1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bende kahvaltıda abarttım sanırım
saat 6 buçuk 1 kuru incir
saat 8 1 krep ! fincan süt eklenmiş kahve
Hayır abartili degil krep yerine gönül isterdi ki çeşit olsaydi menunde ama çalıştığını biliyorum işyerinde cok da mümkün olmuyor afiyet olsun canım elinden gelen bugun bu olduysa gayet iyi

Canim neden yiyemiyorsun domates salatalik yazdiysan gormemisim

Hayır abartili degil krep yerine gönül isterdi ki çeşit olsaydi menunde ama çalıştığını biliyorum işyerinde cok da mümkün olmuyor afiyet olsun canım elinden gelen bugun bu olduysa gayet iyi
Bu arada Milad'çım sana tahta cetvel ayarladım en güzelinden kaçamak yaptıkmı kullanabilirsin. Bize başka bişey fayda etmicek galiba

Bu arada Milad'çım sana tahta cetvel ayarladım en güzelinden kaçamak yaptıkmı kullanabilirsin. Bize başka bişey fayda etmicek galiba

evetttt bencede valla benı azarlayabılırsınız kızabılırsınız yosksa verdıgımı alıyorum ben bılıyosunuz kac aydır yerımde sayıyorum. azarı ısıtınce nasılda basladım paylasıma aferın bana

canm normalde ben kahvaltı yapan bırı deıldım.sevmıyorum kahvaltıda domates salatalıgı daha bunyem saglıklı beslenmeye alısamadı galıba :)
Zaten domatesler artık yenecek gibi değil salatalıkların da tadı kalmıcak..

Hayıııııırrrrrr bu hafta hepimiz baya bi saldık artık başka çare kalmadı sanki diye şeyetmiştim. Şaka yaptım yani

Anladım şakaya bende cok güldüm de
Acaba öyle bir izlenim mi bıraktım diye düşündüm. :) üzülürüm yoksa hepimizin amacı burda kilo vermek bu süreci en hızlı şekilde tamamlamaya çalışalım istiyorum. Dun bi arkadasin yorumu vardı okumussunuzdur DOKULUYORSUNUZ dedi. Ona cok teşekkür ediyorum angelina35 beni gerçekten hirslandirdi.. ben gurup arkadaşlarıma güveniyorum kimse de bize bu gözle baksın istemiyorum hepsi bu:)

Valla ona çok sinirlendim böyle insanlar var çok biliyomuş havasında 3 gün akıl verip kendi sayfasına toplamaya çalışıyorlar sonrada bakıyo iş yok kayboluyo. Gerçekten niyeti kilo vermek olanın başımız üstünde yeri var ama öylelerine tokuzz

Canım bence artık daha iyi gideceksin.Eski abur cubur alışkanlıklarından uzaklaşıyorsun.İnsallah seni de derecelendiririz listelerde :)

Miladcım bendede yoğurt kürü işe yaramamış lafı yer etti.Akşam geç saate kadar yemedim yoğurdu bilinç altı yaptım acaba cidden işe yaramıyor mu diye ama sonra silkinip kendime geldim ve gittim pul biberli yoğurdumu yedim afiyetle.Hem içim ısındı hemde aç yatmamış oldum.Eleştirilerin iyi tarafları da oluyor kötü de.Az kalsın o eleştiri yüzünden uyguladığım kürden vazgeçecektim

Zaten domatesler artık yenecek gibi değil salatalıkların da tadı kalmıcak..
Valla tadı madı yok ama bende domates salatalıksız kahvaltı yapamıyorum.Bir ziraat mühendisi olarak nasıl ve ne şartlarda yetiştiğini bildiğim halde kışın ortasında bile alıyorum maalesef

Yok o oyle soyledikten sonra yine pulbiberli ayran ictim ben hiiccc vazgecemem açıkçası Iste kimseyi hakli cikarmayalim diyorum Inanin kaçamakların bedeli agir oluyor. Ben Angelina yi incitmek icin söylemiyorum gercek hayatta da karsimiza çıkıyor herkes söylüyor bunlari kendimize yapmayalim bu eziyeti
lutfen sizde bana kızın uyarin yola getirin ben burda hepimiz saga sola sapmadan hedefimize yuruyelim istiyorum
Valla tadı madı yok ama bende domates salatalıksız kahvaltı yapamıyorum.Bir ziraat mühendisi olarak nasıl ve ne şartlarda yetiştiğini bildiğim halde kışın ortasında bile alıyorum maalesef
ben artik domates salatalık olayını azalttim maydanoz yesil aci biber falan yiyorum kahvaltida. Ama tamamen cikaramam tabi

Ben boş kaldıkça hayal kuruyorum.
15 kişiyiz ya önümüzdeki yıla kadar her birimiz 20 şer kilo versek ve başarı öyküleri kısmına ''BU GÜNLÜKTEKİLER 300 KİLO VERDİ'' diye başlık açıp teker teker hikayelerimizi yazsak. Neler geçiyor aklımdan neler

Şaka bi yana cidden istiyorum böyle bir başarı öyküsü yayınlamayı.İnşallah güzel kilolar veririz ve topluca yaptıklarımızı,nasıl zayıfladığımızı anlatan ''MİLAD VE TAYFASININ BAŞARI ÖYKÜSÜ'' adlı bir hikaye yayınlamak istiyorum kadınlar kulübünde...

Kur kur güzel hayaller bunlar. Zaten koruma gunlugu acicaz bu yuzden herkes ayni zamanlarda kilo vermis olsa daha iyi olur. Yepyeni bir sayfa yepyeni biz coookkk güzel olur

Kur kur güzel hayaller bunlar. Zaten koruma gunlugu acicaz bu yuzden herkes ayni zamanlarda kilo vermis olsa daha iyi olur. Yepyeni bir sayfa yepyeni biz coookkk güzel olur
Şimdiki sayfamızın adı 1 sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar,
Artık koruma sayfamızın adı da her sene kendimi fıstık olarak görmek istiyorum diyen fit arkadaşlar olur

TAYFA degil YOL ARKADASLARI daha iyi sanki hepimizle röportaj yaparsın falan:) senin ruhunda var arastirma gazetecilik olayi yanlus meslegi secmis olabilir misin canim:)

Cok guzel ilerliyorsunuz bndrde kilo problmei var ama girmek icin yazmadim geuba takip ediyorum yazdiklarinizi
umarim hepiniz istediginiz kilolalara dusersinuz :)

Hoşgeldin canim iyi dileklerin icin tsk ederim seni biraz takip etmistim ben kayinvalidenin evine temizlemistin bayramda:) arada yaz lutfen seviniriz durumunuda bildirirsin yada gunlugun varsa bizde seni takip ederiz

Fatmaaaaa kizin nasil oldu? Yazmiyorsun cok . Bir sorun yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…