- Konu Sahibi berceste00
-
Bilemem artık...Aileden aile değişebilir tabi ama,kimseye mihnet etmeden evinin geçimini sağlayıp evliliğini devam ettirmek en güzelidir..Ailenin maddi durumu çok iyi olabilir ama ailen ne der bu konuda ? Hiç konuştun mu bu konuları ?
Genelde babamla konuşuyorum. Baba diyorum askere gitmeden evlenilse nasıl olur, zor olur di mi ya? diyorum. Ben annenle evlendikten sonra hatta sen doğduktan sonra askere gittim diyor bir şey olmaz hayat eskisi gibi zor değil diyor.. Amcamın oğlu da okurken evlendi bebek bekliyorlarmış babam haber verdi ben de yaa olur mu öyle şey çok zor olmaz mı diyorum yine babam bir şey olmaz diyor.. Babam rahatAnnemi bilemiyorum torun diye deliriyor ama torun da evlenmeden olmuyor malum :) Amcamın oğlu şu an çalışmıyo napıyorlar bilmiyorum, amcam rahmetli benim babam yardım ediyor sanırım onlara
Hayat eskisi gibi zor değil mi ??Bence hayat daha zor..Çünkü daha da arttı nüfuz.İşsizlik vs çok...İnsanlar geçim derdinde....Sanırım baban maddi açıdan nispeten çok daha iyi durumda olduğu için fikirleri böyle...Hayırlısı bakalım artık :)
Canım teşekkür ederim :) Misafircilik oynayım ben hehhh :)))
Ay yanlış anlama, dalga geçmek için öyle demedim, bende öğrenci evindeyim normalde hazırlanmam filan gelen arkadaşlarıma yemekler, temizlik beraber yapılır, bazen oturup yemekler hazırlayasım evi temizleyesim geliyor onlar için, o zaman kendimi misafircilik oynuyormuşum gibi hissediyorum. Hani benim almam gereken bir sorumluluk değilmiş ama anneme özenip misafir sofrası filan hazırlıyormuşum gibi
Evet canım tespitin çok doğru babamın geliri çok iyi olduğu için çok rahat yani hayat bize toz pembe diyebilirim.. Ben özel okulda okuyorum bir de.. Ama tabi sevgilimin ailesine de bi sormak lazımAma babam takmaz hiç oğlan tarafıymış kız tarafıymış hiç de lafını etmez böyle şeylerin canım babam
nicki güzel kardeşim :)) okuma o topicleri önce sen okulunu bitir.hem çok gençsiniz hem de okul var.evlilik çok güzel bir şey olmakla birlikte sorumluluğuda fazla.ev işleri şu bu aman kocanım gönlü aman benim gönüm derken ders çalışamaz olursunuz.hem oda okuyo nasıl geçinceksiniz daha askerlik var.evliyken hasret kalmak çok zor bunları düşün ve bir kaç yıl daha bekle.
dur kız bu ne acele ben de 19 yaşındayım ve şu an evlilik bana o kadar uzak geliyorki. ayrıca 2nizde okuyorsunuz okul bitmeden kesinlikle evlenme, başınıza ne gelcegi belli mi belki sevgilin mezun olamıcak,işsiz kalcak vs. inş. öyle bişi olmaz ama diyelim ki oldu çocugu neyle büyütmeyi planlıyorsunuz? 3 yıldır berabermişsiniz belliki birbirinizi çok seviyorsunuz bir kaç yıl daha bekleyebilirsiniz. yanlış anlama ben okulu bitirmeden evlenenlere hiç hoş gözle bakamıyorum sadece kudurmuş diyorum
aslında bir avantajında var çocugunla ilerde abla-kardeş görünebilirdiniz, benim çok hoşuma gidiyor çocugu ile aynı yaşlarda görünen aileler ama olsun sen yine bakımlı bir kız olursan bunu 4-5 yıl sonra da yakalarsın.
hem askere gitmemiş erkek daha hayatı ögrenmemiş erkektir şimdi davulun sesi uzaktan hoş geliyordur
Sevgilinin ailesinin durumu nasıl ? Sevgilinin evliliğe bakışı nasıl ?
