- 15 Aralık 2009
- 8.909
- 21.190
- 873
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Annenleri anlamış değilim neden bu yaşta evlenmeni istiyorlr ki? Şuan da mutlu olmanız evlenmeniz için yeterli bir sebep değil.Bence daha çoook erken... 21 yaşındayım halà erken diyorum.Okumak istiyorum diyorsun oku.Evlilik zordur bu yaşta kaldıramayabilirsin.
sakın inanma bana kalırsa.kendisi ne mezunu ki senin hukuk okumanı istiyor?
19 yaşındasınız ne bu acele ?
4 senelik olsa da ilişkiniz beklemelisiniz.
Ben bu forumda ne insanlar tanıdım 10 senelik birlikteliğin üzerine evleniyorlar.
Erken yaşta ilişkiye başlamanın en büyük sorunu bu : Erken yaşta evlilik isteği...
Daha ev ekonomisinden anlayamazsınız ki sizin okumanız gereken bir yaş bu
Okuyup geliştirin kendinizi mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin.
Hayat bu hiç birşeyin güvencesi yok
Ne kadar sevseniz de biraz mantıklı düşünmek gerek.
Aşkınız kuvvetliyse ve birbirinize güveniniz tam ise erkek arkadaşın okulunu bitirip işe girmeni beklemeli
Anneniz neden bu yaşta evlendirmek istiyor ki sizi ?
Mutlu görmesinin dışında...
eğer okulumu bitirmek istersem onu tamamen kaybedicemyada nişanlıyken okumak daha mı mantıklı acaba
Merhaba kızlar, ablalarben çok zor durumdayım 1 aydır kafayı yicem düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. Birisi bana yol göstersin..
Ben 19 yaşındaym niğdede oturuyoruz. Ve aöf adalet okuyorum 2. sınıftayım. Bu senede girdim sınava ilk tercih olmladı ikindi tercihte yine öğretmenlik yazcam örgün istiyorum. Buraya kadar herşey tamam . Sevgilim var 23 yaşında kayseride oturuyolar ve evlenmek istiyor. onu çoook seviyorum ve asla kaybetmeyi göze alamam. Annemde evlenmemi istiyor. Teyzem kuzenlerim hepsi öyle istiyo çünkü biz sevgilimle çok mutluyuz bunu görüyolar ve sevgilimin aile ortamı darmadağın annesi babası ayrı ve farklı kişilerle evliler halaları çok sıkıntılıArtık hayatının düzene girmesini istiyor haklıda ama ben ne yapayım daha 19 yaşındayım ve üniversite okumak istiyorum. :26:
lise mezunu kendisi .
yok hayır asla karşı değil gel erciyes üniversitesinde oku dersaneye gönderiyim hukuk kazan ama yanımda ol diyo
annemlerin isteme sebebi ben 3 yıldır üniversiteye gitmek istiyorum ögretmenlik bir türlü olmuyo ya tercihi yanlış yapıyorum yada eksik puan alıyorum olmuyo bi türlüOnlarda olmuyosa bekletme çocuğu ne zamana kadar üniverste sınavına gircen diyolar Aslında düşünüyorum onlarda haklı ama bende haklıym
Merhaba kızlar, ablalarben çok zor durumdayım 1 aydır kafayı yicem düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. Birisi bana yol göstersin..
Ben 19 yaşındaym niğdede oturuyoruz. Ve aöf adalet okuyorum 2. sınıftayım. Bu senede girdim sınava ilk tercih olmladı ikindi tercihte yine öğretmenlik yazcam örgün istiyorum. Buraya kadar herşey tamam . Sevgilim var 23 yaşında kayseride oturuyolar ve evlenmek istiyor. onu çoook seviyorum ve asla kaybetmeyi göze alamam. Annemde evlenmemi istiyor. Teyzem kuzenlerim hepsi öyle istiyo çünkü biz sevgilimle çok mutluyuz bunu görüyolar ve sevgilimin aile ortamı darmadağın annesi babası ayrı ve farklı kişilerle evliler halaları çok sıkıntılıArtık hayatının düzene girmesini istiyor haklıda ama ben ne yapayım daha 19 yaşındayım ve üniversite okumak istiyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?