19 yıllık evli ve anne olamayanlar

canım tüm araştırmalar yapıldı hiç bişi çıkmadı en son 1 ay önceki düşüğümde kromozom analizine gitti parçalar temiz geldi sorun yokmuş bebeklerde doktorum bünyemin bebekleri kabul etmedini düşünüyor "lenfosit aşı" yöntemini deneyeceğiz inşallah onunla sonuca ulaşırız.

bayanlar merhaba..tesadüfen topiclerde gezerken gördüm burayı.ben henüz 6 aylık evliyim sizin kadar uzun süren bi evliliğim yok ama sorunumuz ortak :)o yüzden gezinirken gördüm bi hatırlatma olsun diye yazmadan geçmeyim dedim.çok yakın tanıdığım biri yengem ,amcamın karısı yani o da 19 yıl sonra bebeğine kavuştu.:)) onunda bi kaç başarısız tüp bebek denemesi oldu bildiğim kadarıyla hatta ikiz bebeklerini kaybettiler sekizinci ayda(
amaaaaa ama işin sırrı galiba burda yaaa Allah istedimi veriyor hemde hiiiçç beklemediğimiz anda.o yüzden biraz sabır diyorum ben ve umudumuzu kaybetmemek lazım dimi:))
şimdi bizimkilerin 19 yıldan sonra bir kızları oldu şeker mi şeker..Allahım herkese içinde de bizlere nasip etsin inşallah..ve yengem hep derdi herkes farklı şekillerde sınanıyor bizde böyle demekki diye...hepinize bu gece bol bol dua edeceğim inşallah hayırlısıyla kabul olur :))öpüyorummm

oh maşallah ne güzel inşallah hepimizde tadarız o duyguyu

Selam,

bende üc yillik evliyim. 19 yillik evliligim olmasa`da yasimin ilerlesmis olmasindan burada dogru oldugumu saniyorum. Evliligimizin ilk ayinda hamile kaldim. Aslinda hamile kalmam cok kolay oldu. Ancak ic gebelik gecirdim. Üc yildir deniyoruz. Ama halen olmadi ve olmayacak gibi. Bizde doktorlarin yardimi ile deniyecegiz insallah. Allah yüzümüze gülerde bizde evlat sahibi oluruz hayirlisi ile.

Selam Kızlar ;
30 yaşındayım , 12 yıllık evliyim , bir çok tedavi denedim olumlu yanıt alamadım . Eşimin sperm sayısı düşüklüğü ve benim de pko lu olmamdan dolayı bir türlü denk getiremedik :)
1,5 yıl önce ilk tüp bebek denememi yaptım , sonuç negatif , daha sonra meme ile ilgili bir sorunum çıktı onunla uğraştım . şimdi kımetse kolları sıvadık temmuzda ikinci deneme için maratona başlıyoruz .

Rabbim isteyen herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda inşlllllllllllllllllll .

Kızlar Allah en kısa zamanda size sağlıklı evlatlar nasip etsin.inanın her gece bebek isteyen her anne için dua ediyorum inşallah kucaklarınız kısa zamnda dolar. bende çok beklemedim belki ama çook istedim 3.tüp bebek denememde ikizlerim oldu. İnşallah sizlerde çifter çifter verir rabbim.
Dualarım sizinle..

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Selam selcim
Seninle baya bir yazismistik hatirlarsin Rabbim su mubarek cuma gunu hurmetine 3 aylar hurmetine acilan elleri edilen dualari Mekke ve Medinede edilen dualarla ilhak eylesin Allahim bos cevirmesin.
Yasadigimiz Rabbimin katinda bos degil inan Mevlam kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor.
Sabir ve sukurle asacaz insallah Benimde tam 20 sene sonra oldu yavrum neler cektim ne vaadeler atlattim Hamdolsun sukrolsun biz umutsuz vakaydik tipta yuzumuze karsi asla evlat sahibi olamassiniz dediler Doktorlar esimde sperm yok bendede yumurta yoook olsada 1 olur oda kalitesiz olur hic ugrasmayin bu dosyayi kapatalim dediler.
Evet dediler ama ben kapatmadim verici olan Allahimdi yaratacak olan oydu yeterki ol desin istesin hic olmazmaydi inandim Hep Rabbimden istedim.
En son gorustugum Doktor eger sen hamile kalirsan haberimiz olsun dedi gulerekten(iSTE O ZAMAN CANIMIN YANDIGINI HISSETTIM ICIM ACIMISTI DOLDUM DOLDUM BOGAZIM DUGUM DUGUM OLDU YANIMDA ESIM O ANKI HISLERIMI ASLA UNUTMAYACAGIM DERINDEN YARA ALMISTIM)Sabir ve duayla astim 8. migro tedavimde tek bir yumurtayla oglum oldu.
Her daim duamdasiniz sabredin Rabbim verecek ins Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun Dualarmiz kabul Amellerimiz makbul olsun ins Allaha emanet olunuz Sevgiler

