1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bendr hep cepten giriyorum canim biraz zor oluyor ama sürekli elimin altinda:)
Canım senide tebrik ediyorum beni gectin ve bu hafta cok guzel verdin darısı başıma listeye baktim 5 kilo vermissin bu ay ne guzelll bende aralik 10una 85 diyorum bakalim yarisiyormuyuzbi haftada kilolarimiz ayni oldu:))

Canim sorun degil bu konusuruz yine olmazsa alt alta dedigin gibi hazirlariz sen yada yogun olursan ben hic farketmez benim icin

Sorma ilkaycim bende 68 i ilk hamileligimin ilk aylarında gordum bir daha da ucundan bile görmedim
Aradan on yıl geçmiş dile kolay 2015 ağustos ayinda 30 yas doluyor zaten 30 yas sendromuna giricem bari kilom guzel olsunda bu donemi hasarsiz atlatayım:)
2015 temmuzda da oglumun dogum gunu on yaşı dolacak zayif kutlamak istiyorum
Olucak inşallah az kaldi az:)

Günaydın topigin guzel hatunları:)
Bu sabah guzel klasik bir kahvaltı yaptım listede 4. Gun kahvaltisi tam sevdigim gibi

Kaçamak yok bunu kimse unutmasin olur mu
ÇOK YEDIM ÖLÇÜSÜ KACTI-AKLIMDAN ÇIKTI-NE YEDIGIMI UNUTTUM-UTANIRIM YAZAMAM FALAN YOK

Listeler hergun yayinlanacak
Hadi son alti gun kaldi
Hedeflerinizi belirleyin.
Unutmayın hedefinize yürürken fazladan aldiginiz her lokma yolumuza tas koyacaktir.

Kaçamak yaparak kaybedecek bir saatimiz bile yok unutmayalım

Canim listeler gunlukmu nerden buldun

ayyy ilkay ne güzel 3 çocuk ben de istiyorum ama acilen zayıflamam lazım vücudum da nasıl inat etti anlatamam yaştan mıdır nedendir? eskiden bundan çok yiyip haftada 2-3kg verirdim. hele kızım da hiç bir şey yapmadan 15kg vermiştim.. elimden geleni yapıyorum ama sonuçlar istediğim gibi değil maalesef

haftaya geçme sırası sende canım. aaa aynı kiloda mı olduk dün takip edemedim ceryan yoktu. yarışalım tabiki de. benim 2 gün sonra 1 ayım dolucak hem günlüğe hem diyete başama tarihim.

:)Simdi ara yapicam yesilcayla bir mandalina bir elma cokmu sizce

Canim listeler gunlukmu nerden buldun

Bence çok:) ben öğlen öncesi ara yapmıyorum. Sen yapacaksan bile birini tercih et.

Listeler Ayça KAYA nin ayda 8 kolo verdiren listesi diye geçiyor bugun 4.gun ben sekiz kilo verdireceginden emin degilim ama ne yiyecegimi ogun ogun gun gun bilmek hoşuma gitti

Günaydııınnn
Bende regl oldum ciddi anlamda rahatladım.Karnım öyle bir indi ki yumuşacık oldu :) Gitsin bu hafta kilolar artık bende 90 lardan kurtulmak istiyorum ve biran önce 80lilere inmek istiyorum.
Ama Antalyada otelde ne yapıcam bilemiyorum beş yıldızlı açık büfe bi otel çünkü.Umarım kendimi frenleyebilirim

Canim gec kahvalti yapinca bende ara

yapmiyorum ama bugun 7de

kahvaltimi bitirmistim birde banyoyu
temizledim efor sarfettim yani ama haklisin bir mandalina yesilcay yeter

herkese günaydınnn
milad sen kaçamak bu hafta yok dedin ama ben dün aşure yaptım akşam yemeğinden sonra da bir kase yedim
neyse bu hafta başka yapmayacağım işallah..
kahvaltı: 1 dilim ekmek
1kk peynir
domates
5 zeytin
ara: kahve
ara: yeşilçay içmeyi planlıyorum limonlu limonlu :)

bende oldum bu ağrılar beni çok zorluyo sürekli yeme isteği hissediyorum. bitince şişkinlikte gidince daha iyi olucak canım

hayırlı sabahlar kızlar dünkü dereceye giren arkadaşları kutlarım darısı başımıza dün malesef kaçamak yapdım milad cım sanırım iki gün sıkı diyetin üstüne iradeni kullanmak çok daha zorlaşıyor....ama bu günden itibaren frenliyorum kendimi inşallah...
kahvaltı
1 dilim ekmek kepekli
5 zeytin
1dilim peynir
1 çay kaşığı reççel
çay

ara(kursta arada yiyeceğim inşallah)
eti buçak bisküvisinden
4 tane
çay
1 mandalin

Canım bende seni düşündüm 66 ya düşüp tekrar nasıl bu kiloya çıktın. Doğrusu merak ediyorum
ben o kilo verip geri alma hatasına defalarca düştüm artık yaptığım diyetlerin ve verdiğim kiloların sayısını hatırlamıyorum ama her diyetimde başarılı oldum ve hepte geri aldım ama bu sefer inş verince geri almak istemiyorum...

bu sabah nihayet azda olsa tuvalete çıktım geceden suyun içine kuru incir koydum sabah kalkınca incirleri yiyipte suyunu içtim azda olsa işe yaradı ama hala karnım şiş....
sabah kahvaltım
1 haşlama yumurta
50 gr ekmek
25 gr peynir
2 zeytin
1 domates
1 fincan çay....

Canim gec kahvalti yapinca bende ara

yapmiyorum ama bugun 7de

kahvaltimi bitirmistim birde banyoyu
temizledim efor sarfettim yani ama haklisin bir mandalina yesilcay yeter

Benimde sekizde bitmis oluyor kahvalti. Sen daha erken ysyapıyorsun doğru. Bununla birlikte bir tanesini seçmekle doğru yolu seçtiğini söylemeden edemicem:)

Kızlar bu son olsun belki pazartesi diye telafi edebilirsiniz ama bugunden sonra olmasın lütfen!!!
Ustelik nilfer sende hatırı sayılır bir kilo vermedin bunu unutma ona göre pazartesiye kadar daha hırslı olman gerek ki bu haftaki sonucu dengeleyebilesin
Gelecek hafra kınama ve uyari listeleri olacak UNUTMAYIN
daha yolumuz cok uzun
Haftaya iyi dereceler elde edenler ödül mahiyetinde istedikleri setden az da olsa yiyebilir ama şimdi ne hakkettik de kaçamak yapiyoruz degil mi??
Bundan böyle kacamak yok ÖDÜL var

günaydın canlar;
kahvaltım;
2.5 dilim kepek ekmegı,
bıraz bal,
1 kk peynır,
2 fıncan cay,

bırzdan yesıl cayımı ıcerım :)
bu arada hala domates salatalık yıyemıyorum ama aksam yemegımde salatamı yıyorum marullu falan :)

bende kahvaltıda abarttım sanırım
saat 6 buçuk 1 kuru incir
saat 8 1 krep ! fincan süt eklenmiş kahve

Canim cevapta isimleri karistirmissin aysun yazAcaktin herhalde benim henuz 2 cocuk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…