19 yasindayim ama....

greenstreet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
87
18
298
İstanbul
Kizlar ben 19 yasindayim ama bu zamana kadar hic sevgilim olmadi... Bana ilgi gosterenler, flort ettiklerim oldu tabi ki ama hic benim de sevdigim ilgi duydugum biriyle aramda bi seyler olmadi. Bu durumu kafaya takmaya basladim artik kendimi hayata karsi gec kalmis hissediyorum. Bakiyorum etrafima ve nerden nasil duzgun guzel bi iliski sahibi olabilecegimi bulamiyorum. Artik cok sıkılmaya basladim bu durumdan.

Kizlar ben 19 yasindayim ama bu zamana kadar hic sevgilim olmadi... Bana ilgi gosterenler, flort ettiklerim oldu tabi ki ama hic benim de sevdigim ilgi duydugum biriyle aramda bi seyler olmadi. Bu durumu kafaya takmaya basladim artik kendimi hayata karsi gec kalmis hissediyorum. Bakiyorum etrafima ve nerden nasil duzgun guzel bi iliski sahibi olabilecegimi bulamiyorum. Artik cok sıkılmaya basladim bu durumdan.

Bende 19um demin benzer konu açtım belki görmüşsündür..Çok zor çok :( yaşamayan anlamaz.Her gün insanların ilişkilerini izlemek dinlemek.Bıktırdı artık :(

bende 19 yaşındayım sevgilim var ama tek bi şey söylicem sevgilin varsa derdin var diyorum başka bi şey demiyorum.

inanın olmaması bazen gerçekten çok daha tercih edilebilen bir durum:30: yeterki doğru kişiyle doğru zamanda olmuş olsun.Acele etmeden bir gün mutlaka birinin olacağını düşünmek çok daha iyidir hem dışardan mutlu görünen birçok çift aslında birçok problemle karşılaşıyor olabilir umarım hayırlısıyla bir gün doğru kişiyle doğru zamanda tanışırsınız:31:

19 sevgili bulma yaşı değil. 19 yaşı hayatınıza yön verme yaşı. Başkalarının sevgilisinin olup olmadığına aldırmayın. O başkaları bazı hatalar yapıp sonra ayrılabiliyor ve kafalarını duvara vurabiliyor da. Hepsi değil ama mutlu olan ve pişman olmayanların sayısı az. Bu yaşlarda sevgili yerine hayata odaklanmak daha iyi çünkü ne kadar ayaklarınızın üzerinde durabilirseniz ileride o kadar peşinizden koşan olur ve seçme imkanınız da o kadar çok olur.

Ya canım benim daha 19 yaşındasınız neyin umutsuzluğunda neyin karamsarlığındasınız siz? En cool en şeker en özgür en şirin en yaşanılası yaşları "aşkımızın yalnızım" modunda mı harcayacaksınız???

Şuan sizin yaşınızda olmayı aşka tercih edebilecek bir milyon insan düşünün !!! Ve bu yaşların kıymetini bilin...

Bu arada sevgilim var ama yaşım 29!
Ben 19 yaşındayken anfilerde ders notları kovalıyordum aşk değil,
Duygusallığımızdan yoksun değildik tabi ama boşlukta hiç değildik
arkadaşlarımızla vakit geçirebiliyor eğlenebiliyorduk; sevgili olmadan...!

Son düzenleme:
Ben 24 yasindayim, benim de hic sevgilim olmadi. Ama hicbir zaman da "niye olmadi, olsa" filan demedim. Kendim istemedim. Okulum, isim gucum var, bir de elin adamiyla ugrasamam derim hep. Evlilik, cocuga karismak fikrine de uzagim zaten. Gariplik bende mi acaba...

Sana tavsiyem, sen de okuluna, gelecegine odaklan. Hicbirseye gec kaldigin yok. Okuldan ziyade, hayatini evlilige odakladiysan o ayri. O zaman girdigin ortamlari artir, arkadaslarinla daha cok takil. Insanlarin icinde elbet birini bulursun.

