- Konu Sahibi berceste00
-
canım ewlenip çocuk yapmayı değilde ewliliğin zorluklarını düşün önce o sorumluluğu kaldırmaya hazırmısın?ewleneceğin adamla bir ömür geçirebileceğine eminmisin?bir insanı tanımadan ondan çocuk yapmaya hazırmısın?(aynı ewde yaşamadan asla her huyunu öğrenemessin bir erkeğin)
hayat toz pembe değil bence önce kendin için ewlen sewdiğin adam için ewlen daha sonra çocuk düşünürsün....ben 1 yıllık ewliyim ve yeni yeni istiyorum net anlamda bir çocuğum olsun diye...
ben ewlilk oturmadan çocuk yapanlarada hep imrenirim çünkü bu çok büyük bir sorumluluk bana göre...
canım evlilik öyle dışarıdan göründüğü kadar basit değil.
heves ediyor olabilirsin ama daha yaşın ufak.
bana kalırsa biraz flört etmenin de keyfini çıkarın bugünler geri gelmez.
sonra pişman olursun.
acele etme.
önce okulunu bitir güzelce. sevgilinde bitirsin askere gidip gelsin işini bulsun ondan sonra olcak işler bunlar.
İyi geceler hanımlar. Gebelik, evlilik topiğinde takıla takıla kafayı yemiş bulunmaktayım şu an. 2. sınıf üniversite öğrencisiyim sevgilim de 2. sınıf işletme öğrencisi ama sevgilim benden 1.5 yaş büyük. Neyse benim aşırı bir şekilde evlenesim anne olasım filan var. Annemle babamın da aşırı şekilde torun sahibi olası var annem şimdiden patikler yelekler örüyor hatta teyzelerim de örüyor. Ya kızlar aileme evlenmek istiyorum desem ne derler ki bilmiyorum.. :) Uf ben ne yapacağım çok isteğe geldim ya okurken evlensek olmaz mı :)
İyi geceler hanımlar. Gebelik, evlilik topiğinde takıla takıla kafayı yemiş bulunmaktayım şu an. 2. sınıf üniversite öğrencisiyim sevgilim de 2. sınıf işletme öğrencisi ama sevgilim benden 1.5 yaş büyük. Neyse benim aşırı bir şekilde evlenesim anne olasım filan var. Annemle babamın da aşırı şekilde torun sahibi olası var annem şimdiden patikler yelekler örüyor hatta teyzelerim de örüyor. Ya kızlar aileme evlenmek istiyorum desem ne derler ki bilmiyorum.. :) Uf ben ne yapacağım çok isteğe geldim ya okurken evlensek olmaz mı :)
Ben ufak yaşta evlenmiş biri olarak söylüyorum canım. Sakın evlenme öyle bi hata yapma. Yaşın daha ufak. Okulunu bitir meslek sahibi ol evvela acelen ne? nasıl olsa eninde sonunda evleniceksin. Acele etme. Herşey zamanında güzel.
ay çok güldüm
eskiden ne yaparlardı pilava kaşığı dik koy evlenmek isteyenler böyle yaparmış
erkekler mi yapıyordu yaa:44::44::44:
Benim yaşlarımda sizler de heves ediyor muydunuz :) Kuzenim evlendi bir kaç ay önce eşi 21 yaşında ve hamile nasıl özeniyorum bir bilsenizzz
Ay başlığı görünce çok güldüm tatlım kızma sakın..
Ne bu acele,ne güzel okuyormuşsun,gez toz tadını çıkar..Okulunu bitir,elin bi para görsün,ayaklarının üzerinde dur ondan sonra getir aklına evliliği..Tabi bu benim fikrim..
19 yaşında evlenipte napıcan canım yaa,o yaşların tadını çıkar.Ben 27 yaşımı bitirmiştim evlenince çok ta iyi yapmışım diyorum o yaşta evlenmekle..Şu an 30 yaşındayım ve hamileyim...
Şimdi herşey için erken,evlilik öyle kolay bişey değil,hele 2 kişilik hiç değil...
Ailecek evlengeçsiniz galiba:))Ya evlenip napcan okurken öğrenciliğiniz tadını çıkarın çok kolay bişi sanki evlenmek.Ben de 4. sınıftayım mezun oluyorum iş bulup para kazanmadan evlenmeyeceğim yani...
Benim yaşlarımda sizler de heves ediyor muydunuz :) Kuzenim evlendi bir kaç ay önce eşi 21 yaşında ve hamile nasıl özeniyorum bir bilsenizzz
İkiniz de çok gençsiniz..Üstelik öğrencisiniz..Hangi iş güç para ile evleneceksiniz ? Ailelerinizden harçlık alarak mı ev geçindireceksiniz ? Faturaları nasıl ödeyeceksiniz ? Ailerinizin evinde mi kalacaksınız ?Evlilik o kadar kolay değil.....
iyi canım evlen mademm :)
sonraa kızlarr ben ne yaptımm ahh diyee topik açarsın :)
bence bir derdim var kösesine özeliiikle eşi ve eşinin ailesi köşesine bir bak fikrin aynı olcakmı.şahsen ben onları oluya okuya evlilikten soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?