- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi 123yamsn45
-
Silik çıkmış ama adete daha bı hafta olduğu için bence hamilesin iki gün sonra tekrarla koyulasmasi lazm yavaş yavaşKizlar adetime daha 1hafta var ama 10gun kaladan beri kasık ağrısı mide bulantısı uyku hali sıcak basması var
Bugün özellikle aşırı derece sağ Kasık ağrım var yuruyemiyirum bile
Bide dün iş yaparken vajinama çok sert bı ağrı saplandı felaket bir agriydi
Bugün idar testi yaptım bir saat sonra Cook belirgin ikinci çizgi çıktı
Nolur yardım edin kislarrr
Öncelikle yazdığın için teşekkür ederimOlmasa çıkmaz diye düşünüyorum, yarın tekrarlayın daha varmış zaten gününüze
Bir saat sonra çıktı ama bu silik çizgiSilik çıkmış ama adete daha bı hafta olduğu için bence hamilesin iki gün sonra tekrarla koyulasmasi lazm yavaş yavaş
Daha bir hafta var aslında canım cikarmi senceacil kan testi yaptır yeni gebelik olabilir bence
Sabahı beklemesem şimdi yapsam cikarmi yinedeErken gebelik yapın, kaset test en geç belli eden yöntem
Çıkabilir, sabah birikmiş idrar net sonuç veriyo ama silik de olsa gelir çizgi büyük ihtimalleSabahı beklemesem şimdi yapsam cikarmi yinede
Benim ilk hamileliğimde adetime 1 hafta kala test yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Sonra çöpe attım testi sonra içim içimi yedi gidip baktım çöpe ikinci çizgi silikti ertesi gün yine yaptım yine tek çizgi yine çöpe atınca ikinci çizgi çıktı kafayı yemiştim doğrumu yanlış mı diye sonuç olarak adetime son 3 gün kala yaptığımda tek seferde çift çizgi çıkmıştı. Yani aslında hepsinde hamileymişim ama net sonucu 3 gün kala almıştımKizlar adetime daha 1hafta var ama 10gun kaladan beri kasık ağrısı mide bulantısı uyku hali sıcak basması var
Yaa insallaj bende hamileyimdirBenim ilk hamileliğimde adetime 1 hafta kala test yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Sonra çöpe attım testi sonra içim içimi yedi gidip baktım çöpe ikinci çizgi silikti ertesi gün yine yaptım yine tek çizgi yine çöpe atınca ikinci çizgi çıktı kafayı yemiştim doğrumu yanlış mı diye sonuç olarak adetime son 3 gün kala yaptığımda tek seferde çift çizgi çıkmıştı. Yani aslında hepsinde hamileymişim ama net sonucu 3 gün kala almıştım
İlk hamileliğim olduğu için herşeyi ben belirti olarak algıladımYaa insallaj bende hamileyimdir
Ya canım bekirtilerin nelerdi
Denemekten zarar çıkmaz canımBu saate kaset test yapsam cikarmi sizce kizlar
ben hic bi zaman sonradan cikan çizgi gormedim erken oldugu icin gec cikmis kuruma cizgisine benzemiyo. adetine bir hafta var hamişsin bence. uc gun falan gecsin tekrar yap cikar hemen insallahKizlar adetime daha 1hafta var ama 10gun kaladan beri kasık ağrısı mide bulantısı uyku hali sıcak basması var
Yaptım kuzum çıkmadı sankiDenemekten zarar çıkmaz canım
Resmini atsanabı balımYaptım kuzum çıkmadı sanki
Ama çok derinlerde var gibi
Ya off bilemedim kafayı yicem
Ay n güzel soyledin canım uaben hic bi zaman sonradan cikan çizgi gormedim erken oldugu icin gec cikmis kuruma cizgisine benzemiyo. adetine bir hafta var hamişsin bence. uc gun falan gecsin tekrar yap cikar hemen insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?