1saat sonra belirgin ikinci çizgi kizlar lütfen tecrübelerinizi yazin

123yamsn45

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
149
30
13
26
Kizlar adetime daha 1hafta var ama 10gun kaladan beri kasık ağrısı mide bulantısı uyku hali sıcak basması var
Bugün özellikle aşırı derece sağ Kasık ağrım var yuruyemiyirum bile
Bide dün iş yaparken vajinama çok sert bı ağrı saplandı felaket bir agriydi
Bugün idar testi yaptım bir saat sonra Cook belirgin ikinci çizgi çıktı
Nolur yardım edin kislarrr

Eklentiler

• IMG_20230906_122131.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20230906_122043.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 120
Olmasa çıkmaz diye düşünüyorum, yarın tekrarlayın daha varmış zaten gününüze

Silik çıkmış ama adete daha bı hafta olduğu için bence hamilesin iki gün sonra tekrarla koyulasmasi lazm yavaş yavaş

Benim ilk hamileliğimde adetime 1 hafta kala test yaptığımda tek çizgi çıkmıştı. Sonra çöpe attım testi sonra içim içimi yedi gidip baktım çöpe ikinci çizgi silikti ertesi gün yine yaptım yine tek çizgi yine çöpe atınca ikinci çizgi çıktı kafayı yemiştim doğrumu yanlış mı diye sonuç olarak adetime son 3 gün kala yaptığımda tek seferde çift çizgi çıkmıştı. Yani aslında hepsinde hamileymişim ama net sonucu 3 gün kala almıştım

Yaa insallaj bende hamileyimdir
Ya canım bekirtilerin nelerdi

Yaa insallaj bende hamileyimdir
Ya canım bekirtilerin nelerdi
İlk hamileliğim olduğu için herşeyi ben belirti olarak algıladım şimdi ikinciye hamileyim ve düşünüyorum da ozamanlar bana göre belirti dediklerim hepsi sıradan şeylermiş ben öyle olmasını istediğim için belirti demişim herşeye ama sana ilk hamileliğimi en net şekilde anladığım tek bir belirti söyleyebilirim oda göbeğimin tam ortasında belli belirsiz siyah çizgi çıkmıştı adetime 1 hafta vardı kocama sorduğumda hayır yok öle bi çizgi demişti ama ben çok dikkatli bakınca görüyordum orda demiştim ben hamileyim

ben hic bi zaman sonradan cikan çizgi gormedim erken oldugu icin gec cikmis kuruma cizgisine benzemiyo. adetine bir hafta var hamişsin bence. uc gun falan gecsin tekrar yap cikar hemen insallah

ben hic bi zaman sonradan cikan çizgi gormedim erken oldugu icin gec cikmis kuruma cizgisine benzemiyo. adetine bir hafta var hamişsin bence. uc gun falan gecsin tekrar yap cikar hemen insallah
Ay n güzel soyledin canım ua
Evet adetime daha bir hafta var
Ama 1saat sonra çıktı bu silik çizgi
Bide şimdi gene yaptım çıkmadı yada ciksyi gibi derinlerde var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…