunuyorum onlara göre.
30lar yeni 20lerse, 35 te yeni 25.
zaman değişti artık, daha genciz biz.
50 yaşına gelince, yaani bi yaşlandık mı sanki diycez.

Ben de nispeten küçük gösteririm ama 27 yaşı 12 sanmak ne yaa...
Düştüğüm durumu görsen acırdın. Eniştem beni övüyor yiğenim öğretmen falan kadın pat öğretmen mi ben 12 yaşında sandım dedi. Ben şok içimden yok ebenin dedim. Ama ortada 12 yaşında bir kız vardı. Kızıymış. Çocuk cüsseli falan birde tabi kuzenim geldi elektra saçlarını falan mı boyatsak yaşını gösterirsin dedi bende füze ataydın diye söylendim. Ertesi hafta ne yaptım? Gittim saçları bob kesip sarıya boyattım. Ama hala liseliler yaşıt sanıp asılıyor

Benim yengem 51 yaşında tabii ki 30 yaşına göre bakıp yaş aldık ya diyor olabilir ama baksan hiç göstermez.. yüzü de vücudu da... bikinili de hep gördüğüm için yaşını bilmesem özellikle vücudu için en fazla 30 derim. Yani 50 yaşında da çok çok memnun olursunuz görüntünüzden bence.

yok ben baya öyle dümdük 35 im ya

ay inşallah, dua gibi olsun.
kilomu hep korudum şimdiye kadar da, o açıdan şanslıyım, inşallah bir 20 yıl daha korurum:)
bayılıyorum yaşına rağmen fit olan kadınlara.
Vera Wang idolum o açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…