- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Bi kere yaşın çok küçük.
Ben sana açıkça her şeyi yazıyım mı?
Ben de bu tür şeyler yaşadım senin yaşlarında.
Sana ne yaptığımı yazıyım.
Ondan ayrıldım, dimdik durdum, annesiyle falan irtibatı kestim, umrumda olmadılar..
Babamdan beni istediler her defasında hayır dedirttim..
Okuluma devam ettim.
24 yaşımda farklı, çok çoook kat kattt farklı anlayışlı, iyi yürekli, beni ben olduğum için seven ve değerr veren aynı şehirde yaşadığım bir adamla evlendim..
Sen de aynısını yap..
Mutluluk burda...
önce sen kendini düşünmelisin 19 yaşında bu kadar sıkıntıya göğüs gerebilecek misin ?
sevgilinin değişme ihtimali de var. şimdi canım cicim olup sonrasında sopayı gösterende çok var.
işin olursa en azından bahane edebileceğin kafanı dağıtacağın gerektiğinde rest çekebileceğin güvencen olur.
onun hayatı düzene girsin derken kendi sağlığından olma
ama ben onu çok seviyorum
Sakın ama sakın okulunu bırakma!! Seviyorsanız bekleyin okulun bitmesini güzelim..bak burada nice ablaların var 3,6 hatta 10 sene bekleyip evlenen..önce kendi geleceğini düşün ve oku..erkek arkadaşın bencilce düşünüyor,o hayatını düzene sokmak isterken,senin geleceğini hiç mi düşünmüyor?? sende bencilce davranıp OKULUNU bitir canım.
eğer okulumu bitirmek istersem onu tamamen kaybedicemyada nişanlıyken okumak daha mı mantıklı acaba
canım onun senin yanına gelme ihtimali yok mu? bile bile o ailelerin içine girilir mi yahu?
evet işte sorun burda ben daha 19 yaşındayım bir evi çekip çevirememama onuda kaybetmek istemiyorum üzmek istemiyorum Hemde okumak istiyorum bu çok zor bir durum
Merhaba kızlar, ablalarben çok zor durumdayım 1 aydır kafayı yicem düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. Birisi bana yol göstersin..
Ben 19 yaşındaym niğdede oturuyoruz. Ve aöf adalet okuyorum 2. sınıftayım. Bu senede girdim sınava ilk tercih olmladı ikindi tercihte yine öğretmenlik yazcam örgün istiyorum. Buraya kadar herşey tamam . Sevgilim var 23 yaşında kayseride oturuyolar ve evlenmek istiyor. onu çoook seviyorum ve asla kaybetmeyi göze alamam. Annemde evlenmemi istiyor. Teyzem kuzenlerim hepsi öyle istiyo çünkü biz sevgilimle çok mutluyuz bunu görüyolar ve sevgilimin aile ortamı darmadağın annesi babası ayrı ve farklı kişilerle evliler halaları çok sıkıntılıArtık hayatının düzene girmesini istiyor haklıda ama ben ne yapayım daha 19 yaşındayım ve üniversite okumak istiyorum. :26:
Cabım yaşın daha çok küçük evlenmek için.. Ama içimden bi ses nedense sana eğer sevdiceğin seni okutacaksa, mani olmycaksa evlen dememi söylüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?