1hafta kala test yapan cevap yazin bak sinirleniyorum yoksa

Ben 8liraya aldim 2kere o da tanesini internet disinda bnm aldigimdan daha ucuza alan varmi

Siz mi asiriya kaciyorsunuz bilmem ben birtane alip bakiyorum yeterli geliyor

yumurtlama gününü netten hesapladım söylediği günlerin öncesinde ve sonrasında da ilişki oldu adetim çok düzenlidir kesinlikle şaşmaz hemen yapmak istiyorum ama bugün pazar eczane kapalı
Yumurtlama gununu ben kendim anlamaya calisiyorum anlasiliyorda zaten evdeki hesap carsiya uymaz unutma

Siz mi asiriya kaciyorsunuz bilmem ben birtane alip bakiyorum yeterli geliyor

Eczaneden 3 tlye aliyrdum gecen yil. Ne zaman gebe kalacagim belli olmadigi icinde eczaneden 1 taneye 3 tl vermektense netten toplu almayi tercih ettim. Kalanlari da topikten arkadasa yolladim.
Bir de benim durumum ozel cnm. Kan pihtilasmasindan 2 kaybim var. O nedenle.erken ogrenip.igne ilac kullanmam lazimdi. O nedenle de birkac test lazimdi takip edebilmem icin. Kan vererek delik.desik olmak istememistim..sukur igne kullanarak saglikla aldim kucagima 3.5 aylik oldu bile..darisi sizlere olsun.

Allah anali babali buyutsun amin insallah bnde kimyasal gebelik yasadim(bebegin kalp atislari olusmadan adet doneminde dusuk ile vucuttan atimasi yani) boyle seyler yasayan herkese gecmis olsun ben gratisten aldim 2 kere eczaneden soyleyip aldigim icin yuzum falan kizarir diye utangacim her ne kadar eczanede bayan olsa da boyleyim iste herneyse ir hafta gecsin gecikme yasarsam anlarim zaten belki ozamn eczaneden alirim olup olmadigimi bilmedogim sey icinn alinca kendimi tuhaf hissederim ama olduguna emin olunca alirken rahat olurum

Amin. Allah nasip etsin size de

Bak yine yazmiyorlar bu kasiktaki cokmu cok sanci gibi seyle arada bir gelen cok mu cok beyaz sey nedir :s ilk defa yasadigimdan soruyorum

DAYANAMAYIP GIDIP ALICAM GIBI GELIYOR BANA

Bak yine yazmiyorlar bu kasiktaki cokmu cok sanci gibi seyle arada bir gelen cok mu cok beyaz sey nedir :s ilk defa yasadigimdan soruyorum
Haziranda kasiktaki inanilmaz olduren sanciyla acile gittigi de supheli gebelik denildi 10 gun sonra falanda adet oldum kimyasal gebelik gecirdim ayrica reglime 2 gun var acaip akinti bendede var ama hamile degilim testi haber et cnm

Size negatif bir test sonucu gosteriyorum artik yine olmadi ve o koyuluk tam bir hayal kirikligi

Eklentiler

• IMG_20140831_064127.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 95
Size negatif bir test sonucu gosteriyorum artik yine olmadi ve o koyuluk tam bir hayal kirikligi
Hayırlısı olsun arkadaşım. Bende 27-08 de erken gebelik testi aldım pozitif çıktı sonra normal testlerden 4 tane daha yaptım ama şuan regl oldum yarın gidip görüncem heralde kimyasal gebelikti benimkiside. Erken yapma bırak bekle günün geçsin. Hertürlüsü moral bozuyo nede olsa. Zaten hamişsen günün geçer öğrenirsin sabret boşver.

Zaten negatif cikti erkenden ogrendigim iyi oldu

Haziranda kasiktaki inanilmaz olduren sanciyla acile gittigi de supheli gebelik denildi 10 gun sonra falanda adet oldum kimyasal gebelik gecirdim ayrica reglime 2 gun var acaip akinti bendede var ama hamile degilim testi haber et cnm

Eklentiler

• IMG_20140831_064127.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…