Olması çok güzel bir şey bu konuda yalan söyleyemicem
Hele ki sana uygun briyse...
Her anında yanında olması destek olması hoş şeyler
Ama olmaması da eksiklik değil
Herşeyde bir hayır vardır
Allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah

canım farkında olmadan en iyisini yapmışsın bence, okulun filan varsa ona odaklan. inan hiçbir sey kaçırmadın, hiçbir seye gec kalmadın. senin için daha güzel daha özel olucak aşık olmak etrafındaki yasıtlarına nazaran. sakın acele etme, diğerlerinden farkın olsun bu senin.

ayrıca çoğu erkek bu durumdan hoşnut olur, tabi ilk sevgilisi olduğundan mutlu olacak birini seçersen :34:

Evet bunun boşluğu çok zor . Acele edip ilk teklif edeni ölçmeden tartmadan ani bi elektrik:37: şeysiyle evet derseniz kendisinin odun,okuz kalas olmasından bi zaman sonra dert yanmaya başlarsınız.:ssz::ssz::ssz: sonracımada ilk konunuz neden sevgilim yok diye açılmışken, diğerleride "Ahh erkekler' bolumune açıp, sevgilinizi bol bol dert yanarsınız.bırakın geç olsun temiz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya canım benim daha 19 yaşındasınız neyin umutsuzluğunda neyin karamsarlığındasınız siz? En cool en şeker en özgür en şirin en yaşanılası yaşları "aşkımızın yalnızım" modunda mı harcayacaksınız???

Şuan sizin yaşınızda olmayı aşka tercih edebilecek bir milyon insan düşünün !!! Ve bu yaşların kıymetini bilin...

Bu arada sevgilim var ama yaşım 29!
Ben 19 yaşındayken anfilerde ders notları kovalıyordum aşk değil,
Duygusallığımızdan yoksun değildik tabi ama boşlukta hiç değildik
arkadaşlarımızla vakit geçirebiliyor eğlenebiliyorduk; sevgili olmadan...!

Biraz sert olmuş sanki:44:

Daha hayatinin baharinda ve daha yeni hayatla tanisma yasindasin.
Dogru insani buldugun o gun elbette asik olucaksin farkli olucak hersey, suan sen hayatina yon verme yasindasin. Ben mesela 26 yasinda deliler gibi asik oldum ve o duyguyla tanistim... cokta iyi boyle herseyi biliyosun olgunlasiyosun. Bunlari kafana takip SIKMA canini.:16:

Benim de ilk sevgilim 18-19 yasinda olmustu. Gec kalmis falan degilsin. Uzme kendini

benim ilk sevgilim 19 yaşında olmuştu. şuan 20 yaşındayım zaten :1: ama eğer tam aradığım kişi karşıma çıkmasaydı da yine beklerdim hiç sorun etmezdim yaşımı ve kimin ne yaşadığını.. hoş karşıma çıktıda ne oldu işte yine bana hasret yine bana hüsran :ssz:

19 yaş dediğin nedir ki,bence senın ve senın yasında olan genç kızların düşünmesii gereken başka şeyler olmalı sevgilin er geç olur evlilikte olur ama bu yaşlar bir daha geri gelmez ve hayatınıza iyi bir yön vermeye calısın okuyorsanız okulu bitirin meslek sahibi olun para kazanın sonrası gelıyor kendılıgınden

Hepinize tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :) Su an universitede okuyorum tabi ki meslegimi elime almayi onemsiyorum bunun icin cabaliyorum da ama insan sevmek sevilmek de istiyor. Liseye gidenler bile 3-5 sevgili eskitmisken benim bu yasima kadar tek bi sevgilimin olmamasi ben de bu gec kalmislik hissini olusturdu. Sonra bakiyorum cevreme herkesin anlaticak bi seyi var iliski konusunda erkekler konusunda. Bense hala yerimde sayiyorum:(

19 yasında sevgılım yoktu 20de de 24 esımle tanıstım ve evlendım sımdı ıkı cocugumla mutlu bır aıleyız 28yasındayım ve ılk sevgılımın esım olması cok hos uma gıdıyor herseyı ornunla yasamam ılk gercekten cok guzel sevgılım yok dıye kasma kendını ılle sevgılım olcak dıye olmadık ınsanlara kapılırsın Allahtan senın ıcın hayırlı olanı ıste

bak canım bence hayata asla geç kalmadın yaşın çok genç ve en güzel zamanların...
ben sana bir tavsiyede bulunayım
sırf biriyle duygularından emin olmadan belki uzun süreli ilişki yaşarım diye belki aşık olurum diye başlama bir ilişkiye öyle olursa hep yanlış insanları sokmuş olursun hayatına ve üzücü durumlar olabilir
bence sabretmelisin hayat sen bekletirken gelecekte hakkında daha güzel planları olabilir :) hayat bu sürprizlerle dolu

Back
X