Ah harbiden ya kocayı askere göndermek zor olur bir de korkarım ya geri dönemezse diyeAma evli değilken ona askerde bir şey olsa içimde ukte kalır keşke tatsaydım bazı şeyleri onunla diye
Bir kaza bir süpriz olmazsa okul varken anne olmayı düşünmüyorum aslında.. Ya uf hayat ne zor ya iş bulmadır yok askerliktir of
Ailesinin durumu da iyi çok şükür çift maaşlı aile. Sevgilim de evlenmek istiyor bu kararı beraber aldık sonra burraya topik açtım çok güzel şeyler konuştuk o hevesle ben de topiği açtım.. Bu arada benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
Erken yaşta evlenen hatunlar neredesiniz? Bu arada 4 ay sonra doğum günüm var 20yi bitirmiş olacağım yani 20 yaşında olacağım.. 20 yaşındayım evlenmek istiyorum diye topik açacağım bakalım fikirler değişir mi
Kızım olacak yaştasın ve ben bir anneyim..Kızım var..O yüzden ilgilendim canım ...
Erken yaşta evlenen hatunlar neredesiniz? Bu arada 4 ay sonra doğum günüm var 20yi bitirmiş olacağım yani 20 yaşında olacağım.. 20 yaşındayım evlenmek istiyorum diye topik açacağım bakalım fikirler değişir mi
Çok doğru bir tespit :)hahabak işte o zaman her şey değişir
aslında çocuk işini okuldan sonra düşünüyorsanız hiç acele etmeyin :) ama ben seni anladım olur da başına bir şey gelirse onunla paylaşamayacağın diger duygular için üzülmekten korkuyorsun
Senin eşinin büyük olması avantajın varmış canım Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim sevgilim daha minikk daha 21 yaşındafazla anaç bir kişiliğin var galiba canım. bu yüzden aile olma anne olma aşkıyla yanıp tutuşuyorsun belli ki
bende 19 yasında evlendım . 1 senelık evlıyım 7 aylık da hamıleyım .
mutlu musun dıye sorsan . -Evet cok mutluyum derim ama daha da mutlu olabilirdim . esım benden 9 yas buyuk
Sashamia canım teşekkür ederim inan bu söylediklerin beni de çok düşündürüyor ama şimdi evlenmeye kalksam 2 yılda hazırlıklar filan anca biter aslında o zaman sevgilim 23 olur ben 21 olurumberceste canım benım dıger topıkden tanıyorum senı ,sevıneyım mı tebrık edeyım mı bılemedım sımdı tatlım yaa .
3 yıllık ılıskının ardından evlılık kararı almanız cok guzel cok mutlu edıcı bır olay olsa gerek ama ,tatlım evlılık ıcın
sence de erkek arkadasın bıraz kucuk degıl mı ! sen de kucuk sayılırısın 19 yas da evlılık ıcın cok erken bır yas
hadı yıne kadınlar erkeklere oranla daha erken olgunlasıyor ama erkekler oyle degıl ıste tatlım! erkekler 25 yasından
once bıldıgın dunyaya toz pembe gozluklerıyle bakan henuz kısılıklerı bıle oturmamıs olgunlasmamıs oluyorlar.
sımdı evlensenız bundan 2-3 yıl sonra erkek arkadasın olgunlastıgın da ben ne yaptım dıyebıılecek belkı de.
cunku suan da verdıgı karar bıle tamamen kısılıgı oturmadan benlıgını oturtmadan vermıs oldugu karar
ama soyle 24-25 yasına geldıgın de pısman olma ıhtımalı cok yuksek .benım hep savundugum bırsey vardır oda şu;
erkekler buyumeden olgunlasmadan hayatını yasamadan gözü kapalıyken sakın evlenmeye kalkmasınlar!
bunları yapmadıkları zaman emın ol bunlara duydugu ozlemle evlılıgın de sana sıkıntılı gunler yasatabılır.
ozgurluge karsı zaafı olusacaktır ,ozgur olmak ısteyecektır ,cunku hayatını yasaması gerektıgı yasda o cıddı sorumluluklar
yuklemıs olacaktır sırtına .bence tatlım bıraz daha dusun derım .
Ya forumda 20-21 yaşında evlenip şu an 3-4-5 çocukları olan mutluluk saçan insanlar gördüm de çok heveslendim şöylee seneye yaz filan evlensemmm sevgilimle de 3 yılı geçtik
Benim yaşlarımda sizler de heves ediyor muydunuz :) Kuzenim evlendi bir kaç ay önce eşi 21 yaşında ve hamile nasıl özeniyorum bir bilsenizzz
Çok doğru bir tespit :)
Senin eşinin büyük olması avantajın varmış canım Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin benim sevgilim daha minikk daha 21 yaşında
Sashamia canım teşekkür ederim inan bu söylediklerin beni de çok düşündürüyor ama şimdi evlenmeye kalksam 2 yılda hazırlıklar filan anca biter aslında o zaman sevgilim 23 olur ben 21 olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?