Canım canın tatlı çektiğinde carefourda satılan 86 kalorilik tadelle çikolatadan yemeni tavsiye ederim. Regl döneminde kan şekerinde düşüş olduğundan vucüt beyne sinyal verir bizde bunu tatlıyla gidermek isteriz. ama baklava ciddi anlamda şeker ve kalori bulunduruyor. Sana küçük bir tavsiye vermek istedim. Hem tadıda güzel 86 kalori olmasının yanında :)
Ben yarin basliycam canim evde yoyogurtyok ve biraz rahatsizimBen pulbiberi killaniyorum zaten her yemege yakışıyor avantajı o:)
Ama hep aksam kullanmıyorum o ayri bende bugün basliyorum o zaman.. hadi senle ve fatma ile gonullu kobay olduk sonumuz hayr olsun
seni seviyorum castle iyiki varsin bende cok faydalaniyorum senden meslek neydi seninmerhaba ben kabiz olmamak icin bir ogunumde yada ara ogunde haslanmis bugdayi yogurtlayip yiyordum gene basladim tercihen iki gune bir sabahlari yersenbirikimlerini harcamana faydali olabilirinan kalori olarak bu sabahtan az almis olursun hemde dikkat ettim yedigin seylerde hep kabiz yapmaya yonelik mesela arada semiz otunu yogurtla karistrip yiyebilirsin birde kestane , patates gibi nisastayi depolayan besinleri gece yememen daha iyi hem butur besinler kabizlik yapar hemde gece onlari yakamazsin direk yaga kolestrole atiyor vucut. Sabah yemen daha iyi . Umarim yanlis anlamadin bildiklerimi yazayim dedim akil vermeye calismadim
hosgeldin arkadasim sayfanin motivasyonu bi haftadir dusuktu iyki geldin anlat anlatda motivayonumuz artsin ..bende baktim listene yemeklerin yaninda ekmek salata yogur yok ymedinmiİşte budurrrr! İmrendiklerinden daha güzel olacaksın bu istekle devam edersen. Kimse kimseden üstün değildir canım. Kilo mu o da neymiş? Hadi hepbirlikte başaralım şu işi. Kimler nelerin üstesinden geliyor bi kilonun üstesinden mi gelemeyeceğiz? Hiç zannetmiyorum canım :)
Kizlar bugun migrenim tuttu kendime nazar degdirdim herhalde .diyete baslayali agrimiyordu bugun agridi. İki ogun yaptim kahvalti ve aksam yemegi cok az yiyebildim midem cok bulaniyo insallah cikarmam
Destina gecmiz olsun aynir dert bendede var hayatimi mahvediyor bazen milad hakli ben de karanlik odada yatiyorum migrenim tuttumu. Canim ben biyologum. Tibbi biyokimya ve mikrobiyolojide master yapiyorum suan. Turkiyede yarim biraktim suan baska ulkede devam ediyorum. Bu meslege ragmen evet bu kilodayim cok iradesizim cok
Miladcim ben naptigimi daha dogrusu yapmam geekeni anlatiyim ben etin yaninda yogurt yemeden duramam gerci ben yogurt manyagi oldugumdan herseyin yaninda yerdim ama b12 sorunum oldugundan beri ve tabi ilerde menopoza falanda hazirlik olsu diye artik eti cok yavas ateste pisirerek ve yaninda mutlaka icinde c vitamini bulunduran birseyle tuketiyorum salata yapmak mutfagim olmadigindan bazen cok zor geliyor bende en olmadi sofraya oturudugmda suyumun icine hemen limon skyorum. Portakal suyunuda hemen skp tuketebilirim ama meyve cok sevmem hemde bosa seker kalori almiyim diye genelde yapmiyorum bende kendi yolumu anlatayim dedim
tesekkur ederim sanada zahmet oldu bastan yazdinYani kavurmuyorsun hepsini birarada tencereye koyup ocagin ustune aliyirsun kisik ateste tencerenin kapağını kapatiyorsun arasira sadece karistirmak icin aciyorsun bir kac dk kendi buhari icine hapsoldugu icin boyle yumusuyor sonra sıcak suyu ekliyorsun
evett kabul günüydü bitti şimdiAaaaa ne oldu kimse yok bugunbugun herkesin kabul gunu mu nedir
Kizlar 5 haftalik hamileyim ve 78 kiloyum. Gebelikte diyet yapan var mi nolcak benim sonum
Yok canim ne zahmeti :) denemelisin bence cok ggüzel oluyortesekkur ederim sanada zahmet oldu bastan yazdinhic yagsiz dolma yaptinizmi kizlar
Destina gecmiz olsun aynir dert bendede var hayatimi mahvediyor bazen milad hakli ben de karanlik odada yatiyorum migrenim tuttumu. Canim ben biyologum. Tibbi biyokimya ve mikrobiyolojide master yapiyorum suan. Turkiyede yarim biraktim suan baska ulkede devam ediyorum. Bu meslege ragmen evet bu kilodayim cok iradesizim cok
Miladcim ben naptigimi daha dogrusu yapmam geekeni anlatiyim ben etin yaninda yogurt yemeden duramam gerci ben yogurt manyagi oldugumdan herseyin yaninda yerdim ama b12 sorunum oldugundan beri ve tabi ilerde menopoza falanda hazirlik olsu diye artik eti cok yavas ateste pisirerek ve yaninda mutlaka icinde c vitamini bulunduran birseyle tuketiyorum salata yapmak mutfagim olmadigindan bazen cok zor geliyor bende en olmadi sofraya oturudugmda suyumun icine hemen limon skyorum. Portakal suyunuda hemen skp tuketebilirim ama meyve cok sevmem hemde bosa seker kalori almiyim diye genelde yapmiyorum bende kendi yolumu anlatayim dedim
Miladçım Allah razı olsun pul biberli yoğurdu yiyince kabızlık sorunun çözdüm çok teşekkürlerevett kabul günüydü bitti şimdi
3 bardak çay ve 1 türk kahvesi gitti bile
Aaa castle ben de Biyomühendisim. Genetik ve biyomühendislik bitirdim.
Lisans sonrası bütünleşik doktoraya başladım doktora yapıyorum şu an. Alanım moleküler kanser biyolojisi lisanstan beri.
kolay gelsin o projeler yokmu o projeler insani canincdan bezdiriyo arastirma kismi coook zevkli yazi kismi igrencSelam kızlar ben daha iyiyim ama işler çok yoğun. Çocukların vize haftası bir de bitmek bilmeyen bi proje yazıyorum inşallah cuma rahatlayacağım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?