Ahuelazehra Özür nedemek lütfen yanlis anlasildik karsilikli bizler ayni kulvarda omuz omuza savasan kadinlariz yani hepimiz bir amac için burdayiz kirmak istemem kimseyi senide kirdiysam sende kusura bakma
Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin
Z
Ben sana ininanıyorum zaten birde kendime inanabilsemyaslandimmi ben ya huzli kilo veririm diye ovunurdum bide bu diyette ne oldu bilmem dogru biliyorsun canım cok şükür ki durmus vaziyette ilerleme yok ama gerilemede yok malesef.. senede bir kontrol seklinde devam ediyorduk devamli gittiğimiz prof. Artik tomografi ye tada emara gerek duymayin dedi tek olcu bizim için dersleri simdi.cok basarili ve eger aallah korusun duserse o zaman ciddi bursey var demektir. Benim de en ufak seyde yüreğim çıkacak gibi oluyor simdide sinüzit eklendi dr enfeksiyon kapmamasina dikkat etmek gerek diyor.
canım sanada çok geçmişler olsun...İyi aksamlar hanimlar gecmise bakamadim tum gun migrenden istifradan kivrandim birazdaha rahatim size haber vereyim dedim yarin bi norologa gidecegim artik o ne derse onu yapacagim bu agrilar beni mahvetti bi haftadir
evet canım malesef kilo işi genetik bende anneme benziyorum hatta bazen söylenirdim bu kilo konusunda babamın genlerinden geçiş olsaydı diyeAllah kavustursun seni de kardesine.kardeslik bambaska bir duygu iyi ki varlar.ama 2. Cocugu dusunmeyerek kendimle celisiyorum bende zaman gosterecek artik belki yapariz 1 tane daha kismet :)
Bu kilo isi bizde genetik canim.baksana anneler kilolu hep.insallah bizim evlatlarimizda olmaz kilo problemi
Fistik gecmis olsun yavruna ve kv'ne.acil sifalar diliyorum.bu arada menunu cok begendim.bu sekilde gidersen bu hafta derecedesin kesin
Simdiden mutlu yillar delikanliya.sizlerle birlikte saglikli hayirli nice basarili senelere insallah
umarim acil ameliyat olacak kadar sorun cikmaz canim.dualarimiz sizinle ...
Merhaba bende 2 çocuk annesiyim... Emziriyorum... 93 kiloyum benide listenize ekleyin lütfen... Bende çok kararlıyım...
hayırlı olsun ahu'cum.bende düzelteyim listeden :)Kızlar yeni ismim diğer adımın sosyal ağlarla bağlantısı vardı o yüzden farklı kullanmak istedim..
Saol canım pazartesi düzeltirsin iş çıkardım sana uğraşma şimdi olurmu?hayırlı olsun ahu'cum.bende düzelteyim listeden :)
Tamamdır bir kişi alma hakkimiz vardi oda sen oldun. Byu sayfada devamlilik şartı var pazartesi gunleride bildirim yapılıyor. Devam etmeyen ve kilo bildirimi yapmayanlar listeden çıkarılıyor sana uyarsa aramıza katılabilirsin
Düzelttim bileeeeSaol canım pazartesi düzeltirsin iş çıkardım sana uğraşma şimdi olurmu?
Peki canım zaten bende pazartesi tartılanlardanım.. Her hafta bildirim Yaparım inş.
Zaten kendi günlüğümde var düzenli girerim artık siteye... Kararlı ve disiplinli bir insanım şükür..
Hoş geldin canım.Sen gelince toplaşıyoruz sanki.Günlük sabibisin yaGeldimmm evimi özlüyorum valla tomurcugum konusalim yaf ayip ediyorsun ben de sayfa boyle boynu bükük dursun istemiyorumaksamlari benfe pek yazamıyorum açıkçası esim ve çocuklar oluyor onlarla ilgileniyorum
Hoş geldin canım.Sen gelince toplaşıyoruz sanki.Günlük sabibisin yaSen gelmeden önce kimsecikler yoktu
Ne yaptın hastaneye gidecektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?