1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kabizlik sorunu bendede var kayisi cayi falan ictim olmadi hep faydasi olurdu...
Canim aclen yoksa a101e önümüzdeki haftalarda daha kapsamli (yag olcumude yapiyormus) gelecekmis bende ondan alicam ama ne zaman geleceği belli değil
kızlar perşembe günü diye konuşuyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. hem ben işten çıkıp gidene kadar kalmaz zaten

A101'in 6 kasımda çıkacak kataloğuna baktım da baskül yok

pazar akşamı tartı alıcam canım da yaklaşık 1 hafta olucak kabızlık sorunum var ne yaptıysam olmadı. hafta sonuna kadar geçmezse ilaç alıcam. birikim yapıyorum resmen hiç böyle olmazdı.

Form cayi icersen en axindan hızlı bir çözüm saglar.. sebze yemekleri yemek iyi grliyor. Ben kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür. Hafif olur gibi olunca beslenmeme dikkat ettim. Cidden kotu bir sorun. Yemege oturduğun zaman suyun yanında olsun ve yemek sonuna kadar 2 bardak su bitmis olsun inan yikaniyor resmen bagirsaklar bu da ayca kaya nin tavsiyesi
BeNde basliyorum ama sadece aksamlarimi yiyecegiz
ben sabah aksam kullanicam sabah ayran , aksam yoğurt seklinde bakalım nasıl olacak:)

pazar akşamı tartı alıcam canım da yaklaşık 1 hafta olucak kabızlık sorunum var ne yaptıysam olmadı. hafta sonuna kadar geçmezse ilaç alıcam. birikim yapıyorum resmen hiç böyle olmazdı.
merhaba ben kabiz olmamak icin bir ogunumde yada ara ogunde haslanmis bugdayi yogurtlayip yiyordum gene basladim tercihen iki gune bir sabahlari yersenbirikimlerini harcamana faydali olabilir inan kalori olarak bu sabahtan az almis olursun hemde dikkat ettim yedigin seylerde hep kabiz yapmaya yonelik mesela arada semiz otunu yogurtla karistrip yiyebilirsin birde kestane , patates gibi nisastayi depolayan besinleri gece yememen daha iyi hem butur besinler kabizlik yapar hemde gece onlari yakamazsin direk yaga kolestrole atiyor vucut. Sabah yemen daha iyi . Umarim yanlis anlamadin bildiklerimi yazayim dedim akil vermeye calismadim

A101'in 6 kasımda çıkacak kataloğuna baktım da baskül yok

Canım ara ara geliyor. Ne zaman geleceği belli olmaz. Ben geçen perşembe günündeki ni alırdırdim. 6 kasim da da yok zaten. Bekleme al bence ne zaman geleceği belli olmuyor

Canım sunun tarifini tam yazsana tekrar gorelim

3 yemek kaşığı yoğurt (mümkünse ev yoğurdu yada az yağlı hazır yoğurt)
1 çay kaşığı pul biber (acı olmasında fayda var)
Yarım limon suyu (tercihe bağlı,mide sorunu olanlar katmayabilir)

Ben naneyi kendim ekledim tarifte yoktu.Değişiklik olsun diye.Bu kür düzenli uygulandığında metabolizmayı hızlandırıyor.Özellikle göbek bölgesi başta olmak üzere yağ yakımında rol oynuyor...

kızlarr benm mıde problemım var bu pulbıberlı nanelı yogurt mıdemı agrıtırmı acaba
Normalde baharat tükettiğinde ağrır mı miden?
Bende de mide yanma sorunu olur bazen ama dün gece yedim ben bişey yapmadı.Hatta öğlenki yediğim aşureden dolayı midem yanıyordu iyi bile geldi yoğurt.
Limon sıkmazsın sen.Limon asitli mideye dokunur

Canim zaten gunluk başlığın o kadar carpici ki hemen içinde buldum kendimi.. banada moral ve motivasyon oldu.. seni takip edicem ziyaretin icin tsk. ederim
Negüzel motive edebildiysemm :) sakın vazgeçme çöplük ağız ne bulursa yer sakın unutma.. Veren veriyor bizim ne farkımız var değil mi ? :) elimden geldiğince deneyimlerimlerimi paylaşırım seninle

acı dokunuyor aslında ama denıyecegım yıne de.kızlar bu tarıı kac gun yapmak gerekıyor belırlı bır suresı varmı.
cunku bazı kurler bellı bır sure yapılınca bırakılıyor

acı dokunuyor aslında ama denıyecegım yıne de.kızlar bu tarıı kac gun yapmak gerekıyor belırlı bır suresı varmı.
cunku bazı kurler bellı bır sure yapılınca bırakılıyor
Bana kalırsa sürekli uygulamakta bi sakınca yok ama en az 15 gün düzenli uygulandığında sonuç alınabiliyormuş.aklımıza geldikçe değil her akşam yemeliyiz.15 gün sonunda 1 hafta ara verip tekrar başlarım ben.Ne zararı olur ki yoğurdun.Bitki çayı falan olsa neyse

Ben senin yazdiklarini dikkatle okuyorum gayet faydali bilgiler paylasiyorsun kendi adima tsk ederim

Negüzel motive edebildiysemm :) sakın vazgeçme çöplük ağız ne bulursa yer sakın unutma.. Veren veriyor bizim ne farkımız var değil mi ? :) elimden geldiğince deneyimlerimlerimi paylaşırım seninle

Haklısın bende zayif olanlara bakıp imrenmekten kendime bakıp igrenmekten cok sikildim.. kendime soz veriyorum ve size iki cocuk annesi olduguma kimse inanamicak:)

niye yanlış anlayım canım benim çok saol. sanırım tek dezavantajım işyeri ortamında bulunmam akşamları markete uğrama şansım çok az sabahın körü geliyorum bide. burda bakkalda ne bulursam evde ne bulursam onunla idare etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…