- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
niye hemen babaya yetiştirdiniz. anne-kız olarak önce konuşup bir çözüm bulsaydınız. kız şimdi kim bilir nerededir. hem aldırılmaz o bebek, 2,5 aylık olmuş. bir şekilde kol kanat gereceksiniz artık, dışlayamazsınız ki çocuğunuzu.
ay valla ben de anlamadım bu rahatlığı
büyük konuşmayayım ama 19 yaşında kızım olsa ilk işim bebeği aldırmak olurdu
sonra da bir güzel dersini verirdim kimle düşüp kalktığına, niye korunmadığına dair
bana ter bastı fena oldum
Aldırmak çözüm ggibi duruyor ama omur boyu vicdan azabı ve bbüyük gunah. Bi de küçük de değil 2.5 aylık olmuş. Cok iyi düşünmek lazım. Yaşı küçük evet ama zaten birbirlerini seviyorlar ve evlenmeyi düşünüyorlarsa evlenmeleri daha mantikli
Arkadaslar dünyam basima yıkıldı 19 yaşında üniverste okuyan kızım hamile oldugunu söyledi hemde 2 ,5 aylik neyapacagımı bilmiyorum kocam kızımı dövmeye kaltı zor araya girdim komşular felan yetişti sonrada kovdu bir daha gelirse bu eve öldūrūrum onu diyo, kimden peydahladiysa ona gitsin dedi banada onunla konuşursan senide öldürürüm onuda diyo, allahim ölücem kızlar ne yapicagimı bilmiyorum kizimi öyle beş parasız birakamam onada yardim etmem lazim kocam barut fıçısı gibi çok sinirli. kızımla konuşdum oda anne yaptim bi hata ne olur affet dedi
Kızlar dūnyam altüst oldu kızım nerde bilmiyorum, kocam evde sinir küpü ele güne rezil etti bizi benim öyle bir kızım yok diye ileniyo. Ne olur yardim edin .siz olsanız ne yapardınız?
ay valla ben de anlamadım bu rahatlığı
büyük konuşmayayım ama 19 yaşında kızım olsa ilk işim bebeği aldırmak olurdu
sonra da bir güzel dersini verirdim kimle düşüp kalktığına, niye korunmadığına dair
bana ter bastı fena oldum
Evliyim cnm böyle olunca kocam demeyeyimde ne diyeyim?Konu tabi daha önemli eğer gerçekse ama babası evden kovdu falan yazar bir anne. Kocam kovdu, kocam kızdı demek garip geldi bana açıkçası:44:
Bir annenin, kızına kocam sana cok kızdı demesi gibi garip.
Ben de onu diyorum iste yapmadan dusunseymis artık sonucuna katlanacak. Ayrıca 2.5 ay olana kadar akli nerdeymis nasıl cahillik bu hic mi anlamaz iinsan ya.yapmadan düşünseymiş. korunsaymış ya da yapmasını biliyor ya.
bu yaşta çocuğa bakamaz ki bir de üniversite okuyormuş
okumaya niyeti var mı bilmiyorum ama yazık
Benimde yeni haberim oldu kocamla birlikte daha önceden bana söylemedi kızım söylese kesinlikle yardımcı olurdum. zaten hemen farketmemis finallerin sitresinden geciktim sanmış
Benimde yeni haberim oldu kocamla birlikte daha önceden bana söylemedi kızım söylese kesinlikle yardımcı olurdum. zaten hemen farketmemis finallerin sitresinden geciktim sanmış
Evliyim cnm böyle olunca kocam demeyeyimde ne diyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?