selam kızlar tokiğiniz hayırlı olsun
38 yaşındayım 14.yılıma girdim 2 yıldır bebek peşindeyim kilon çok ver gel dediler geçen yıl sıkıntı sitres veremedim şimdi 82 kiloyum devletteki hakkımı kullanmak istiyorum ilk deneyişim çünki yaş ve evlilik çok ta bu konuda çok tecrübesisim yumurtam azmış tüp denenecek allah sonunu hayır etsin burda güzel haberler okuyup çok mutlu oluyorum......
ben bişeyler sorayım en son 24 mayısta regl oldum estrofem tablet ve bant verdi doktor bu ilaçlar reglin belli bir gününde kullanılmaya başlanmıyormu anlamadım ki
Tüp bebek ilaçları iğne falan değilmidir
Tecrübeli arkadaşlardan cevap istiyorum lütfen
Selam selcim
Seninle baya bir yazismistik hatirlarsin Rabbim su mubarek cuma gunu hurmetine 3 aylar hurmetine acilan elleri edilen dualari Mekke ve Medinede edilen dualarla ilhak eylesin Allahim bos cevirmesin.
Yasadigimiz Rabbimin katinda bos degil inan Mevlam kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor.
Sabir ve sukurle asacaz insallah Benimde tam 20 sene sonra oldu yavrum neler cektim ne vaadeler atlattim Hamdolsun sukrolsun biz umutsuz vakaydik tipta yuzumuze karsi asla evlat sahibi olamassiniz dediler Doktorlar esimde sperm yok bendede yumurta yoook olsada 1 olur oda kalitesiz olur hic ugrasmayin bu dosyayi kapatalim dediler.
Evet dediler ama ben kapatmadim verici olan Allahimdi yaratacak olan oydu yeterki ol desin istesin hic olmazmaydi inandim Hep Rabbimden istedim.
En son gorustugum Doktor eger sen hamile kalirsan haberimiz olsun dedi gulerekten(iSTE O ZAMAN CANIMIN YANDIGINI HISSETTIM ICIM ACIMISTI DOLDUM DOLDUM BOGAZIM DUGUM DUGUM OLDU YANIMDA ESIM O ANKI HISLERIMI ASLA UNUTMAYACAGIM DERINDEN YARA ALMISTIM)Sabir ve duayla astim 8. migro tedavimde tek bir yumurtayla oglum oldu.
Her daim duamdasiniz sabredin Rabbim verecek ins Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun Dualarmiz kabul Amellerimiz makbul olsun ins Allaha emanet olunuz Sevgiler
Selam,
bende üc yillik evliyim. 19 yillik evliligim olmasa`da yasimin ilerlesmis olmasindan burada dogru oldugumu saniyorum. Evliligimizin ilk ayinda hamile kaldim. Aslinda hamile kalmam cok kolay oldu. Ancak ic gebelik gecirdim. Üc yildir deniyoruz. Ama halen olmadi ve olmayacak gibi. Bizde doktorlarin yardimi ile deniyecegiz insallah. Allah yüzümüze gülerde bizde evlat sahibi oluruz hayirlisi ile.
Selam Kızlar ;
30 yaşındayım , 12 yıllık evliyim , bir çok tedavi denedim olumlu yanıt alamadım . Eşimin sperm sayısı düşüklüğü ve benim de pko lu olmamdan dolayı bir türlü denk getiremedik :)
1,5 yıl önce ilk tüp bebek denememi yaptım , sonuç negatif , daha sonra meme ile ilgili bir sorunum çıktı onunla uğraştım . şimdi kımetse kolları sıvadık temmuzda ikinci deneme için maratona başlıyoruz .
Rabbim isteyen herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda inşlllllllllllllllllll .
selam kızlar tokiğiniz hayırlı olsun
38 yaşındayım 14.yılıma girdim 2 yıldır bebek peşindeyim kilon çok ver gel dediler geçen yıl sıkıntı sitres veremedim şimdi 82 kiloyum devletteki hakkımı kullanmak istiyorum ilk deneyişim çünki yaş ve evlilik çok ta bu konuda çok tecrübesisim yumurtam azmış tüp denenecek allah sonunu hayır etsin burda güzel haberler okuyup çok mutlu oluyorum......
2010 dada memorial semra kahraman sol tüpümü aldı ve endokrine gidip kilo vermemi istedi.bende ameliyattan sonra birkaç ayda 12 kilo verdim 77 den 65 kiloya dşmüştüm...taki şimdiye kadar.birkaç aydır.ıvır zıvır şeyler yiyorum iyice boşladım...........ve şu an 75 kiloyum.....tekrar başlayacagım kilo vermeye.............ama artık tüpbebek yaptırmayacagım..........
canım valla ben ilk defa duydum rapor için kilonun önemini ben iki yıl önce tedavimde rapor çıkarmıştım 81 kiloydum bana hiç böylebişi demediler şimdi 75 kiloyum dr zayıfla dedi ben anca 75 düştüm veremiyorum artık şimdi adet bekliyorum tedavi için hayırlısıylabenimki çok garip devletten heyet rp alıcam akciğer filmi ekg kan tahlillerim var bilmiyorumki kilomu sorun edeceklerini dahiliye direk tarttı beni rp.veremem 79 kilo olmanlazım en az dedi çöktüm tabi yaşım doluyor dedim dinletemedim 16 temmuza kadar 79 olmam lazım doktor tedaviye başladı çok gerdiler beni çok arkadaşım..............
femema yazışalım olurmu..........birbirimize mutlaka bir faydamız olur belki...........hangi şehirdesin...........
