Geyige bugun gelemicem telden zor oluyor (burdon zor oluyor numarani versene gibi oldu ama neysegeyikte alırz senin o sinirlerini yamacımıza gell
Bekleyeyim ben simdi acilden gidip baktirirdimda bosuna kan gitmesin gecen de test aldim bosuna negatif ciktiBaşlığını okuyup korkup geldim.1 hafta önceden sonuc cıkar en garanti kan testi
Baktır baktır kesin çıkarBekleyeyim ben simdi acilden gidip baktirirdimda bosuna kan gitmesin gecen de test aldim bosuna negatif cikti
Nerden biliyorsun bazen dusunuyorumda kasik agrisi mi bagirsak mi o konuda da tedirginimde bildigin kasikta biseyler oynasio oynasio dedigimi yanlis anlamayin ben 1 aylik bebegi sanki 6 aylikmis gibi ay su olsu bu oldu diyen tarzlarda biri degilim kasik agrimi bile hamilelikten once bdiy seylere bagladim 3gundur oldugu icin ara ara gelio yada yerleri silince oluyor diye bi umut llustu her ay oldugu gibi ama bu kez agriliBaktır baktır kesin çıkar
Agrili dedigim sehir olarak degil he :d oyle algilamadiginizi bilsemde yaziyim dedimNerden biliyorsun bazen dusunuyorumda kasik agrisi mi bagirsak mi o konuda da tedirginimde bildigin kasikta biseyler oynasio oynasio dedigimi yanlis anlamayin ben 1 aylik bebegi sanki 6 aylikmis gibi ay su olsu bu oldu diyen tarzlarda biri degilim kasik agrimi bile hamilelikten once bdiy seylere bagladim 3gundur oldugu icin ara ara gelio yada yerleri silince oluyor diye bi umut llustu her ay oldugu gibi ama bu kez agrili
Neden baktirmaliyim diye sordumBaktır baktır kesin çıkar
Bat ima 1 hata var idrar testleri var ya hani gidip alsam cift cizgi cikarmi yapsam cikan oldu mu
Sampiyon erkeklere denir bayanlara prenses deniyor kizdim sanaSaki
sakin ol şampiyon:):):):):):) daha 1 hafta varmış cnm yapma bence gününün geçmesini bekle yoksa hayal kırıklığına uğraman çok kötü olur arkadaşım
Neden baktirmaliyim diye sordum
Kan vrrsem simdivde gidip veririm gecen stajyer damari bulamayinca agzina cakacaktim zaten gidip yine sinirlerimi bozmayayimAtarlı gülistan normal gebeliklerde 1 hafta önceden kan testinde cıkıyor tüp bebek tedavisinde de en geç 10 gün sonra ordan biliyorum.evdeki testlere pek güven olmuyor
Eki Görüntüle 1230851 Adetime tam 7 gun kala yapmistim. Yani yumurtlama gunumden emin oldugum icin yumurtlamadan sonraki 5.gunde yaptigim test cnm. Yarim saat icinde bu hali aldiOglum suan 3.5 aylik oldu bile. Bu normal gebelik testi..erken gebelik testi filn degil. Cogu arkadasimda bununla ogrendi. 10 tanesi 11 tl filandi netten aldim. Labquick strip test cnm.
Test pozitif cnm. Sol tarafa dikkatli bak. Pembe cizgiyi gorursuncanım testte negatif çıkmış ama sen hamileymişsin o zaman bu testlere pek güvenmemek lazım :)
canım benim adetime 5 gün var sence yapsam çıkar mı bu arada ikinci çizgi çok silik :)Test pozitif cnm. Sol tarafa dikkatli bak. Pembe cizgiyi gorursunkendim daha rahat goruyrdum..
Evet cnm cok silik telefonla cektigim icin fotoyu. Normal elinde bakinca netti.canım benim adetime 5 gün var sence yapsam çıkar mı bu arada ikinci çizgi çok silik :)
yumurtlama gününü netten hesapladım söylediği günlerin öncesinde ve sonrasında da ilişki oldu adetim çok düzenlidir kesinlikle şaşmaz hemen yapmak istiyorum ama bugün pazar eczane kapalıEvet cnm cok silik telefonla cektigim icin fotoyu. Normal elinde bakinca netti.
Bak bu da adete 5 gun kala aksam idrariyla yaptigim test.bu da normal gebelik testi yine. Hemen cikti bu. Ben yumurtlama gunumden emindim. Eger sen degilsn biraz bekle istersen. Negatif olursa insan uzuluyr. Ama uzulmem yipratmam kendimi dersen bi yap istersen.
Eki Görüntüle 1230859
Cnm. O hesaplayicilar yaniltici oluyr. Ben ates olcerek tam gununden emin oluyrm.yumurtlama gününü netten hesapladım söylediği günlerin öncesinde ve sonrasında da ilişki oldu adetim çok düzenlidir kesinlikle şaşmaz hemen yapmak istiyorum ama bugün pazar eczane kapalı
inşallah gelmiştir peki sen nasıl ateş ölçerek emin oluyorsun anlamadım canım vücut ısısından mı anlıyorsunCnm. O hesaplayicilar yaniltici oluyr. Ben ates olcerek tam gununden emin oluyrm.
Sen bekle.yarin 4 gun kalmis olur. Dayanamam dersen bi test alir yaparsin. Insallah gelmistir yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?