1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

hayırlı sabahlar ... Bu hafta relg haftam olduğu için kilo vermem durdu maalesef ...tatlı krizlerini kuru üzün kuru incirle atlatmaya çalıştım ...hafta içi yoğunluğum yüzünden spora vakit ayıramadım yine bu haftada hafta sonu toparlamasına ihtiyaç duyacağım sanırım herkese kolay gelsin
kahvaltı menüm
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
5 zeytin

ara(yemeği planlıyorum)
1 paket eti form bisküvi
1 bardak neskafe

günaydınlar olsun hanımlar..
sabah kahvaltım
1 bardak ılık limonlu su
1 kuru incir
1 saat sonra
1 sade nescafe
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
5 zeytin
hala kaçamak yokk şaşırıyorum kendime.
bu arada bende sıkıldım aynı kahvaltıdan ama buna da bin şükür bu kadarını bulamayanlar var diyip
yeşilçay yapmaya yollanıyorum..

canım çok geçmiş olsun rabbim hepimizin evlatlarını korusun.. ben bekarkende hayatım çocuklarla geçti bir çocuğa bişey olsa içim sızlardı anne olduktan sonra daha çok içim sızlıyor
İyi aksamlar hanimlar gecmise bakamadim tum gun migrenden istifradan kivrandim birazdaha rahatim size haber vereyim dedim yarin bi norologa gidecegim artik o ne derse onu yapacagim bu agrilar beni mahvetti bi haftadir
canım sanada çok geçmişler olsun...
evet canım malesef kilo işi genetik bende anneme benziyorum hatta bazen söylenirdim bu kilo konusunda babamın genlerinden geçiş olsaydı diye

ikinci çocuk konusunda bende hep gitgeller yaşıyorum bazen çok istiyorum kızımın bir kardeşi olması güzel olur diyorum ama enerjim iki çocuğa yetermi kaygısı yaşıyorum ...belki kilo verince enerjimde artar..

Merhaba bende 2 çocuk annesiyim... Emziriyorum... 93 kiloyum benide listenize ekleyin lütfen... Bende çok kararlıyım...

Tamamdır bir kişi alma hakkimiz vardi oda sen oldun. Byu sayfada devamlilik şartı var pazartesi gunleride bildirim yapılıyor. Devam etmeyen ve kilo bildirimi yapmayanlar listeden çıkarılıyor sana uyarsa aramıza katılabilirsin

Kızlar yeni ismim diğer adımın sosyal ağlarla bağlantısı vardı o yüzden farklı kullanmak istedim..

Peki canım zaten bende pazartesi tartılanlardanım.. Her hafta bildirim Yaparım inş.
Zaten kendi günlüğümde var düzenli girerim artık siteye... Kararlı ve disiplinli bir insanım şükür..

Gündüzleri durgun gidiyor günlük.1 sayfa bile zor doluyor.Akşamları canlanıyor sohbet.Kıskanıyorum amaaaaa Bende akşamları müsait olamıyorum.Yalnız kaldım ya sıkıldım iş de yok Hadi gelin artık iki lafın belini kıralım

Peki canım zaten bende pazartesi tartılanlardanım.. Her hafta bildirim Yaparım inş.
Zaten kendi günlüğümde var düzenli girerim artık siteye... Kararlı ve disiplinli bir insanım şükür..

Gunluk yediklerimizi paylaşıyoruz sende ister yer yemez istersen de aksamlari paylasabilirsin aramıza hosgeldin

Geldimmm evimi özlüyorum valla tomurcugum konusalim yaf ayip ediyorsun ben de sayfa boyle boynu bükük dursun istemiyorum aksamlari benfe pek yazamıyorum açıkçası esim ve çocuklar oluyor onlarla ilgileniyorum

Saheste ben alıştım sana ahu demeye ya nolcak şimdi nasil degistin nicki buzede ogret değişmiyor diye biliyorum:)

Geldimmm evimi özlüyorum valla tomurcugum konusalim yaf ayip ediyorsun ben de sayfa boyle boynu bükük dursun istemiyorum aksamlari benfe pek yazamıyorum açıkçası esim ve çocuklar oluyor onlarla ilgileniyorum
Hoş geldin canım.Sen gelince toplaşıyoruz sanki.Günlük sabibisin ya Sen gelmeden önce kimsecikler yoktu
Ne yaptın hastaneye gidecektin?

Hoş geldin canım.Sen gelince toplaşıyoruz sanki.Günlük sabibisin ya Sen gelmeden önce kimsecikler yoktu
Ne yaptın hastaneye gidecektin?

Sagol canim sonuçları gösterdik dr a ilac verdi rahatlatmazsa geniz eti alinacak gerek kalmaz insallah şimdi girdim eve kostur kostur ara ogunumu hazirladim yoksa cok acikiyorum doymak bilmiyorum sen pazar günü mu gidiyordun yarin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…