canım valla ben ilk defa duydum rapor için kilonun önemini ben iki yıl önce tedavimde rapor çıkarmıştım 81 kiloydum bana hiç böylebişi demediler şimdi 75 kiloyum dr zayıfla dedi ben anca 75 düştüm veremiyorum artık şimdi adet bekliyorum tedavi için hayırlısıyla
kusura bakma. Ancak firsatim oldu yazismaya. Ben yurtdisinda kaliyorum, Almanya`da. Sen nerede kaliyorsun?
nediyim tatlım allah yardımcımız olsun inşallah herşey gönlünce olurDevlet hast. böyle arkadaşım moral gerektiren bir tedavi ama kimse sallamıyor .Tüp bebek doktorum ilaçlarımı verdi estrofem bant,estrofem tablet vede progesteron kullanmaya başladım aynı zamanda diyetzaman kaybedemeyiz sen bunları kullanmaya başla tedavine başlamam gerekiyo dedi 16 temmuzda 79 ol dahiliyeden raporunu al diyerisyenin listesine tam uyup herşeyi saatli ve ölçülü yiyip ilaçlarımı saatli alıyorum yerlerde sürünen moralimide kendimce kaldırıyorum işte .Allah dilerse olur,şukadarını söyliiim çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum .
nediyim tatlım allah yardımcımız olsun inşallah herşey gönlünce olur
Sel76-Merhaba canim! Allahim yardimcin olsun bu yolun ne kadar yipratici oldugunu biliyorum kalbimle hisediyorum cunku senelerce ugrasarak sonuc alamayan cok yipranan bir arkadasiniz benim. Allahim yardimcimiz olsun!!!
Burdaki butun arkadaslara da rabbim yuzunuzu guldursun ALLAHIM ANNE adaylari olmayi nasip etsin! Bu duyguyu hisetttirsin!
14-yillik evli Son 12-senesi durmadan cocuk isteyen biriyim...Yasim 39 artik tup bebege girebilecekmiyim bilmiyorum...
2-asilama/ 2-tup bebek/ 1-acik amelyat kist patlamasi sonucunda/2-histeroskopi/ senelerde bitmeyen heray nerdeyse 15-20 tedaviye harcayan biriyim.
2-tup bebek yaptirali 6.5 ay gecti kendime saaglik acisindan gelemedim.... Mide/karaciger/ jenekolojik olarak sik -sik agrilar oluyor. Ozellikle wc sorunu bazen yapamama bazen tam tersi tutamama artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Disarida +40 derece sicak ev icinde kalin corapla dolasiyorum baska turlu hic olmamaya basladi....
Hayatta insallah mucdelleyici birsey olacagina inaniyorum kendimi buna inandirmaya calisiyorum. Allah buyuktur belki diyorum...
Suan tamamiyla kendimi ise adadim dusunmemeye calisiyorum... Cunku agladigim zaman goz yaslarimi silecek bana destek olabilecek senelerce sevdigim guvendigim kader arkadasim yanimda degil... tam olarak iki tarafa gitmedeik ama buyuk ihtimalde herkez kendi yolunu sececek gibi...Allahin buyuklugune inaniyorum....Ilerideki gunlerim insallah mutlu gececektir!!!
ays73 canim ilk denemen mi? insallah yuzun guler ...rabbim nasip eder insallah
femene canim dedigine katliyorum bir sira yapalim ve sirayla okuyalim Salati-tefriciyeyi (4444). Ben katliyorum.
Sel76-Merhaba canim! Allahim yardimcin olsun bu yolun ne kadar yipratici oldugunu biliyorum kalbimle hisediyorum cunku senelerce ugrasarak sonuc alamayan cok yipranan bir arkadasiniz benim. Allahim yardimcimiz olsun!!!
Burdaki butun arkadaslara da rabbim yuzunuzu guldursun ALLAHIM ANNE adaylari olmayi nasip etsin! Bu duyguyu hisetttirsin!
14-yillik evli Son 12-senesi durmadan cocuk isteyen biriyim...Yasim 39 artik tup bebege girebilecekmiyim bilmiyorum...
2-asilama/ 2-tup bebek/ 1-acik amelyat kist patlamasi sonucunda/2-histeroskopi/ senelerde bitmeyen heray nerdeyse 15-20 tedaviye harcayan biriyim.
2-tup bebek yaptirali 6.5 ay gecti kendime saaglik acisindan gelemedim.... Mide/karaciger/ jenekolojik olarak sik -sik agrilar oluyor. Ozellikle wc sorunu bazen yapamama bazen tam tersi tutamama artik ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Disarida +40 derece sicak ev icinde kalin corapla dolasiyorum baska turlu hic olmamaya basladi....
Hayatta insallah mucdelleyici birsey olacagina inaniyorum kendimi buna inandirmaya calisiyorum. Allah buyuktur belki diyorum...
Suan tamamiyla kendimi ise adadim dusunmemeye calisiyorum... Cunku agladigim zaman goz yaslarimi silecek bana destek olabilecek senelerce sevdigim guvendigim kader arkadasim yanimda degil... tam olarak iki tarafa gitmedeik ama buyuk ihtimalde herkez kendi yolunu sececek gibi...Allahin buyuklugune inaniyorum....Ilerideki gunlerim insallah mutlu gececektir!!!
ays73 canim ilk denemen mi? insallah yuzun guler ...rabbim nasip eder insallah
femene canim dedigine katliyorum bir sira yapalim ve sirayla okuyalim Salati-tefriciyeyi (4444). Ben katliyorum.
ben kayserideyim .....ama kardeşlerim ailem.......almanyada..........bende almanyadaydım ama dedigim gibi 19 yıl oldu evlendim burdayım ben annemlerde 4 yıldır burdalar ama yine senede bir 1 ay gidiyorlar...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?