canım hoşgeldin bende diyordum en uzun evli benim herhalde canım bende15 yıllık evliyim 31 yaşındayım 3. tüp denicem temmuzda hayırlısıylaanlaşılan benden başka 19 yıllık evli olan yok......................eskimişim ben demekki............
canım hoşgeldin bende diyordum en uzun evli benim herhalde canım bende15 yıllık evliyim 31 yaşındayım 3. tüp denicem temmuzda hayırlısıyla
​saol tatlım inşallah hep berebar güzel haberlerimizide paylaşırızooooooooooo maşallah sanada........inşallah sonuca ulşır bebegine kavuşursun...........şimdiden kolay gelsin arkadaşım...
EVETTTTTTTTTT 93 temmuz 17 yaşında evlendim ......... 5 tüpbebek ,1 dondurulmuş transferi ,4 laparoskopi,1 histereskopi,7 aşılama,sol tüpün alınması...........ve artık sayfayı kapatmamla ....................panik atak.........işte ben burdayım adım selda..............siz nerdesiniz............başlangıc yazım pek iç açıcı degil ama...................
maşallah sende baya uzunmuşsun bu topik açılmadan önce en uzun evli benim deyip üzülüyordum meyersem çokmuş benimgibi olanslm selda bende 16 yıllık evli 36 yaşındayım 3 negatif tüp bebek denemem sonucunda..... bendede panik atakkkkkkkkkkk
ah canım benim çok acılar çekmişsin amaaaa sonunda babişine kavuşmuşsun ne güzel salıklı büyüt tatlımbende 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım , 5 aşılamanın, ilki düştü , 2. kürtaj, 3. tutmadı , 4. erken doğumla (34 haftalık)oğlumu kaybettim , 5. de çok şükür rabbime 10. yılımda kızımı kucağıma aldımm ,, Güzel Allahım sizlerede nasip etsin inş... yaşadığınız zorlukları hiç kolay değil ,, Allah yardımcınız olsun inş.
ah canım benim çok acılar çekmişsin amaaaa sonunda babişine kavuşmuşsun ne güzel salıklı büyüt tatlım
bende 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım , 5 aşılamanın, ilki düştü , 2. kürtaj, 3. tutmadı , 4. erken doğumla (34 haftalık)oğlumu kaybettim , 5. de çok şükür rabbime 10. yılımda kızımı kucağıma aldımm ,, Güzel Allahım sizlerede nasip etsin inş... yaşadığınız zorlukları hiç kolay değil ,, Allah yardımcınız olsun inş.
bende 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım , 5 aşılamanın, ilki düştü , 2. kürtaj, 3. tutmadı , 4. erken doğumla (34 haftalık)oğlumu kaybettim , 5. de çok şükür rabbime 10. yılımda kızımı kucağıma aldımm ,, Güzel Allahım sizlerede nasip etsin inş... yaşadığınız zorlukları hiç kolay değil ,, Allah yardımcınız olsun inş.
bende 12 yıllık evliyim 33 yaşındayım;
1- 7 haftalık düşük( tek bebek)
2-10 haftalık düşük(ikiz bebek)
3-negatif
4-21 haftalık erken doğum kız bebek(başta ikiz sonra tek bebek)
5-kimyasal gebelik
6-12 haftalık düşük(ikiz bebek)
ve senin yazını okurken tüğlerim kalktı yemin ederim erken doğum acısını yaşamış biriyim ama 34 hafta tam sona ulaşmışken çok zor günler geçirmişsindir şükürler olsun kızın gelmiş herşey geride kalmış darısı bizlerin başına inşalla..............
evet canım malesef çok çabuk geçiyor butopiğin açılması güzel oldu bende hep üzülüyordum en uzun benmiyim evli diye amannnnn yıllanmış şarap misali işte evlilik uzun ama ruhumuz gençyıllar çok hızlı geçiyor arkadaşlar..ilk beş yılı nasıl olur .......aaaaaaaa bak beş yıllık evliymiş derken başkalarına .şimdi 20 yıllık olacagız nerdeyse ...yaş da 37 oooooooooooo ama göstermiyorum...çünkü içimdeki çocugu büyütemedim...birde ikizler burcuyum.......eline saglık...........
amin canımm Allah razı olsunn ,darısı tüm isteyenlerin başına inş..maşallah kızına hepinize....bir an hikaye dahada kötü olacak derken kızını yazınca bir oh dedim ve sevindim arkadaşım.allah sıkıntı vermesin..hep mutlu ol........
bende 12 yıllık evliyim 33 yaşındayım;
1- 7 haftalık düşük( tek bebek)
2-10 haftalık düşük(ikiz bebek)
3-negatif
4-21 haftalık erken doğum kız bebek(başta ikiz sonra tek bebek)
5-kimyasal gebelik
6-12 haftalık düşük(ikiz bebek)
ve senin yazını okurken tüğlerim kalktı yemin ederim erken doğum acısını yaşamış biriyim ama 34 hafta tam sona ulaşmışken çok zor günler geçirmişsindir şükürler olsun kızın gelmiş herşey geride kalmış darısı bizlerin başına inşalla..............
mavielle nasılsın beni hatırlarsın belki ..............ben senin ismini hatırlıyorum......2010 da yaptırdınmı canım......ben en son topikte 2010 nisanda yaptırdım. ozaman topikte daha fazla zaman geçiriyordum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?