19 yaşında 15-14 gibi göstermek...

nisan3312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
11
7
1
23
çok az bir süre sonra 19 olacağım ama hala 14-15 gibi duruyorum. Çoğu insan bu güzel bir şey ileride küçük gösterirsin diyor evet güzel ama benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek. Yaşıtlarım ablacım abicim diyor bazen. 160 boylarında 48 kilo civarlarındayım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Beni üzen çocuk gibi durmak. Bu yüzden ciddiye bile alınmıyorum. Geçen babamın iş yerine gittim orada kızlar vardı. 16-17 yaşlarındalardı. Benden büyük duruyorlar tabi. Ben gittikten sonra arkamdan ne kadar küçük diye söylemişler. Bu durum beni çok üzüyor. Bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı?

Dert edilecek bisey yok. Seninle ayni boy ve kilodayim 160/ 48. Tek fark 29 yaşındayım. Kendinizi olduğunuz gibi sevin kabullenin. Büyümeye değişmeye calismayin. Saglikli bi bedene sahip oldugun için şükret.
Bu yaslar cabuk geçiyor tadini cikar bence.

21 yaşında üniversiteden eve giderken bilet vermemişlerdi 18 yaşından küçüklere satmıyoruz diye hey gidi günler liseye avantajı çok minyon olmanın keyfini çıkar sana abla tavsiyesi

Ben de 16-17 yaşındayken yaşıtlarımın bir kısmından daha olgun dururdum boyum uzun sanırım bununla alakalı. Bazen iyi geliyordu bazen gıcık oluyordum büyüyünce de yaşlı duracağım diye. Ama şu an 30 yaşındayım 25den daha büyük bir yaş tahminiyle karşılaşmıyorum son 2 yıldır arkadaşlarım sanki 22 yaşında kendini dondurdun hala öylesin diyorlar. İnan küçük durmak çok avantaj yaşımı söyleyince suratlarındaki o ifadeyi göremeyi çok seviyorum. Minyon da değilim boy olarak ama yine de küçük duruyorum.

Hatta şöyle söyleyeyim erkek arkadaşım benden 3 yaştan daha fazla küçük yine de ondan küçük olduğumu sanıyorlar. Kendisi de kendisinden küçük olduğumu düşünmüş ilk tanıştığımızda. Her açıdan avantaj bana göre

Bunda üzülecek bir durum göremedim ben..Çünkü zaten çocuksun ki sen hepi topu 19 yaşındasın.. Öyle bir anlatmışsın ki sanki 30 yaşında kadınsın da çocuk gibi görünüyorsun falan Dur bakalım daha o yaşlarına çok var.. Şimdi tadını çıkar..

Bakın bende 18 yaşındayım ya tam yaşımı gösteriyorum ya da 1 2 yas büyük duruyorsun diyorlar eğer tesettürlüyseniz siyah giymeniz abartılı olmayacak şekilde makyaj yapmanız veya bol giymeniz çok ise yarar yani bence koyu renkler tercih edin kilo almaya çalışın eğer yüzünüz küçük duruyorsa ona diyecek bir şeyim yok zamanla oturabilir ama üzülmeyin çünkü kadınlar zaten ev işi fazla stres çocuk doğurma gibi nedenlerden ötürü erken yaşlanabiliyorlar şahsi fikrim minyon olmak her zaman iyidir :)

Valla bende 26yasinda evli barkli kadınım,beni görenler liseli sanıyor,liseli çocuklar flortlesmeye calisiyor fiziğim güzel orantılı,yüzüm minyon.kucuk göstermek çok güzel birşey bikac yıl sonra anlarsin

Bende aynı durumdayım aaa yaşın 28 mi diye şaşırıyor insanlar ama ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Keşke büyük dursam dediğim zamanlar oluyor.

Bende senin gibiydim simdi dogum sonrasi kila ragmen (8-9 kg kadarr) halen 27-29 saniyorlar. 35 yasindayim. Evet ama ben de cok cektim o skntiyi. Herkes cocuk muamelesi yapardi. Ama suslenirsenn, puslenirsen biraz daha derler toplayabilirsin goruntu olarak. Bende o da yoktu hepten cocuk duruyodum

Zamanla düzeliyor merak etmeyin.

