Ben 8liraya aldim 2kere o da tanesini internet disinda bnm aldigimdan daha ucuza alan varmiEki Görüntüle 1230851 Adetime tam 7 gun kala yapmistim. Yani yumurtlama gunumden emin oldugum icin yumurtlamadan sonraki 5.gunde yaptigim test cnm. Yarim saat icinde bu hali aldiOglum suan 3.5 aylik oldu bile. Bu normal gebelik testi..erken gebelik testi filn degil. Cogu arkadasimda bununla ogrendi. 10 tanesi 11 tl filandi netten aldim. Labquick strip test cnm.
Siz mi asiriya kaciyorsunuz bilmem ben birtane alip bakiyorum yeterli geliyorEvet cnm cok silik telefonla cektigim icin fotoyu. Normal elinde bakinca netti.
Bak bu da adete 5 gun kala aksam idrariyla yaptigim test.bu da normal gebelik testi yine. Hemen cikti bu. Ben yumurtlama gunumden emindim. Eger sen degilsn biraz bekle istersen. Negatif olursa insan uzuluyr. Ama uzulmem yipratmam kendimi dersen bi yap istersen.
Eki Görüntüle 1230859
Yumurtlama gununu ben kendim anlamaya calisiyorum anlasiliyorda zaten evdeki hesap carsiya uymaz unutmayumurtlama gününü netten hesapladım söylediği günlerin öncesinde ve sonrasında da ilişki oldu adetim çok düzenlidir kesinlikle şaşmaz hemen yapmak istiyorum ama bugün pazar eczane kapalı
peki nasıl anlıyorsunYumurtlama gununu ben kendim anlamaya calisiyorum anlasiliyorda zaten evdeki hesap carsiya uymaz unutma
Ovulasyon Belirtileri diye yaz ara bulursunpeki nasıl anlıyorsun
tamam tatlım teşekkürlerOvulasyon Belirtileri diye yaz ara bulursun
Cok strese girme cocuk yapcam diye rahat ol dua ettamam tatlım teşekkürler
Evet cnm.inşallah gelmiştir peki sen nasıl ateş ölçerek emin oluyorsun anlamadım canım vücut ısısından mı anlıyorsun
Siz mi asiriya kaciyorsunuz bilmem ben birtane alip bakiyorum yeterli geliyor
Allah anali babali buyutsun amin insallah bnde kimyasal gebelik yasadim(bebegin kalp atislari olusmadan adet doneminde dusuk ile vucuttan atimasi yani) boyle seyler yasayan herkese gecmis olsun ben gratisten aldim 2 kere eczaneden soyleyip aldigim icin yuzum falan kizarir diye utangacim her ne kadar eczanede bayan olsa da boyleyim iste herneyse ir hafta gecsin gecikme yasarsam anlarim zaten belki ozamn eczaneden alirim olup olmadigimi bilmedogim sey icinn alinca kendimi tuhaf hissederim ama olduguna emin olunca alirken rahat olurumEczaneden 3 tlye aliyrdum gecen yil. Ne zaman gebe kalacagim belli olmadigi icinde eczaneden 1 taneye 3 tl vermektense netten toplu almayi tercih ettim. Kalanlari da topikten arkadasa yolladim.
Bir de benim durumum ozel cnm. Kan pihtilasmasindan 2 kaybim var. O nedenle.erken ogrenip.igne ilac kullanmam lazimdi. O nedenle de birkac test lazimdi takip edebilmem icin. Kan vererek delik.desik olmak istememistim..sukur igne kullanarak saglikla aldim kucagima 3.5 aylik oldu bile..darisi sizlere olsun.
Amin. Allah nasip etsin size deAllah anali babali buyutsun amin insallah bnde kimyasal gebelik yasadim(bebegin kalp atislari olusmadan adet doneminde dusuk ile vucuttan atimasi yani) boyle seyler yasayan herkese gecmis olsun ben gratisten aldim 2 kere eczaneden soyleyip aldigim icin yuzum falan kizarir diye utangacim her ne kadar eczanede bayan olsa da boyleyim iste herneyse ir hafta gecsin gecikme yasarsam anlarim zaten belki ozamn eczaneden alirim olup olmadigimi bilmedogim sey icinn alinca kendimi tuhaf hissederim ama olduguna emin olunca alirken rahat olurum
AminAmin. Allah nasip etsin size de
Haziranda kasiktaki inanilmaz olduren sanciyla acile gittigi de supheli gebelik denildi 10 gun sonra falanda adet oldum kimyasal gebelik gecirdim ayrica reglime 2 gun var acaip akinti bendede var ama hamile degilim testi haber et cnmBak yine yazmiyorlar bu kasiktaki cokmu cok sanci gibi seyle arada bir gelen cok mu cok beyaz sey nedir :s ilk defa yasadigimdan soruyorum
Hayırlısı olsun arkadaşım. Bende 27-08 de erken gebelik testi aldım pozitif çıktı sonra normal testlerden 4 tane daha yaptım ama şuan regl oldum yarın gidip görüncem heralde kimyasal gebelikti benimkiside. Erken yapma bırak bekle günün geçsin. Hertürlüsü moral bozuyo nede olsa. Zaten hamişsen günün geçer öğrenirsin sabret boşver.Size negatif bir test sonucu gosteriyorum artik yine olmadi ve o koyuluk tam bir hayal kirikligi
Zaten negatif cikti erkenden ogrendigim iyi olduHayırlısı olsun arkadaşım. Bende 27-08 de erken gebelik testi aldım pozitif çıktı sonra normal testlerden 4 tane daha yaptım ama şuan regl oldum yarın gidip görüncem heralde kimyasal gebelikti benimkiside. Erken yapma bırak bekle günün geçsin. Hertürlüsü moral bozuyo nede olsa. Zaten hamişsen günün geçer öğrenirsin sabret boşver.
Haziranda kasiktaki inanilmaz olduren sanciyla acile gittigi de supheli gebelik denildi 10 gun sonra falanda adet oldum kimyasal gebelik gecirdim ayrica reglime 2 gun var acaip akinti bendede var ama hamile degilim testi haber et cnm
Biraz kafani dinle kendine gel uzulme ama benimde olmuyor 1 senedir malesef.. sen ne kadardir evlisinSize negatif bir test sonucu gosteriyorum artik yine olmadi ve o koyuluk tam bir hayal kirikligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?