1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

baktığım listenin kalori cetveline göre
nescafe 50 kalori
peynir 130 kalori
yumurta 80 kalori
ekmek 140 kalori
dilara koçağın hazırladığı bir listeymiş
canım kaloriler yediğin peynirin ve ekmeğin gr mına ve türüne göre değişir o yüzden ben hep yediklerimi tartıyorum..

Ben 6 adet kestane 1 dilim ekmeğe eşit diye biliyordum
ben kestane sevmem ama şimdi netten baktım bazı yerlerde 2 kestane 1 dilim ekmeğe eşit diyor ama taylan kümelinin sitesinde oda ünlü bir diyetisen biliyorsunuzdur 6 kestane bir dilim beyaz ekmeğe eşit diyor ve ara öğün olarak veriyor....

canım kaloriler yediğin peynirin ve ekmeğin gr mına ve türüne göre değişir o yüzden ben hep yediklerimi tartıyorum..
evet peynir grama göre ekmek diime göre verilmiş. 100 gram peynir almıştım bakkaldan yarısını yedim 50 gram yine aynı yani

ara öğünüm:
3 adet form bisküvi= 83 kalori
1 fincan yeşilçay
bakalım kaç kalori alıcam bugün ve nekadarını yakabilicem

bende sabah kahvaltımı yazayım
uyanınca mutlaka su içerim
kahvaltı öncesi 1 kahve içtim
kahvaltıda 1haşlama yumurta
35gr peynir
1 küçük domates
65gr ekmek
1 fincan çay

İşte budurrrr! İmrendiklerinden daha güzel olacaksın bu istekle devam edersen. Kimse kimseden üstün değildir canım. Kilo mu o da neymiş? Hadi hepbirlikte başaralım şu işi. Kimler nelerin üstesinden geliyor bi kilonun üstesinden mi gelemeyeceğiz? Hiç zannetmiyorum canım :)

Negüzel motive edebildiysemm :) sakın vazgeçme çöplük ağız ne bulursa yer sakın unutma.. Veren veriyor bizim ne farkımız var değil mi ? :) elimden geldiğince deneyimlerimlerimi paylaşırım seninle

veee bizimleeee:):)De paylasirsan cokkk sevinirizzzzz

Son düzenleme:

Ahuelazahram afiyet olsun kuzummm yag olmasin kan olsun insallah...bir dilim ediyormus kisira bakma ben oöyle okumustum

kızlarr benm mıde problemım var bu pulbıberlı nanelı yogurt mıdemı agrıtırmı acaba
Aksine nane raahtlatir ama pul biber dokunabilire ben bazen felselegende katarim midem icin :) yogurt eksi olmadigi surece dokunmuyorda eger gaz yapiyorsa belki dokunur canim aksam aksam
ben tesekkur ederim cok bilmis gibi yaziyorum dedim kendime

saol canim o benimde sorunum birde bulundugum yer dolayisiyla herseyide bulamiyorum sinir oluyorum menu dusun dusun aksama kadar ac kalincada saldiriyorum yemege

sabah tost çay
ara 3 kaşık aşure 2 çatal muhallabi
öğle p. kızartması 10 tane kadar 1/2 dilim ekmek
ara 1 dilim baklava
şu saate kadar çok düzensiz gitti. arkadaşlar tatlı yağmuruna tutmuşlar okulu... baklava için pişman değilim canım isteyerek yedim adet döneminde canı tatlı isteyenlerdenim ben de ve bu gün 2. günüm çooook hastayım o yüzden spor da yapamıyorum yarın daha iyi olursam yapıcam işallah...

Canım canın tatlı çektiğinde carefourda satılan 86 kalorilik tadelle çikolatadan yemeni tavsiye ederim. Regl döneminde kan şekerinde düşüş olduğundan vucüt beyne sinyal verir bizde bunu tatlıyla gidermek isteriz. ama baklava ciddi anlamda şeker ve kalori bulunduruyor. Sana küçük bir tavsiye vermek istedim. Hem tadıda güzel 86 kalori olmasının yanında :)

öğle yemeğim
190 gr ıspanak(dünden kalanı yedim)
150gr yoğurt
20 gr ekmek...
yoğurdun 1 kaşığına 1 çay kaşığı pul biber koydum ve suyla yuttum normalde acı hiç yiyemem hele pul biber hayatım boyunca daha hiç bir yiyeceğe özel döküp yememişimdir bu şekilde suyla yutunca işe yararmı acaba..akşamada yerim bu şekilde..
ara olarakta 30 gr leblebi yedim..

öğle yemeğim anca fırsat buldum yemeye
1 dilim ekmek: 70 kalori
1 kase pulbiberli yoğurt (sizden özendim) 140 kalori
100 gram ton balığı: 180 kalori
320 kalori toplamda.

Kizlar 5 haftalik hamileyim ve 78 kiloyum. Gebelikte diyet yapan var mi nolcak benim sonum

Ben iki hamileligimde de 30 kiloya yaklasik aldım tabi bende odem oluyordu ustelik be gectigimiz yil o rekoru kirdim hemde hamile falan değilken tek yapabilecegin gereksiz yere yememek fazla hamur isi ve tatlidan uzak durmaktan baska yapabileceğin birsry yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…