19 yasındaki kızım hamile ne yapıcami bilmiyorum

meral1689

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
24
1
1
Aydın
Arkadaslar dünyam basima yıkıldı 19 yaşında üniverste okuyan kızım hamile oldugunu söyledi hemde 2 ,5 aylik neyapacagımı bilmiyorum kocam kızımı dövmeye kaltı zor araya girdim komşular felan yetişti sonrada kovdu bir daha gelirse bu eve öldūrūrum onu diyo, kimden peydahladiysa ona gitsin dedi banada onunla konuşursan senide öldürürüm onuda diyo, allahim ölücem kızlar ne yapicagimı bilmiyorum kizimi öyle beş parasız birakamam onada yardim etmem lazim kocam barut fıçısı gibi çok sinirli. kızımla konuşdum oda anne yaptim bi hata ne olur affet dedi
Kızlar dūnyam altüst oldu kızım nerde bilmiyorum, kocam evde sinir küpü ele güne rezil etti bizi benim öyle bir kızım yok diye ileniyo. Ne olur yardim edin .siz olsanız ne yapardınız?

Cok zor bir durum allah yardimciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylık versin size bu saatten sonra aile olmanız zor tabi konu gerçek ise...

Allah yardimciniz olsun... Keşke boyle bir sey yasanmasaydi ama olmuş bir kere o yüzden sahip cikmak en iyisi babasından gizli yardimci olmaniz. Sonuçta o sizin kiziniz baba silip atar kolay ama anne farklidir ne olursa olsun sahiplenmek gerek yoksa daha kotu sonuçlar doğar. Konu komsu neden duydu ki... Yada babası neden duydu... Hatayi telafi edebilirdiniz kimse duymadan..

Ne yasanirsa yasansin o sizin evladiniz birakamazsiniz sirf ailesi sirt dondu diye kotu yollara dusen perisan olan canina kiyan kizlarimiz var. Çocuğunuzla bulusun bu cocuga bakabilecek mi kimmis babasi ogrenin yasi cok kucuk bu sorumluluk icin.... lutfen desteğinizi esirgemeyin...

Aynen kimden hamile?

......................
Pardon ben yazarken cvp vermissiniz..
Kiziniz oglanu getirse evlencez dese kocaniz yumsar mi acaba?
Siz daha iyi taniyorsunuz..
Birde kizinizin cep telefonu yok mu kocanizdan gizli haberini alsaniz konussaniz..
Hamile diye kopeklerin onune atilmaz ki bu evlat sonucta dogrusuyla yanlisiyla sizin cocugunuz.

Son düzenleme:
Ya aldırsın ya evlensin baba başka türlü affetmez
Önce kimsenizi bebek onu öğrenin oturun konuşun öyle öldürürüm dien her adam öldürseydi Ohooo

anlamadığım kimden hamile? bebek 2,5 aylık olmuş aldırmayı düşünmemiş mi? evlenmeyi düşündüğünü mü söyledi ?

hemen babasına neden söylediniz :26: bi konuşsaydınız doğru düzgün ilk önce kızınızla ne yapılabilir babası kim falan diye

Kocam kocam demissiniz sanki kocaniz kizinizin babasi degilmis gibi???

Vakti geçmeden aldırsanıza neyi bekliyorsunuz? Bu kız üniversite okuyor sonuçta, eğitim hayatına devam etmeli

kocam demişsiniz de sürekli acaba üvey mi babası:44:

Son düzenleme:
sizin başınızı öne eğecek bir hata yapmış kızınız ancak sizin 2.evliliğiniz mi? kızınızı atmayın ortalığa o sizin evladınız daha kötü yollara gitmesin.eşiniz içinde kızınızı harcamayın

Kimden hamile kızınız siz niye unı de okuyan kızınızı kontrol etmeyip sonrada boyle davranıyorsunuz ki kız okulda hamile kalmadı herhalde. Bakın kimde kalıyor ne yapıyor bi araştırın ya.
Arkadaşları bilir onlara sorun erkek arkadasi kimmiş diye. Tabi kızınızı rencide etmeden.

Eger zaten evleneceğiz vs diyorsa babası da affeder zamanla. Ama bu onceden kontrol etmeyip sonra ah vah yapanları anlamıyorum ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ablacım, şu mübarek günde ALLAH YARDIMCINIZ olsun, sabırlı olun lütfen , şuan çok sıcak olaylar baba şuan çok sinirlidir üstüne gitmeyin ,kızınıza ulaşabileceğiniz bi numara var mı iletişimi koparmayın gizlidende olsa .. herkes hata yapar bir kız çocuğunu annesi de yanlız bırakırsa ne olur

siz olsaydınız ne yaoardiniz demissiniz ama annesi sizsiniz, anne olan sizsiniz. Ama elbette hicbir anne yavrusunu dışarda bırakqmaz, her ne suç işlemiş olursa olsun arkasında durmalısınız. Hata yaptı diye ona yüz çevirirseniz daha kotu bir bataklığa saplanabilir.

Kızınız simdi bi arkadaşına sığınmıştır belki, Ya da cocuğun babasının yanina gitmistir. Ona ulaştığımız anda sakin sakin konusacaginizi ssöyleyin. Esiniz su an sirt çevirmiş ama siz kizinizin yaninda olun. O çocuk dünyaya gelecekse artik evlenmelerinden başka yol yok gibi duruyor.. Allah yardımcıniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…