1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Sayfanda sordum burdada sorayım.:)
Oglen yemeginde etin yaninda ne tukettin
Aksam yemeginde sebzenin yanında ne yedin mesela ekmek yok mu listende

Ben pulbiberi killaniyorum zaten her yemege yakışıyor avantajı o:)
Ama hep aksam kullanmıyorum o ayri bende bugün basliyorum o zaman.. hadi senle ve fatma ile gonullu kobay olduk sonumuz hayr olsun
Ben yarin basliycam canim evde yoyogurtyok ve biraz rahatsizim
seni seviyorum castle iyiki varsin bende cok faydalaniyorum senden meslek neydi senin

hosgeldin arkadasim sayfanin motivasyonu bi haftadir dusuktu iyki geldin anlat anlatda motivayonumuz artsin ..bende baktim listene yemeklerin yaninda ekmek salata yogur yok ymedinmi

Kizlar bugun migrenim tuttu kendime nazar degdirdim herhalde .diyete baslayali agrimiyordu bugun agridi. İki ogun yaptim kahvalti ve aksam yemegi cok az yiyebildim midem cok bulaniyo insallah cikarmam

Kizlar bugun migrenim tuttu kendime nazar degdirdim herhalde .diyete baslayali agrimiyordu bugun agridi. İki ogun yaptim kahvalti ve aksam yemegi cok az yiyebildim midem cok bulaniyo insallah cikarmam

Cok gecmis olsun canim karanlıkta uzanmak iyi geliyor ablamdan biliyorum

Vee iste sahane menumm
Sabah
Bir bardsk limonlu su
Yagsiz sade kasarli tost (kepek ekmeginden tabi)

Ara
Yeşil çay
1 tane yas hurma (yenidunya)
Taze limonlu soda

Oglen
Iki parca kemikli et haşlama
1kucuk kase ayran aşı çorbası
Yagsiz tuzsuz salata
( bu ikisine baharat karisimi ekledim - pul biber k.biber kimyon zerdecal nane daha doyurucu ve zevkli oldu)

Ara
1 bardak süt
1 elma
Yeşil çay

Akşam
6 kaşık Terbiyeli pirasa
1.5 bardak baharatli ayran
1dilim ekmek

Ara
Baharatlı yogurt

Destina gecmiz olsun aynir dert bendede var hayatimi mahvediyor bazen milad hakli ben de karanlik odada yatiyorum migrenim tuttumu. Canim ben biyologum. Tibbi biyokimya ve mikrobiyolojide master yapiyorum suan. Turkiyede yarim biraktim suan baska ulkede devam ediyorum. Bu meslege ragmen evet bu kilodayim cok iradesizim cok
Miladcim ben naptigimi daha dogrusu yapmam geekeni anlatiyim ben etin yaninda yogurt yemeden duramam gerci ben yogurt manyagi oldugumdan herseyin yaninda yerdim ama b12 sorunum oldugundan beri ve tabi ilerde menopoza falanda hazirlik olsu diye artik eti cok yavas ateste pisirerek ve yaninda mutlaka icinde c vitamini bulunduran birseyle tuketiyorum salata yapmak mutfagim olmadigindan bazen cok zor geliyor bende en olmadi sofraya oturudugmda suyumun icine hemen limon skyorum. Portakal suyunuda hemen skp tuketebilirim ama meyve cok sevmem hemde bosa seker kalori almiyim diye genelde yapmiyorum bende kendi yolumu anlatayim dedim

Terbiyeli bagirsak dostu pırasa tarifi

1 y.k zeytinyagina 1 sogan ,2 dal pirasa, 1havuc rendesi ekledim buharinda buguladim once sonra 1 bardak sicak su ekledim suyu azalınca tuzunu k.biberini ektim ve bir kapta 1 bardak sut, 1yumurta 1 kasik unu ( tarifte 2 y.k yulaf ezmesi diye geçiyor) yaklaşık bir limonu cirptim ve suyu azalan sebzelere ekledim. Kivami biraz koyulastiktan sonra altini kapattim ve dinlendirdim.:)
Bu Ayça KAYA nin tarifi sadece malzemelerin fotosunu çektim ve ona gore yaptim. Farkli ise bu yüzdendir ama benim yaptigim cok güzel oluyor:) favorilerim arasına girdi.
Ben tamamini yiyemedim yarisi da yarin aksama kalicak galiba:)

Iyi yaptin canim
Bence salata yapamasan da yemegin yanında söğüş olarak tuketebilirsin yada sadece tesillik

Yeşillik olarak tuketebilirsin (cevaplaya yanlislikla erken bastim da:))

Aaaaa ne oldu kimse yok bugun bugun herkesin kabul gunu mu nedir

Genelde oyle yapiyorum cunku salata yaptimmi yagsiz yiyemiyoru.m buarada pirasa yemegini cok severim bana iyi fikir verdin buharli kismi anlamadim ama

Yani kavurmuyorsun hepsini birarada tencereye koyup ocagin ustune aliyirsun kisik ateste tencerenin kapağını kapatiyorsun arasira sadece karistirmak icin aciyorsun bir kac dk kendi buhari icine hapsoldugu icin boyle yumusuyor sonra sıcak suyu ekliyorsun

tesekkur ederim sanada zahmet oldu bastan yazdin hic yagsiz dolma yaptinizmi kizlar

Kizlar 5 haftalik hamileyim ve 78 kiloyum. Gebelikte diyet yapan var mi nolcak benim sonum

Canım bende yeni olmasada yinede yeni sayılır doğum yaptım. 3 aylık bebeğim var.
85 ile hamile kaldım. 91 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 84 e düştüm. Ama bebeğim daha 2 aylık iken tatlı yi abarttım oldum 92 şimdi kilo vermeye çalışıyorum

Aaa castle ben de Biyomühendisim. Genetik ve biyomühendislik bitirdim.
Lisans sonrası bütünleşik doktoraya başladım doktora yapıyorum şu an. Alanım moleküler kanser biyolojisi lisanstan beri.

Selam kızlar ben daha iyiyim ama işler çok yoğun. Çocukların vize haftası bir de bitmek bilmeyen bi proje yazıyorum inşallah cuma rahatlayacağım. :)

Aaa castle ben de Biyomühendisim. Genetik ve biyomühendislik bitirdim.
Lisans sonrası bütünleşik doktoraya başladım doktora yapıyorum şu an. Alanım moleküler kanser biyolojisi lisanstan beri.

Selam kızlar ben daha iyiyim ama işler çok yoğun. Çocukların vize haftası bir de bitmek bilmeyen bi proje yazıyorum inşallah cuma rahatlayacağım. :)
kolay gelsin o projeler yokmu o projeler insani canincdan bezdiriyo arastirma kismi coook zevkli yazi kismi igrenc ya cok sevindim meslektas sayiliriz benim burdaki alanimda molekuler ve tibbi mikro, immun vede biyokimya. Meslegimi cook seviyorum ama icimdeki bu yasin gecti hissini geciremiyorum bende doktoraya basladigim gunleri gorebiledekmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…