19 yıllık evli ve anne olamayanlar

sel76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
2.178
296
198
Diğer
EVETTTTTTTTTT 93 temmuz 17 yaşında evlendim ......... 5 tüpbebek ,1 dondurulmuş transferi ,4 laparoskopi,1 histereskopi,7 aşılama,sol tüpün alınması...........ve artık sayfayı kapatmamla ....................panik atak.........işte ben burdayım adım selda..............siz nerdesiniz............başlangıc yazım pek iç açıcı degil ama...................

anlaşılan benden başka 19 yıllık evli olan yok......................eskimişim ben demekki............

anlaşılan benden başka 19 yıllık evli olan yok......................eskimişim ben demekki............
canım hoşgeldin bende diyordum en uzun evli benim herhalde canım bende15 yıllık evliyim 31 yaşındayım 3. tüp denicem temmuzda hayırlısıyla

canım hoşgeldin bende diyordum en uzun evli benim herhalde canım bende15 yıllık evliyim 31 yaşındayım 3. tüp denicem temmuzda hayırlısıyla

ooooooooooo maşallah sanada........inşallah sonuca ulşır bebegine kavuşursun...........şimdiden kolay gelsin arkadaşım...

slm selda bende 16 yıllık evli 36 yaşındayım 3 negatif tüp bebek denemem sonucunda..... bendede panik atakkkkkkkkkkk

allah yardımcınız olsun arkadaslarınanın kelımenın bıttıgı nokta allah sızın saglıgınza zeval vermesın ve ıns kucagınıza alırsınız sızde boyle ornekler cok var sız zaten bıcok tavsıye tesellı duymussunuzdur bu zaman zarfında ama ınsanlar tam bıttı artık umudum yok bıraktım dedıgı anda gebe kalabılıyor rabbım yard olsun..

slm selda bende 16 yıllık evli 36 yaşındayım 3 negatif tüp bebek denemem sonucunda..... bendede panik atakkkkkkkkkkk
maşallah sende baya uzunmuşsun bu topik açılmadan önce en uzun evli benim deyip üzülüyordum meyersem çokmuş benimgibi olan

selam Rabbim hepimizin gönül muradımızı hayırlısıyla verir inşallah
ben 6 senelik evliyim 32 yaşındayım sizler kadar olmasada bende çok zorluklar çektim bitkisel bilimsel ne tedaviler denedik şımarık sıpaaa henüz teşrif edemedi ama her şeyde bir hayır vardır vakti zamanını bekliyordur Rabbimin kudreti sonsuz

bende 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım , 5 aşılamanın, ilki düştü , 2. kürtaj, 3. tutmadı , 4. erken doğumla (34 haftalık)oğlumu kaybettim , 5. de çok şükür rabbime 10. yılımda kızımı kucağıma aldımm ,, Güzel Allahım sizlerede nasip etsin inş... yaşadığınız zorlukları hiç kolay değil ,, Allah yardımcınız olsun inş.

ah canım benim çok acılar çekmişsin amaaaa sonunda babişine kavuşmuşsun ne güzel salıklı büyüt tatlım

ah canım benim çok acılar çekmişsin amaaaa sonunda babişine kavuşmuşsun ne güzel salıklı büyüt tatlım

ewet hiç kolay değildi ama kızım doğduktan sonra o günler hiç yaşanmamış gibi oldu ,sizlerde aynı güzellikleri yaşıyacaksınız için pes etmek yok

Son düzenleme:

maşallah kızına hepinize....bir an hikaye dahada kötü olacak derken kızını yazınca bir oh dedim ve sevindim arkadaşım.allah sıkıntı vermesin..hep mutlu ol........

yıllar çok hızlı geçiyor arkadaşlar..ilk beş yılı nasıl olur .......aaaaaaaa bak beş yıllık evliymiş derken başkalarına .şimdi 20 yıllık olacagız nerdeyse ...yaş da 37 oooooooooooo ama göstermiyorum...çünkü içimdeki çocugu büyütemedim...birde ikizler burcuyum.......eline saglık...........

bende 12 yıllık evliyim 33 yaşındayım;

1- 7 haftalık düşük( tek bebek)
2-10 haftalık düşük(ikiz bebek)
3-negatif
4-21 haftalık erken doğum kız bebek(başta ikiz sonra tek bebek)
5-kimyasal gebelik
6-12 haftalık düşük(ikiz bebek)

ve senin yazını okurken tüğlerim kalktı yemin ederim erken doğum acısını yaşamış biriyim ama 34 hafta tam sona ulaşmışken çok zor günler geçirmişsindir şükürler olsun kızın gelmiş herşey geride kalmış darısı bizlerin başına inşalla..............

mavielle nasılsın beni hatırlarsın belki ..............ben senin ismini hatırlıyorum......2010 da yaptırdınmı canım......ben en son topikte 2010 nisanda yaptırdım. ozaman topikte daha fazla zaman geçiriyordum.......

evet canım malesef çok çabuk geçiyor butopiğin açılması güzel oldu bende hep üzülüyordum en uzun benmiyim evli diye amannnnn yıllanmış şarap misali işte evlilik uzun ama ruhumuz genç

maşallah kızına hepinize....bir an hikaye dahada kötü olacak derken kızını yazınca bir oh dedim ve sevindim arkadaşım.allah sıkıntı vermesin..hep mutlu ol........
amin canımm Allah razı olsunn ,darısı tüm isteyenlerin başına inş..

evet 34 haftalık doğdu oğlum ve 24 gün yaşam savaşı verdii ama olmadı çok şükür ki kızım kucağımda.. kızım için tedaviye başlamadan önce araştırma yapıldı ve kanda pıhtılaşma ve aşırı folik asit eksikliği çıktı ,, hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım ,,,
senin yaşadıklarında hiç kolay değil canım Rabbim sanada sabırlar versin , neyseki hamile kalabiliyorsun bu da güzel birşey bunu tadamayanlarda var, sende araştırma yaptırdınmı canım eğer yapılmadıysa olası bir gebelikten önce onu yaptır.. Rabbim sizlerede nasip etsin inş. hep dua ediyorum.

evet cnm 2010 yılının ekim ayında 21 haftalık kızım erken doğumla geldi kaybettim daha sonra 2011 aralıkta kimyasal gebelik yaşadım 2012 ye girdiğimizde tekrar tedaviye başladık ve 12+5 de ikizlerimi kybettim 1 ay önce ne ağrım ne kanamam hiç bir şey yokken bir sabaha karşı uykumda geldi ilk bebeğim lavoboya koştum kanama sandım ama bebeğimle karşılaştım bağırmışım o esnada diğer bebeğim geldi elleri ayakları gözleri herşeyleriyle tam bir bebeklerdi ama rabbim ömür vermemiş yapıcak bişi yok sabretmekten başka........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…