19 yasındaki kızım hamile ne yapıcami bilmiyorum

eğer 2.evliliginiz ve dovdu dediğiniz insan kızınızin oz babası değilse ona ne oluyor pardon? Ona mi kalmis tekme tokat evden atmak te allahım yaa

Son düzenleyen: Moderatör:

ablacım biz ne desek boş. en azından ben yani. size verebilecek bir aklım yok yaşayan bilir tabiki.
öncelikle kızınızı güvenilir birinin yanına yerleştirin bence bir süre. ortalıkta bırakmayın. anneanne mi olur babaanne mi teyze mi artık bilmiyorum neresi olursa size uygun. kimden hamile olduğunu öğrenin bence ve o kişiyle iyi bir konuşun. tamam bir cahilliktir yapmış ama keşke daha erken müdahale etseymiş. ne diyeceğimi bilemedim bende. birbirlerini seviyorlarsa olmadı evlendirin ne diyeyim ki gerçekten zor bir durum. ve eğer yasal süresi geçmediyse bebeği aldırın. yazık o bari arada kalmasın. keşke yapabileceğim bir şey olsa ama yok. size verebilecek bir aklım yok bu durumda. Allah yardımcınız olsun..

Biliyorum canim ama olaylar daha çok taze bende çocuğumu dışarda birakmak istemiyorum ama dedigim gibi babasi cok sinirli tutup kızmı eve getirsem elinden alamam diye korkuyorum

niye hemen babaya yetiştirdiniz. anne-kız olarak önce konuşup bir çözüm bulsaydınız. kız şimdi kim bilir nerededir. hem aldırılmaz o bebek, 2,5 aylık olmuş. bir şekilde kol kanat gereceksiniz artık, dışlayamazsınız ki çocuğunuzu.

Biliyorum canim ama olaylar daha çok taze bende çocuğumu dışarda birakmak istemiyorum ama dedigim gibi babasi cok sinirli tutup kızmı eve getirsem elinden alamam diye korkuyorum

bu yaşta doğurmasına izin vermeyeceksin herhalde değil mi yasal sürenin dolmasına az kalmış

ben panikledim burda

Neden hemen babayla paylaştınız..
Anne için bile kabul edilebilir bir durum değil kaldı ki baba anlayış göstersin diye beklemek saçma tabiki..
Aa kızım olur öyle şeyler tabii demeyecekti adam değil mi?
Siz kızınıza ulaşın bir şekilde, yanında olduğunu söyleyin en azından bir de sorun ne yapmak istiyormuş aldırmak mı doğurmak mı istiyor?
Gerçi 2.5 aylık bebek alıdırılıyor mu bilmiyorum ama..
İnşallah konu gerçektir bu kadar yorum yaptım.

Konu tabi daha önemli eğer gerçekse ama babası evden kovdu falan yazar bir anne. Kocam kovdu, kocam kızdı demek garip geldi bana açıkçası:44:
Bir annenin, kızına kocam sana cok kızdı demesi gibi garip.

bu yaşta doğurmasına izin vermeyeceksin herhalde değil mi yasal sürenin dolmasına az kalmış

ben panikledim burda

Bence kimse duymadan bu isi hizli bir sekilde cozumlemeniz gerekiyor, bu yasta dogurursa da evlenirse de kizinizin hayati mahvolur.

Yapilacak sey bence acik, yasal sure dolmadan hizlica bu isi halledin ve bu konuyu kapatin derim.

Oz babasiymis tamam. Ama siz zaten eve getirmeyin kesinlikle . önce bi sakinlesin kızınıza uulaşın. Bir yerde buluşup konuşmayı teklif edin ve yalnız gideceğinizin garantsini verin. Gittiğinizde çok da tatlı dilli olmayın tabi çok büyük bir sorumsuzluk var çünkü ortada. Ama asla affetmem ne halin varsa gör de demeyin. Çocuğun kim olduğunu öğrenin onun da buluşmaya gelmesini isteyin. İyice öğrenin detayları. Ve bir sure yakin akraba ya da bi arkadasta kalmasini sağlayın baba sakinlesene kadar

Bence kimse duymadan bu isi hizli bir sekilde cozumlemeniz gerekiyor, bu yasta dogurursa da evlenirse de kizinizin hayati mahvolur.

Yapilacak sey bence acik, yasal sure dolmadan hizlica bu isi halledin ve bu konuyu kapatin derim.

ay valla ben de anlamadım bu rahatlığı
büyük konuşmayayım ama 19 yaşında kızım olsa ilk işim bebeği aldırmak olurdu
sonra da bir güzel dersini verirdim kimle düşüp kalktığına, niye korunmadığına dair
bana ter bastı fena oldum

Konu tabi daha önemli eğer gerçekse ama babası evden kovdu falan yazar bir anne. Kocam kovdu, kocam kızdı demek garip geldi bana açıkçası:44:
Bir annenin, kızına kocam sana cok kızdı demesi gibi garip.

Bence bunda takılacak bir şey yok. Kocam demesi gayet normal

Herkes aldırın demiş de bebeğin günahı nedir ben onu anlayamıyorum.. Kızınız yemiş bir halt sonra da günahsız bebeği aldıracak öyle mi? Konu ne kadar gerçek orasını da bilmem ama..

Allahım kimseyi şaşırtmasın bir anlık hata nelere mal oluyor bir de insanlar senelerdir uğraşıyor çocuk sahibi olmak için demekki gizli saklı olunca daha çabuk oluyor :26:
ne denir ki şimdi biraz bekleyin eşiniz sakinleşir heralde kendi kızını sokağa atacak hali yoktur diye düşünüyorum.sonra kızınız kimden hamile kaldıysa artık onunla tanışın aileler birlikte en doğru kararı alır.Allahım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…