1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın kızlar
Bugün 6 ogun yemeye başlıyorum. Ve sadece bildiğim şeyleri uygulayacağım o kadar mesela sabah peynir ve yumurta yi bir arada yerdim ama şimdi gün aşırı yapacam.
Bu arada menüleri 1 defada akşam yazacam. Asla pes etmeyeceğim.

Gunaydin kizlar tambakcim diyetisyenim bana listeden eksik yeme demisti vardir bi bildgi gercekten dort dortluk uydugum zamn cok guzel kilo veriyorum .yiye yiye veriyorum gunde 7 dilim ekmek yiyorum mesela ..imkanin varsa bi diyetisyene gitsen

Bencede 12 civari uyuyan biri icin saat 9.30-10 civari yemenin bir sakincasi yok. Nane kuru mu taze mi ona takildim :) bu hafta bak istiyorsan ise yararsa bende denerim hemen denemiyorum bana cipsi hatirlatir diye zaten lays kaşık var evde zor tutuyorum yememek icin bu sosda onun posetinden cikan gibi
Iyi aksamlar kizlar
Size basarilar demek istiyorum super gidiosunuz
Benimde 15 kilo fazlam var ahh bi verebilsem

Tesekkurler umarım sende bizde en kisa zaman atariz bu yukleri uzerimizden

Yok canım sadece sabahlari aç karnabahar tartılıyorum. Bide oruç ken ben kilo veremem zaten ama daha özenli olmam gerektiğine inanıyorum

Canin eşine soz vermiştin hani neden hergün tartiliyorsun ki bende merakimdan catliyorum ama yiede tartilmiyorum. Onceki hafta hergün cikiyordum yataktan kalkıp tartiya kosuyordum.. sonucu begenmeyince motivasyon dusuyor diyete asilamiyorsun canim benim
Gecen hafta tartilmayayim diye mutfağa kosup su iciyordum ama sonucta merak ediyorsun ve hafta başı sonuc iyi ciksin diye kendini dizginliyorsun..
Bu arada ben cebimde ufak bir not defteri ve kalem tasimaya basladim ictigim suyu bile arti olarak isaretliyorum.. bu da daha sonra kendimi izleyebilmek icin:
Kilo verdiğim hafta ne yapmisim
Vermedigim hafta ne yapmisim diye
Bu arada dun aksam:45dk tempolu yürüyüş ve titreşim

Günaydın kizlar bu ara cok yogunum pastalar börekler onumde uçuşuyor cokzor oluyormuş iradeye sahip olmak ama tadimlik yedim. dun menumu yazmadim karışık bir menum vardi
Bugün gene misafirliğe gidicem gene yemiycem inşallah

Eşime tabiki söz verdim canım dün onu tartı a bahanesiyle bende tartıldım. Tarım yeni diye
Pazartesiye kadar yok canim. Ayrica diyetisyene gitmem burada cunku hamile iken gittik bendeki diyabetten dolayi iceri girdik. Oturduk. Adam bize direk onumuzde 3 ayiniz var uctereti 1000 tl isterseniz devam edelim dedi. Boyle biri ile de ben yol almak istemem. Cunku sagliktan once maddiyatci olmasi itti bir kere beni. Baska da diyetisyen yok burada...

aslinda az cok hepimiz biliyoruz ne yapacagimizi ama irademize hakim olamiyoruz. Nefsine sahip ciksan tamamdir zaten.

Dene canım sende.Düzenli kullanıldığında göbek yağlarını eritiyormuş.İbrahim Saraçoğlu da dedi acı pul biberin zayıflamaya etkisi olduğunu...

10 da yedim canım.Üzerine de 2 bardak su içtim.12,30 gibi de uyudum.Bir de söylemesi ayıp sabah çok güzel tuvalete çıkardı

Nane kuruydu canım ama çok az miktarda attım.Gerçekten cipsi hatırlatıyor yerken :)
Ben bu hafta düzenli yapıcam bunu.Dün bir çok sitede yazı okudum birisi hergün pul biberli yoğurt yiyerek 10 günde 2 kilo vermiş ve yediklerine çok az dikkat etmiş.
Bazal metabolizma hızını artırıyormuş.O yüzden de uykudayken bile yağ yakımı gerçekleşiyormuş.Öyle işte

Sadece gecemi yiycez yoksa gun icerisindede yiyecekmiyiz gunde bir defami

Merhaba, 88kg'dan 75'e düştüm 1 ayda.. benimde sizin gibi sıradan bir gün verdiğim kararla başladım diyetime. ve 9kg gitti bile. şimdiki hedefim 65 ve sonrasında da 55 olmak. Önce beyinde karar verip ağzımızı tutmamız lazım ve günde en az yarım saat spor yapmak şart. kilo verirken vücudumuzun da sıkılaşması lazım. un, tuz,şeker ve katı yağlardan uzak durun . bol meyve ızgara et ve yeşilçayınızı eksik etmeyin :) yeşilçay sevmem diyenlere yaseminli yeşilçay tavsiye ederim. Diyet listemi görmek isterseniz sayfamda paylaşmıştım size yardımcı olabilir o liste... Bence başarab,ilirsiniz sakın vazgeçmeyin :)

günaydın hanımlar
dün sözümü tuttum eve gidince yemek yemedim hiç
akşam ara yaptım 7 tane kestane yedim
sabah kahvaltım:
sabah 6 buçuk 1 bardak su
saat 7 bir fincan yeşilçay
saat 8
2 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 2'si 1 arada nescafe (içmez olaydım 50 kaloriymiş) onun yerine 1 demlik çay içerdim
ayrıca bugün itibariyle yediklerimi not almaya başladım kalorimi sayıcam. yazıcıdan kalori cetveli çıkardım. bu sabah yediklerim tam 400 kalori yapıyor

Canim zaten gunluk başlığın o kadar carpici ki hemen içinde buldum kendimi.. banada moral ve motivasyon oldu.. seni takip edicem ziyaretin icin tsk. ederim

Allah iyiligini versin:) pazartesiye kadar yeni bir tarti sart ama..hemde dedigim tuvaletten sonra giysisiz ve su bile icmeden
pazar akşamı tartı alıcam canım da yaklaşık 1 hafta olucak kabızlık sorunum var ne yaptıysam olmadı. hafta sonuna kadar geçmezse ilaç alıcam. birikim yapıyorum resmen hiç böyle olmazdı.

Ah canım çokta yememişsin ama kalori çok fazla o neden ki öyle anlamadim

Ah canım çokta yememişsin ama kalori çok fazla o neden ki öyle anlamadim
baktığım listenin kalori cetveline göre
nescafe 50 kalori
peynir 130 kalori
yumurta 80 kalori
ekmek 140 kalori
dilara koçağın hazırladığı bir listeymiş

Canim cok guzel gidiyorsun ama bildigime gore 2kestane bir dilim ekmege esit gece arasi icin cok olmus bence

pazar akşamı tartı alıcam canım da yaklaşık 1 hafta olucak kabızlık sorunum var ne yaptıysam olmadı. hafta sonuna kadar geçmezse ilaç alıcam. birikim yapıyorum resmen hiç böyle olmazdı.

Kabizlik sorunu bendede var kayisi cayi falan ictim olmadi hep faydasi olurdu...
Canim aclen yoksa a101e önümüzdeki haftalarda daha kapsamli (yag olcumude yapiyormus) gelecekmis bende ondan alicam ama ne zaman geleceği belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…