- Konu Sahibi berceste00
Senin de başın sağolsun narmik anne. Annem 2-3 yıla istediğine göre ee bu bebek de gökten zembille inmiyor 9 ayı hesaba katmak çalışmaları da hesaba katmak lazımÖncelikle başınız sağolsun..Bir anne için çocuğunu kaybetmekten daha acısı yoktur..Ben büyük yaşa getirmeden kaybetmiştim ilk bebeklerimi...Ama kendi ellerimle toprağa gömmek zorunda kaldığım için bunun acısını derinden yaşadım...Annen bu psikoloji ile torun sahibi olmayı hayal ediyor olabilir..Ancak hemen mi istiyor yoksa ilerde olmasını istediği bir hayal mi ?
Şahsi fikrimi söyleyeyim..Ben 19 yaşında kızımın evlenmesini tercih etmem...Hatta 30 yaşından önce evlenmemesi,çok çok iyi şartlarda en erken 25 yaşlarındayken evlenmesini umud ederim...Maddi nedenler yüzünden değil,insanın kişiliğinin ancak bu yaşlardan sonra oturduğuna inandığım için..Hatta bana göre ergenlik anca 30 yaşından sonra bitiyor çoğu kişide...:)

Dert köşesini de bol bol okudum tatlım ama biri vardı bak 20 yaşında evlenmiş şu an 32 yaşında ve 5 çocuğu var işte o benim idealimhahahah berceste kız gece gece benı cok guldurdun sen ,cok yasa emı
20-21 yasın da evlenıp de mutlu olan uyelerı nerede gordun kız
bır derdım var kosesı sırf adı gıbı de dert kosesı .
ben o bolumu okuduugm da evlılıge karsı tertemız olan masumcuk duygularım bır an da degıstı desem yalan olmaz .
bence sen de suanlık o bolume transfer ol derım tatlım![]()

Son düzenleme: