19 yıllık evli ve anne olamayanlar

Dilerim Rabbim çok aratmaz canım ilk seferde olur .

canım benim bildiğim regl ile iğnelere başlanıyor ama tabi doktor değilim onun için yanlış bilgi vermek istemem . sen doktoruna sor bence bunu .

ay canım benim ya.............rabbim yavruna o cennet kokuluna ve sizlere uzunnnnnnnnnn ömür versin........bana ve bizlere dua için saol............

femema yazışalım olurmu..........birbirimize mutlaka bir faydamız olur belki...........hangi şehirdesin...........

canım en sıkıntısız acısız sonucu güzel bir zaman diliyorum.............bu içinde bulundugumuz üç ay hürmetine

2010 dada memorial semra kahraman sol tüpümü aldı ve endokrine gidip kilo vermemi istedi.bende ameliyattan sonra birkaç ayda 12 kilo verdim 77 den 65 kiloya dşmüştüm...taki şimdiye kadar.birkaç aydır.ıvır zıvır şeyler yiyorum iyice boşladım...........ve şu an 75 kiloyum.....tekrar başlayacagım kilo vermeye.............ama artık tüpbebek yaptırmayacagım..........

kızlar bebek özlemi eu2 de bir video var kk da isterseniz seyredin ben çok seviyor izliyorve hep aglıyorum.............çok zor geçti 19 yıl çok ........acısı fazla içimde...........

selam herkese ben evliligimde 6. yılagiricem 2 asılamam var 2 de kimyasal gebelik bir ilac getirttim romanyadan adı baranca ursului erkek ve kadın infertilitesinde kullanılan bir ilac alternatif bi secenek olarak denemek istedim

Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.

Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 200 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal yetersizlik, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.

baya hamile kalan var topicte ama ilac ismi olarak konu acılmadıgı icin bilen az ben acıp haberdar etmek istedim

belki sizede ğifa olur kimbilir denemekte yarar var allah yardımcınız olsun

benimki çok garip devletten heyet rp alıcam akciğer filmi ekg kan tahlillerim var bilmiyorumki kilomu sorun edeceklerini dahiliye direk tarttı beni rp.veremem 79 kilo olmanlazım en az dedi çöktüm tabi yaşım doluyor dedim dinletemedim 16 temmuza kadar 79 olmam lazım doktor tedaviye başladı çok gerdiler beni çok arkadaşım..............

canım valla ben ilk defa duydum rapor için kilonun önemini ben iki yıl önce tedavimde rapor çıkarmıştım 81 kiloydum bana hiç böylebişi demediler şimdi 75 kiloyum dr zayıfla dedi ben anca 75 düştüm veremiyorum artık şimdi adet bekliyorum tedavi için hayırlısıyla

femema yazışalım olurmu..........birbirimize mutlaka bir faydamız olur belki...........hangi şehirdesin...........

kusura bakma. Ancak firsatim oldu yazismaya. Ben yurtdisinda kaliyorum, Almanya`da. Sen nerede kaliyorsun?

Devlet hast. böyle arkadaşım moral gerektiren bir tedavi ama kimse sallamıyor .Tüp bebek doktorum ilaçlarımı verdi estrofem bant,estrofem tablet vede progesteron kullanmaya başladım aynı zamanda diyet zaman kaybedemeyiz sen bunları kullanmaya başla tedavine başlamam gerekiyo dedi 16 temmuzda 79 ol dahiliyeden raporunu al diyerisyenin listesine tam uyup herşeyi saatli ve ölçülü yiyip ilaçlarımı saatli alıyorum yerlerde sürünen moralimide kendimce kaldırıyorum işte .Allah dilerse olur,şukadarını söyliiim çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum .

kusura bakma. Ancak firsatim oldu yazismaya. Ben yurtdisinda kaliyorum, Almanya`da. Sen nerede kaliyorsun?

ben kayserideyim .....ama kardeşlerim ailem.......almanyada..........bende almanyadaydım ama dedigim gibi 19 yıl oldu evlendim burdayım ben annemlerde 4 yıldır burdalar ama yine senede bir 1 ay gidiyorlar...............

nediyim tatlım allah yardımcımız olsun inşallah herşey gönlünce olur

inşallah kavuşursunuz arkadaşlar.
benim de 12-13 senelik evli bir arkadaşım var çocuğu olmuyor.
ve o hiçbirşey yapamıyor eli kolu bağlı
kocasının ilk evliliğinden çocuğu var diye hep oyalıyor bizim zavallı kızı.
inşallah onunda bir tane olur

Sel76-Merhaba canim! Allahim yardimcin olsun bu yolun ne kadar yipratici oldugunu biliyorum kalbimle hisediyorum cunku senelerce ugrasarak sonuc alamayan cok yipranan bir arkadasiniz benim. Allahim yardimcimiz olsun!!!

Burdaki butun arkadaslara da rabbim yuzunuzu guldursun ALLAHIM ANNE adaylari olmayi nasip etsin! Bu duyguyu hisetttirsin!

14-yillik evli Son 12-senesi durmadan cocuk isteyen biriyim...Yasim 39 artik tup bebege girebilecekmiyim bilmiyorum...

2-asilama/ 2-tup bebek/ 1-acik amelyat kist patlamasi sonucunda/2-histeroskopi/ senelerde bitmeyen heray nerdeyse 15-20 tedaviye harcayan biriyim.

2-tup bebek yaptirali 6.5 ay gecti kendime saaglik acisindan gelemedim.... Mide/karaciger/ jenekolojik olarak sik -sik agrilar oluyor. Ozellikle wc sorunu bazen yapamama bazen tam tersi tutamama artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Disarida +40 derece sicak ev icinde kalin corapla dolasiyorum baska turlu hic olmamaya basladi....

Hayatta insallah mucdelleyici birsey olacagina inaniyorum kendimi buna inandirmaya calisiyorum. Allah buyuktur belki diyorum...

Suan tamamiyla kendimi ise adadim dusunmemeye calisiyorum... Cunku agladigim zaman goz yaslarimi silecek bana destek olabilecek senelerce sevdigim guvendigim kader arkadasim yanimda degil... tam olarak iki tarafa gitmedeik ama buyuk ihtimalde herkez kendi yolunu sececek gibi...Allahin buyuklugune inaniyorum....Ilerideki gunlerim insallah mutlu gececektir!!!

ays73 canim ilk denemen mi? insallah yuzun guler ...rabbim nasip eder insallah

femene canim dedigine katliyorum bir sira yapalim ve sirayla okuyalim Salati-tefriciyeyi (4444). Ben katliyorum.

Son düzenleme:

Evet kukacım ilk denemem ve çok geç kaldım eylülde bende 39 olcam ,allah yar ve yardımcımız olsun ,pes etmek yok sonuna kadar gitmeyi planlıyorum .
4444 tefriciye yi bende okutmuştum grup olarak paylaştık ama en son işin ehli birinden öğrendim 21 günde kendin okursan daha etkili diyor,kafanı karıştırmayayım sen bilirsin yinede .......

Canım durumuna çok üzüldüm, şunu söylemeyi atladım önce senin sağlığın önemli gerisi hikaye ,Allahım sana mucizelerle bebek göndersin inşallah herşeyin bir vakti vardır,henüz gelmemiştir seni kocaman kucaklıyorum

ben kayserideyim .....ama kardeşlerim ailem.......almanyada..........bende almanyadaydım ama dedigim gibi 19 yıl oldu evlendim burdayım ben annemlerde 4 yıldır burdalar ama yine senede bir 1 ay gidiyorlar...............

Selam Selda,

Almanyanin neresinde kaldin? Ben Bonn`da kaliyorum. Umarim Allah gönlüne göre verir. Takma kafana olmuyor diye. Olacak diye inanman gerek. Eger ki olmuyorsa, benim gibi, yeterince olacagina inanmiyorsun. Ama Allah`ü Teala Kerim`dir. Ilk sen ve benim gibi yasi ilerleyip`te halen anne olamayanlara dua edicem. Insallah bizlerde tadariz bu duyguyu. Eger ki halen olmuyorsa, yani herseyin hayirlisini diliyoruz, demek ki hayirsiz olacagindan olmuyordur. Biliyorum bu ne senin icin ne de benim icin bir morel verici cevap ama: "Bugün bize yanlis, ve karanlik gibi görünen seylerin muhakkak cevapi ilerki zamanlarda cok aydin olacak."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…