iyi geceler olsun hanımlar. Tum gun elektrik yoktu işlerde kesat oldu tabi.menulerimi yazayım anca cepten girebildim.
Sabah
2 dılım kepek ekmegi
1 k.k peynır
4 zeytin
1 bardak sut
ara 1 yulaflı bıskuvi
oğle saat 3 cıvarı
1 sımit
4 zeytin
1 k.k peynir
1 sütlü nescafe
ara 1 kucuk muz
akşam
yarım kepçe harçtan yaptım tasın dibinde kalanla minik krep
2 bardak çay
1 kuru incir
ve çok açımm
Iyi geceler canim.daha oncede dedigim gibi ben pazar gunu antalyaya gidiyorum cuma aksami donucem.ordan takip ederim topigi ama listeyi telefondan hazirlama sansim yok maalesef.isterseniz 1 haftaligina birine devredeyim ya da basitce alt alta lisyeleyeyim orda donunce tablo olarak yayinlarim.devredilecekse gonullu olan birine ozelden nasil yapildigini anlatirim.her turlu uyar bana.
bu arada şabaninaşki olarak haftaya duzeltirim canim kusura bakma acele hazirladigim icin bugun dikkat edememisim
Bende iki sene once 105 le basladim ondan once hic takmiyordum demekki 105i gorunce dank etti simdi acaip takiyorum amacok yavas veriyorum ve bu 90 larda cakili kaldim inmiyo 85i bir gorsem gobek aticam en son 12 sene once gormustum ogluma hamile kaldigimda bir daha hic gormedim
Canim listeler gunlukmu nerden buldunGünaydın topigin guzel hatunları:)
Bu sabah guzel klasik bir kahvaltı yaptım listede 4. Gun kahvaltisi tam sevdigim gibi
Kaçamak yok bunu kimse unutmasin olur mu
ÇOK YEDIM ÖLÇÜSÜ KACTI-AKLIMDAN ÇIKTI-NE YEDIGIMI UNUTTUM-UTANIRIM YAZAMAM FALAN YOK
Listeler hergun yayinlanacak
Hadi son alti gun kaldi
Hedeflerinizi belirleyin.
Unutmayın hedefinize yürürken fazladan aldiginiz her lokma yolumuza tas koyacaktir.
Kaçamak yaparak kaybedecek bir saatimiz bile yok unutmayalım
ayyy ilkay ne güzel 3 çocuk ben de istiyorum ama acilen zayıflamam lazım vücudum da nasıl inat etti anlatamam yaştan mıdır nedendir? eskiden bundan çok yiyip haftada 2-3kg verirdim. hele kızım da hiç bir şey yapmadan 15kg vermiştim.. elimden geleni yapıyorum ama sonuçlar istediğim gibi değil maalesefkondisyon bisikletim var ikinci cocugumdan sonra almistim ve cok isime yaramisti 81den 66 ya dusmustum 3 ayda hemde ama sabah aksam suruyodum ama ucuncuden sonra saldim kendimi kizim 3 yasinda ve ben hala sisman sisman geziyorum artik esim bile soylenmeye basladi neyse fazla duygusallasmayim yine onume bakmam lazim bundan sonra insallah haftaya bende 87 olmak istiyorum
haftaya geçme sırası sende canım. aaa aynı kiloda mı olduk dün takip edemedim ceryan yoktu. yarışalım tabiki de. benim 2 gün sonra 1 ayım dolucak hem günlüğe hem diyete başama tarihim.Bendr hep cepten giriyorum canim biraz zor oluyor ama sürekli elimin altinda:)
Canım senide tebrik ediyorum beni gectin ve bu hafta cok guzel verdin darısı başıma listeye baktim 5 kilo vermissin bu ay ne guzelll bende aralik 10una 85 diyorum bakalim yarisiyormuyuzbi haftada kilolarimiz ayni oldu:))
:)Simdi ara yapicam yesilcayla bir mandalina bir elma cokmu sizce
Canim listeler gunlukmu nerden buldun
Canim gec kahvalti yapinca bende araBence çok:) ben öğlen öncesi ara yapmıyorum. Sen yapacaksan bile birini tercih et.
Listeler Ayça KAYA nin ayda 8 kolo verdiren listesi diye geçiyor bugun 4.gun ben sekiz kilo verdireceginden emin degilim ama ne yiyecegimi ogun ogun gun gun bilmek hoşuma gitti
bende oldum bu ağrılar beni çok zorluyo sürekli yeme isteği hissediyorum. bitince şişkinlikte gidince daha iyi olucak canımGünaydııınnn
Bende regl oldum ciddi anlamda rahatladım.Karnım öyle bir indi ki yumuşacık oldu :) Gitsin bu hafta kilolar artık bende 90 lardan kurtulmak istiyorum ve biran önce 80lilere inmek istiyorum.
Ama Antalyada otelde ne yapıcam bilemiyorum beş yıldızlı açık büfe bi otel çünkü.Umarım kendimi frenleyebilirim
spor yapmak gercekten vucudumuzu cok guzel sekle sokuyor gecen sene bi on kilo vermistim ama en az 15 vermisim gibi gorunuyordum cunku hem bisiklet hem yuruyus yapmistim bu arada yazdikca farkina variyorum ne cok vermis ve geri almisim demek ki veriyorum ama koruyamiyorum
ben o kilo verip geri alma hatasına defalarca düştüm artık yaptığım diyetlerin ve verdiğim kiloların sayısını hatırlamıyorum ama her diyetimde başarılı oldum ve hepte geri aldım ama bu sefer inş verince geri almak istemiyorum...Canım bende seni düşündüm 66 ya düşüp tekrar nasıl bu kiloya çıktın. Doğrusu merak ediyorum
Canim gec kahvalti yapinca bende ara
yapmiyorum ama bugun 7de
kahvaltimi bitirmistim birde banyoyu
temizledim efor sarfettim yaniama haklisin bir mandalina yesilcay yeter
herkese günaydınnn
milad sen kaçamak bu hafta yok dedin ama ben dün aşure yaptım akşam yemeğinden sonra da bir kase yedim
neyse bu hafta başka yapmayacağım işallah..
kahvaltı: 1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
5 zeytin
ara: kahve
ara: yeşilçay içmeyi planlıyorum limonlu limonlu :)
hayırlı sabahlar kızlar dünkü dereceye giren arkadaşları kutlarım darısı başımıza dün malesef kaçamak yapdım milad cımsanırım iki gün sıkı diyetin üstüne iradeni kullanmak çok daha zorlaşıyor....ama bu günden itibaren frenliyorum kendimi inşallah...
kahvaltı
1 dilim ekmek kepekli
5 zeytin
1dilim peynir
1 çay kaşığı reççel
çay
ara(kursta arada yiyeceğim inşallah)
eti buçak bisküvisinden
4 tane
çay
1 mandalin
Canim cevapta isimleri karistirmissin aysun yazAcaktin herhalde benim henuz 2 cocuk varayyy ilkay ne güzel 3 çocuk ben de istiyorum ama acilen zayıflamam lazım vücudum da nasıl inat etti anlatamam yaştan mıdır nedendir? eskiden bundan çok yiyip haftada 2-3kg verirdim. hele kızım da hiç bir şey yapmadan 15kg vermiştim.. elimden geleni yapıyorum ama sonuçlar istediğim gibi değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?