- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
aksine iyi yapmissin hem sagliksiz birseyde yememissinki sen yapiyrsun diye dun gece baktimda o liste asiri dusukmkalori iceriyor gibi geldi bana
bugunku menum sabahi yazmistim
oglen ton balikli salata 2 dilim ekmek
arada visneli yogurt
aksamda yogurtlu makarna yemeyi dusunuyorum.
3 haftalik bir tatile cikcam persmbe gunu. Yediklerimi ve kacamaklarimi gun gun yazabilecegimi sanmiyorum ama elimden geldikce yazacam kilo bildirimimide duzenli yaparim beni atmayin sakin olurmu
Canim devam ediyor bugün 3. Gun balik disinda bozmadım bakalim ne oluyor?Miladcım senin ayda 8 kilo doyeti nasıl gidiyor. ...
ben bugun liste mi yazmayacağım çok karışık oldu çünkü. Yarın daha dikkatli bir şekilde takip edip yazacam. Ah ah siz regl olup rahatliyorsunuz ya ben ne yapayım ki 4 ay oldu daha olmadım. Bebek 1 yaşına gelene kadar da olmam gibi geliyor herhalde
Canim bende dogumdan tam 1 yil sonra oldum.asil kilo verimi ondan sonra basladi zaten.o bir sene icinde sistikce sismistim.suan cok duzenli olmasa da mutlaka oluyor ama bunda kilo vermemin cok buyuk etkisi varMiladcım senin ayda 8 kilo doyeti nasıl gidiyor. ...
ben bugun liste mi yazmayacağım çok karışık oldu çünkü. Yarın daha dikkatli bir şekilde takip edip yazacam. Ah ah siz regl olup rahatliyorsunuz ya ben ne yapayım ki 4 ay oldu daha olmadım. Bebek 1 yaşına gelene kadar da olmam gibi geliyor herhalde
Canim atar miyiz hic seni.aksine iyi yapmissin hem sagliksiz birseyde yememissinki sen yapiyrsun diye dun gece baktimda o liste asiri dusukmkalori iceriyor gibi geldi bana
bugunku menum sabahi yazmistim
oglen ton balikli salata 2 dilim ekmek
arada visneli yogurt
aksamda yogurtlu makarna yemeyi dusunuyorum.
3 haftalik bir tatile cikcam persmbe gunu. Yediklerimi ve kacamaklarimi gun gun yazabilecegimi sanmiyorum ama elimden geldikce yazacam kilo bildirimimide duzenli yaparim beni atmayin sakin olurmu
tesekkur ederim yanlis anlamak ne demek simardim yaCanim seni ayri sevesim var ya yasini unuttum ama boyle kucuk masum kardesler olurya onlar gibisin benim icin. Bekqr oldugun icindir belki ibilmiyorum. Yanlis anlama ne olur ama icimden gecen bu napıyım:) canim seni kaybetmek istemeyiz zaten ama tazamasan bile arada katil aramıza kilo bildirimi yapmayi da ihmal etme aksi takdirde senin diyetin icinde iyi olmaz zaten sen cok uzak duramazsin zaten ya bu topik sariyor adami bırakmak zor olur:)
Canim devam ediyor bugün 3. Gun balik disinda bozmadım bakalim ne oluyor?
Yahu bizim topigi kiskananlar cok hakli diger gunluklere goz attim in cin top oynuyor buzde 9 ziyaretçi var aksamin bu saatinde:)
Yok bildirim yapcam kopmak istemiyorum sizlerdenCanim atar miyiz hic seni.sen artik topigimizin demirbaslarindansin. :) tatildeyken seni izinli yazalim mi yoksa bildirim yapayim kontrolu elden birakmayayim mi dersin
Sagol canimcim yas degil hisler önemli.. hayirlisi ile anneciginin yanina gidip donersin inşallah
Aysun bugün ben biraz kaçırdım galiba ama 1 haftam var onüm de.....
geçeceğim seni ama senden de korkuyorum bu hafta bence iyi verirsin gibi
Miladcım senin ayda 8 kilo doyeti nasıl gidiyor. ...
ebence bizim topic en iyisi artik herkes birbirini taniyor ve miladcim iyiki boyle bir kota koydun yoksa dediginiz gibi cok karisik olucakti bu arada bugunku menumu yazayim
sabah: bir sade kahve yarim saat sonra bir kase nesfit
ara: bir mandalina
ogle: derotlu yumurta bir dilim ekmek cay
ara: iki kuru incir
aksam: bir kase mercimek corbasi yogurt
sanirim iyi oldu gibi
@Nehir haklısın listeye uymak adina boyle eziyet ettim kendime ama sonra ne oldu bil bakalım aileme yaptigim fırında pismis palamuttan nerdeyse yarısı kadarını ekmeksiz yedim. Ama pisman degilim cok iyi geldi yoksa kusacaktim
İyi yapmışsın, aç bırakma kendini. Ben zaten o 1 ayda bilmemkaç kg gibi diyetlere hiç inanmıyorum.
Bu hafta bize de kaçamak yok tamam mı? Her kaçamak 3-4 gün geriye atıyor ve ben artık gerçekten sıkıldım 90 lardan
Bence super olmuş boyle giderse cok iyi bir sonuç alacaksın. :)
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?