çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
Valla bende 26yasinda evli barkli kadınım,beni görenler liseli sanıyor,liseli çocuklar flortlesmeye calisiyorçok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
Bende aynı durumdayım aaa yaşın 28 mi diye şaşırıyor insanlar ama ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Keşke büyük dursam dediğim zamanlar oluyor.Valla bende 26yasinda evli barkli kadınım,beni görenler liseli sanıyor,liseli çocuklar flortlesmeye calisiyorfiziğim güzel orantılı,yüzüm minyon.kucuk göstermek çok güzel birşey bikac yıl sonra anlarsin
Hep böyle kalacaksın ama 35 yaşında 29 gösterdiğin için mutlu olacaksın
O kadar iyi anlıyorum ki... 30 yaşındayım dışarıda 20-21 yaşlarında gösteriyorum. Ev halimle yani açıkken 17-18. Evliyim bazen lise bebeleri tanışmak istiyor. Kötü hissediyorum kendimi. Her yaşımda böyle oldu. Sadece şöyle tavsiye verebilirim. Kıyafetlerin oturaklı ciddi resmi olursa ve saçına makyajına dikkat edersen bir tık daha yaşını gösterebilirsin. Bir de konuşma tarzı çok önemli. Çoğu öğrencim der görünüş olarak küçük duruyorsunuz ama sesiniz konuşmanız büyük olduğunuzu belli ediyor. Kendini de üzme. Derdin bu olsun yavrum. Sağlıcakla...çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
Yani derdiniz bu mu?? Bence buna sevinin. Takıntı yapmışsınız. Çok istiyosanız saçınızı sarı tonlara boyatın, makyaj yapın, topuklu giyin. 14- 15 göstermezsiniz. Çıtırsınız çocuk değil:)çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?