1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Miladcım senin ayda 8 kilo doyeti nasıl gidiyor. ...
ben bugun liste mi yazmayacağım çok karışık oldu çünkü. Yarın daha dikkatli bir şekilde takip edip yazacam. Ah ah siz regl olup rahatliyorsunuz ya ben ne yapayım ki 4 ay oldu daha olmadım. Bebek 1 yaşına gelene kadar da olmam gibi geliyor herhalde

Aysun bugün ben biraz kaçırdım galiba ama 1 haftam var onüm de.....
geçeceğim seni ama senden de korkuyorum bu hafta bence iyi verirsin gibi

Canim seni ayri sevesim var ya yasini unuttum ama boyle kucuk masum kardesler olurya onlar gibisin benim icin. Bekqr oldugun icindir belki ibilmiyorum. Yanlis anlama ne olur ama icimden gecen bu napıyım:) canim seni kaybetmek istemeyiz zaten ama tazamasan bile arada katil aramıza kilo bildirimi yapmayi da ihmal etme aksi takdirde senin diyetin icinde iyi olmaz zaten sen cok uzak duramazsin zaten ya bu topik sariyor adami bırakmak zor olur:) Canim devam ediyor bugün 3. Gun balik disinda bozmadım bakalim ne oluyor?

Yahu bizim topigi kiskananlar cok hakli diger gunluklere goz attim in cin top oynuyor buzde 9 ziyaretçi var aksamin bu saatinde:)

bu günku menüyü yazayım
sabah
65 gr ekmek
25 gr peynir
domates
Sucuklu yumurta (4 tane çok ince kesilmiş sucukla)

öğle yemeği
150 gr yani küçük bir kase muhallebi

arada 20 gr kuru incir
100 gr yoğurt içine salatalık dogradim pulbiber yedim

akşam yemeği
100 gr pilav
175 gr zeytinyağlı barbunya
bir lokma ekmek tattim
yatmadan yeşil çay içicem

Canim bende dogumdan tam 1 yil sonra oldum.asil kilo verimi ondan sonra basladi zaten.o bir sene icinde sistikce sismistim.suan cok duzenli olmasa da mutlaka oluyor ama bunda kilo vermemin cok buyuk etkisi var

Canim atar miyiz hic seni.sen artik topigimizin demirbaslarindansin. :) tatildeyken seni izinli yazalim mi yoksa bildirim yapayim kontrolu elden birakmayayim mi dersin

tesekkur ederim yanlis anlamak ne demek simardim ya ailemin evinde net yokmus daha baglatmadik dediler o yuzden gunluk yazmam zor olur ama kilo bildirimimi mutlaka yapcam firsat buldukcada gelcem. ben beni gunluk yazmiyorsun menulerini deyip atmayin diye dedim, aslinda daha gitmicektim ama biletler su sira ucuz hemde annemi ozledim yoksa diyetide sizide birakacak degilim. Sizlere icim isindigi icin hevesle devam ediyorum zaten ozellikle sen benim kontrol mekanizmam gibisin 30 yasindayim canim.
tabiki bizi kiskanacaklar grubumuz cok mikemmel

bence bizim topic en iyisi artik herkes birbirini taniyor ve miladcim iyiki boyle bir kota koydun yoksa dediginiz gibi cok karisik olucakti bu arada bugunku menumu yazayim
sabah: bir sade kahve yarim saat sonra bir kase nesfit
ara: bir mandalina
ogle: derotlu yumurta bir dilim ekmek cay
ara: iki kuru incir
aksam: bir kase mercimek corbasi yogurt
sanirim iyi oldu gibi

Sagol canimcim yas degil hisler önemli.. hayirlisi ile anneciginin yanina gidip donersin inşallah

Canim atar miyiz hic seni.sen artik topigimizin demirbaslarindansin. :) tatildeyken seni izinli yazalim mi yoksa bildirim yapayim kontrolu elden birakmayayim mi dersin
Yok bildirim yapcam kopmak istemiyorum sizlerden
atmayin tabi cok tatliyim ben hem beni atarsaniz kimin sacma ve upuzun yazilarini okuyacaksiniz
Atesim varya iyice sacmalamaya basladim

Aysun bugün ben biraz kaçırdım galiba ama 1 haftam var onüm de.....
geçeceğim seni ama senden de korkuyorum bu hafta bence iyi verirsin gibi

sakin ha bu hafta kacamak yok bize gecen haftanin acisini cikarmamiz lazim ben bu hafta spor da yapmaya calisicam aksam bisiklet surmeyi dudunuyorum bakalim

Ben de nisanda doğum yaptım, eylülde regl oldum ve gerçekten rahatladım kendimi çok şişmiş hissediyordum.

Bence super olmuş boyle giderse cok iyi bir sonuç alacaksın. :)
e

İyi yapmışsın, aç bırakma kendini. Ben zaten o 1 ayda bilmemkaç kg gibi diyetlere hiç inanmıyorum.
Bu hafta bize de kaçamak yok tamam mı? Her kaçamak 3-4 gün geriye atıyor ve ben artık gerçekten sıkıldım 90 lardan

Ben hic oyle olmadim ya zaten lahusalik hep kanamalarla geçti kendimi wcye zor atardim hasta bezi falan yetmiyordu. Sonrada hemen regl olurdum. Bana hep kanin çok derler zaten:)

Aa kesinlikle yok Nehir'im ya ne diyosun ben zaten cezaliyim
Yengem haftada bir gun cikolata benzeri seyler ye diyodu bide bende pztye yaparım diyodum
Bugun sonucu gördüm amannnnn zehir olur bana kacamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…