Selam,

hic akliniza geliyor mu, acaba hep beraber olupta dua okusak. Yasin`ler, Salat`i tefriciye, vs. Ben bir islami sitede okumustum, orada dert ortaklari beraber olup Salat`i tefriciye`yi okuyorlardi sihhat niyetine.. Bir birine, sonrakinde baska birine. Benim cok hosuma gitti. Müslümaniz, bizim dinimizde beraberlik vardir. Yani bu tür dualari yalniz okumak gerekmez. Ve sanirim aranizda benim gibi calisan, eve gelipte ev isleri, yemek vs. gibi ugrasanlar vardir. Ve aksam olunca yorgunluktan yatan. Ben Salat`i tefriciye`yi yegenime okumustum. Ancak üc ayda bitirebildim (4444). Ne dersiniz hep beraber dualarla hedefimize kavussak. Cünkü mevlam`dan istemeyince olmuyor. Isteyelim ki allah da bize versin. Doktorlar sadece araci. Herseyin iyi olur, yine tutmaz. Ama mevlam ol deyince oluyor. Ben okumaya basladim Yasin, Tebareke, Vakia, Nebe, Meryem ve tesbih cekiyorum. Su anda Paydos`a ciktim. Hafta`ya insallah devam. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Hepinize Allah`tan hayirlisini diliyorum, kiz olsun erkek olsun, eli ayagi düz olsun ve hayirli olsun.

Selam,

hic akliniza geliyor mu, acaba hep beraber olupta dua okusak. Yasin`ler, Salat`i tefriciye, vs. Ben bir islami sitede okumustum, orada dert ortaklari beraber olup Salat`i tefriciye`yi okuyorlardi sihhat niyetine.. Bir birine, sonrakinde baska birine. Benim cok hosuma gitti. Müslümaniz, bizim dinimizde beraberlik vardir. Yani bu tür dualari yalniz okumak gerekmez. Ve sanirim aranizda benim gibi calisan, eve gelipte ev isleri, yemek vs. gibi ugrasanlar vardir. Ve aksam olunca yorgunluktan yatan. Ben Salat`i tefriciye`yi yegenime okumustum. Ancak üc ayda bitirebildim (4444). Ne dersiniz hep beraber dualarla hedefimize kavussak. Cünkü mevlam`dan istemeyince olmuyor. Isteyelim ki allah da bize versin. Doktorlar sadece araci. Herseyin iyi olur, yine tutmaz. Ama mevlam ol deyince oluyor. Ben okumaya basladim Yasin, Tebareke, Vakia, Nebe, Meryem ve tesbih cekiyorum. Su anda Paydos`a ciktim. Hafta`ya insallah devam. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Hepinize Allah`tan hayirlisini diliyorum, kiz olsun erkek olsun, eli ayagi düz olsun ve hayirli olsun.

Selam,

Amin Canım Amin ...

diğer sayfadada yorum attım bende tüp bebek denemelerinde başarısız oldum bir arkadaşımın tavsiye etti bir hocaya gittim eşimide çağırdı eşimde geldi bana birşeyler verdi yapmam için şimdi bir oğlum var herkezin duasını kabul etsin rabbim

ne yaptın canım şimdi olumlu oldumu

inşallah olumlu olur bende çok denedim ama olmamıştı tabi herkez bir değil ben en son hocaya gittim eşimle öyle oldu çocuğum

selam kızlar tokiğiniz hayırlı olsun
38 yaşındayım 14.yılıma girdim 2 yıldır bebek peşindeyim kilon çok ver gel dediler geçen yıl sıkıntı sitres veremedim şimdi 82 kiloyum devletteki hakkımı kullanmak istiyorum ilk deneyişim çünki yaş ve evlilik çok ta bu konuda çok tecrübesisim yumurtam azmış tüp denenecek allah sonunu hayır etsin burda güzel haberler okuyup çok mutlu oluyorum......

ben bişeyler sorayım en son 24 mayısta regl oldum estrofem tablet ve bant verdi doktor bu ilaçlar reglin belli bir gününde kullanılmaya başlanmıyormu anlamadım ki
Tüp bebek ilaçları iğne falan değilmidir
Tecrübeli arkadaşlardan cevap istiyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…