Ergenliğe yeni girdigimiz vakitlerde benden 2 yaş kucuk kuzenim bana abla derdi ve ne zaman yeni bir ortamda bana abla dese herkes "ne ablasi ya sen kucuk musun" diye agizlarini yayip duruyorlardi ve bundan utanç duyuyordum.

Malesef o yaşlar kucuk gorunmek demek "genç" gorunmekle ayni şey degil, çocuk olarak gorunmek demek. Sizi anliyorum. Hala kucuk dursam da 18-19 yaşimdan sonra "cocuk" gibi gorunmemeye başladim. Sizde de belki bikac sene sonra boyle olacak.

O kadar iyi anlıyorum ki... 30 yaşındayım dışarıda 20-21 yaşlarında gösteriyorum. Ev halimle yani açıkken 17-18. Evliyim bazen lise bebeleri tanışmak istiyor. Kötü hissediyorum kendimi. Her yaşımda böyle oldu. Sadece şöyle tavsiye verebilirim. Kıyafetlerin oturaklı ciddi resmi olursa ve saçına makyajına dikkat edersen bir tık daha yaşını gösterebilirsin. Bir de konuşma tarzı çok önemli. Çoğu öğrencim der görünüş olarak küçük duruyorsunuz ama sesiniz konuşmanız büyük olduğunuzu belli ediyor. Kendini de üzme. Derdin bu olsun yavrum. Sağlıcakla...

Makyaj yapmayıp pantolon giyince beni de 15-16 sanıyorlar 25 yaşındayım eczaneden ilaç alırken yol sormuştum korkmayın küçük hanım kaybolmazsiniz dedi veliler beni öğrenci zannediyor O yaşlarda bu sorunmus gibi geliyor ama büyüdükçe avantaj olduğunu anlıyorsunuz. Minyon her kadın ayni seyleri yaşıyor bosverin. Okulda bir hoca var 35 yaşında çocuklu kapalı (baş örtüsü yaşı büyük gösteriyor ondan belirttim) hepimiz onu 22-23 zannediyorduk :)

Bende senin gibiyim. 160 boy 47 kiloyum. Geçen aylarda avm girişte 18 yaş üstünü alıyorlardı. Yaşımı sordular duyunca da inanmakta zorlandılar. 26 yaşındayım evliyim bunu duyan kuaför abla bile şaşırdı. Ben isteyerek kilo verdim lise döneminde daha kiloluydum 56 58 gibiydim. Daha 15 yaşındayken bile bir yere gidince kadınlar beni büyük sanıyordu hatta bir kere denize gittiğimizde bir tanıdık beni oğluna istemişti Annemde kızım küçük daha 15 demişti, kilo olunca iri oluyorsun ve en az +5 yaş demek. Şimdi ki halimden memnunum küçük göstermek çok avantajlı bunu hep söylerlerdi galiba 30 a yaklaştıkça anlıyorum. Şimdi bu seni üzebilir ama ileride avantajını yaşayacaksın merak etme

Yani derdiniz bu mu?? Bence buna sevinin. Takıntı yapmışsınız. Çok istiyosanız saçınızı sarı tonlara boyatın, makyaj yapın, topuklu giyin. 14- 15 göstermezsiniz. Çıtırsınız çocuk değil:)

Doktora yaparken bir seminere katilmak icin yurtdisindaydim. Metroda yasli bir teyze beni lise ogrencisi sanip bana 5 euro vermek istedi. Gezmeye gelmisim sandi, benden bir kahve ic bu 5 euroyla diye zorla cebime sıkıştırmıştı. Bunun gibi cok hikayem var. Hic bi zaman rahatsiz olmadim. Hala dusunur gulerim. Senin durumunu okuyunca da istemsiz guldum. Ha 15 ha 19, benim yasimdan bakinca cok farkli gorunmuyor zaten. Buyuyunce gecer kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…