Bebek Beslenmesi 1aylik bebek anneleri ve daha tecrubelier yardim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bigibigi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
37
0
6
35
Denizli
kizim 1aylik oldu uyandiginda emme disinda rahat durmuyor, hep kucakta dolasmak istiyor , sirt üstü yatırıp konuşup oyalamaya çalışıyorum bi süre durunca hemen kalkmak istiyor,kimi zaman hic istemiyor,altini değiştirip emzirip uyutuyorum, uyanik kaldigi zamanlarda cok az, sizinkilet nasıl? ?

Benim de 3aylik bi oğlum var benimki de aynı kucakta oda oda dolasyrz asla kendi başına yatp baknmyo cok az uyuyo gunduz baya yorucu oluyo ama naplm bi sure katlancz.sizin bebek küçük aslnda yatp uyumasi lazm daha bakinmaktn gezmektn anlamz ama Simdiki bebekler farklilr

Benim de 3aylik bi oğlum var benimki de aynı kucakta oda oda dolasyrz asla kendi başına yatp baknmyo cok az uyuyo gunduz baya yorucu oluyo ama naplm bi sure katlancz.sizin bebek küçük aslnda yatp uyumasi lazm daha bakinmaktn gezmektn anlamz ama Simdiki bebekler farklilr

Evt baya yorucu oluyor, belki de daha düzeni yeni olusacaktir :( ben erken beklenti icine girmişim öyleyse, yatip etrafa bakinsin ben konusunca beni dinlesin istiyorum:) daha küçük aslinda ama ilk deneyim olunca nasıl davranacagimi şaşırıyorum

benim bebeğimde üç aylık oldu yatarken durmak istemiyor çıngırak felan sallıyorum o zaman biraz oyalanıyor.bereket uykusu iyide çok yormuyor beni çıngırak felan deneyin sizde.böyle renkli şeyler ilgilerini çekiyor.kırmızı toplar var bende ipe bağlı onları salladığım zaman çok hoşuna gidiyor.

kizim 1aylik oldu uyandiginda emme disinda rahat durmuyor, hep kucakta dolasmak istiyor , sirt üstü yatırıp konuşup oyalamaya çalışıyorum bi süre durunca hemen kalkmak istiyor,kimi zaman hic istemiyor,altini değiştirip emzirip uyutuyorum, uyanik kaldigi zamanlarda cok az, sizinkilet nasıl? ?

valla benim oglan uyanıp, yemek yiyip, aktivite yapıp - etrafa bakınmak gibi- islerden sonra uyuyordu... emzirip yatirmiyordum hic bir zaman gunduzleri... ben 2,5 aylikken oyun halisi almistim.. ona baka baka vakit geciriyordu....

Back
X