1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

iyi geceler olsun hanımlar. Tum gun elektrik yoktu işlerde kesat oldu tabi.menulerimi yazayım anca cepten girebildim.
Sabah
2 dılım kepek ekmegi
1 k.k peynır
4 zeytin
1 bardak sut
ara 1 yulaflı bıskuvi
oğle saat 3 cıvarı
1 sımit
4 zeytin
1 k.k peynir
1 sütlü nescafe
ara 1 kucuk muz
akşam
yarım kepçe harçtan yaptım tasın dibinde kalanla minik krep
2 bardak çay
1 kuru incir
ve çok açımm

Ben de 105,5 kg idimiçinladığımda düşün halimi
Ben eşimle tanıştığımdan beri hep aynı hiç değişmedi, ben 65 kg' dan 105,5' a çıktım
Kadinlar dezavantajli ama canim benim dogum, hormanlar hep bizi kilolu yapmak icin kurulmus bir sistem var sanki..

Aysun o senin nezdinde hepimize bir mesajdi canim bende dahil:) bu telkini hep yapmak geregi hissediyorum ki kimsenin icinde kırıntı kadar vazgeçme istegi kalmasin

Bu spor beni yordu yahuuuuu....
dışarı çıkma imkanı olmayana tavsiye ederim
zumba class beginners 1 yazdığın zaman çıkıyor. Hem 16 dk hemde su gibi oluyorsun kısa surede farkı çok belli oluyor

Miladcin beni sabanin aşkı kaydetmissin şabanin aşkı olacak ve yaşım 32 boyum 1 55 3 tane çocugum var 2 erkek 1 kiz 14 yillik evliyim

he söylemeyi unuttum eve de tartı aldım bu akşam 2 dijital tartım oldu. Bizim burda biçen market var kapı onu yapmış dün 20 liraya içimde kaldı eve de aldım bi tane. Kontrol çift taraflı olsun dimi

Birde çocuk bakıyorum. Yani gündüz leri cok yoğun oluyorum....
Yeni yeni buraya yazmaya alisiyorum ...

Canim ben kaydetmedim ki öyle yaziyor senin nickinde listeyi kastediyorsan onu da tomurcuk hazırlıyor ondan rica ederiz degismesini

Anlıyorum canim Allah kolaylık versin ama sik girip yazarsan hem alisirsin hem sanada iyi gelir

Iyi geceler hanımlar yarin daha güzel bur gün bekliyor bizi güzel uyuyup güzel uyanalim insallah tarti gunune son 7 gün hergünün hakkini vermeyi unutmayalım

Iyi geceler hanımlar yarin daha güzel bur gün bekliyor bizi güzel uyuyup güzel uyanalim insallah tarti gunune son 7 gün hergünün hakkini vermeyi unutmayalım
Iyi geceler canim.daha oncede dedigim gibi ben pazar gunu antalyaya gidiyorum cuma aksami donucem.ordan takip ederim topigi ama listeyi telefondan hazirlama sansim yok maalesef.isterseniz 1 haftaligina birine devredeyim ya da basitce alt alta lisyeleyeyim orda donunce tablo olarak yayinlarim.devredilecekse gonullu olan birine ozelden nasil yapildigini anlatirim.her turlu uyar bana.
bu arada şabaninaşki olarak haftaya duzeltirim canim kusura bakma acele hazirladigim icin bugun dikkat edememisim

sensiz olmaz canim ne demek

bende 100+ dan cok sikildim tez zamanda iki haneleri gormek istiyorum
aynen ya hastabezi yetmezdi ne buyuk nimetmis meger

bence cok guzel kabak salatasini nasil yaptin

Canim görucez insallah ben inanıyorum Biraz gayret...
Canim 3kabak rendeledim suyunu sıktım teflonda biraz kavurdum suyunu cekti yağsız kapattim altini.icine bir havuc rendeledim Soguyunca uzerine sarimsakli yogurt doktum bu kadar. cok begendim ben ilk defa boyle yaptim cocuklarda cok sevdi kabak yemezlerdi anlamadilar kabak oldugunu:):)
he söylemeyi unuttum eve de tartı aldım bu akşam 2 dijital tartım oldu. Bizim burda biçen market var kapı onu yapmış dün 20 liraya içimde kaldı eve de aldım bi tane. Kontrol çift taraflı olsun dimi

Canim keske birkac gün daha bekleseydin persembe a101 e yag olcen baskul geliyor daha kapsamli ve 25 lira ben onu alicam bakalim bekliyorum...

Son düzenleme:
Gunaydin çıtır adaylariiii erkenciyim gene dun aksam erkenden sizmisim o yorgunlukla bugun iyi kalktim ama dinlenmisim...
Kahvaltimi yaptim klasik cok erken oldu bakalim gunun gerisi nasıl geçecek. ..

Ben de 105,5 kg idim başladığımda düşün halimi
Ben eşimle tanıştığımdan beri hep aynı hiç değişmedi, ben 65 kg' dan 105,5' a çıktım

Bende iki sene once 105 le basladim ondan once hic takmiyordum demekki 105i gorunce dank etti simdi acaip takiyorum amacok yavas veriyorum ve bu 90 larda cakili kaldim inmiyo 85i bir gorsem gobek aticam en son 12 sene once gormustum ogluma hamile kaldigimda bir daha hic gormedim

aldım artuk bi kere yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…