- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
İyi bari ameliyatlık durum yok sanırım.Sagol canim sonuçları gösterdik dr a ilac verdi rahatlatmazsa geniz eti alinacak gerek kalmaz insallah şimdi girdim eve kostur kostur ara ogunumu hazirladim yoksa cok acikiyorum doymak bilmiyorum sen pazar günü mu gidiyordun yarin mi?
Atom karınca gibisin Maşallah teşekkür ederim canımDüzelttim bileeee
İyi bari ameliyatlık durum yok sanırım.
Ben pazar günü gidiyorumöğlende uçak kalkıyor.21 kasım cuma akşamı da dönüş inşallah.Bu akşam ailem geliyor.Hatta şuan yoldalar
gözün aydın canımİyi bari ameliyatlık durum yok sanırım.
Ben pazar günü gidiyorumöğlende uçak kalkıyor.21 kasım cuma akşamı da dönüş inşallah.Bu akşam ailem geliyor.Hatta şuan yoldalar
Ders saatlerinde yazamam tabi ama mümkün olduğunca girerim.Hiç olmadı yarım saat geç uyur yine yazarım.Çünkü bende sizi özliceeem :)evet çok şükür şimdilik yok.. gozun aydin şimdiden:)
Aman orda yazmayı birakayim deme ozletme kendini
Kayinvalidem caya çağırıyor oraya iniyorum
Saol Nilüfercim...gözün aydın canım
öğretirim canım sen yine ahu de facebook hesabımda da 2. isim olarak geçiyodu. 2 hafta önce kadar bi arkadaşım sordu diyettemisin die. forumda görmüş o yüzden çok deşifre olmadan değitireyim dedim. profiline tıkladığın zaman kişisel bilgilerine giriyorsun sol alt sıralamada isim değiştirme var ordan yapıyosun canımSaheste ben alıştım sana ahu demeye ya nolcak şimdi nasil degistin nicki buzede ogret değişmiyor diye biliyorum:)
Hatta uzun zamandır nerdeyse kacamagin yok dimi insansin sen de hic mi canın çekmiyor NEHIR de böyle iradenize hayranim
Teşekkür ederiz canım.NEHİR'e bende bayılıyorum.Ben onun kadar değilim.
En son ablama gitmiştik baklava yedim sanırım 1 dilimdi.Bi de geçenlerde mercimek köftesi yedim.Bana göre kaçamaktı.Akşam yemeğimden sonraydı çünkü.3 adet yedim ki tanesi 75 kalori.Kendim yaptığım için canım çekti.
İlk başladığım zamanlar hiç pilav yemiyordum.Geçenlerde karnıyarığın yanında 2 kaşık yedim.
Abur cuburla işim olmaz zaten.Cipsmiş kolaymış gofret bisküviymiş uzak dursun benden.Oldum olası düşkün olmadım onlara.
Ama dediğin gibi genel anlamda artık hiçbir şey canım çekmiyor.Yıllardır yedim herşeyden de ne oldu sanki.Bıktım sanırım kilolu olmaktan.Bir şeyi kaçıracağım zaman nasıl olsa tadını biliyorum deyip yemekten vazgeçiyorum.Yada bütün gün aç kaldım emek verdim yürüyüş yaptım bir anlık zevk için değmez diyorum yaptığın kaçamağa,kendimi böyle frenliyorum...
evet çok şükür şimdilik yok.. gozun aydin şimdiden:)
Aman orda yazmayı birakayim deme ozletme kendini
Kayinvalidem caya çağırıyor oraya iniyorum
Sağolun kızlar :) :) Ben de yapıyorum kaçamak ara sıra geçen haftakileri yazmıştım ama genel olarak bir şey canım istediğinde gerçekten yemek isteyip istemediğimi çok sorguluyorum, iki ileri bir geri gitmekten çok korkuyorum. Genel olarak da kafamı koyduğumu yapmam lazım demiştim daha önce de çok hırslı bir insanım malesef bazen zorluyor bu durum beni. Mesela bugün canım inanılmaz derecede bir şey istiyor ama direniyorum şu an
Bakalım daha verilecek çoook kilo var..
Canım gözün aydın :)
Olursun canım dünkü menün çok iyiydi. Yeni menün nerede?? :)Bende oyle olurum inşallah zamanla..gerci eskiye göre cok iyiyim daha da iyi olurum inşallah:)
Menumu yazayim
Sabah
1dilim kepek ekmegi ile tost (yağsız)
1bardak ayran
Ogle
1kase pirasa çorbası
1kase yogurtlu lahana salatası
3dilim patates aldım sulu yemekten
İkindi
4y.k yulaf
1kase yogurt
1yaş hurma
Aksam
2parca et haşlama
Bir kase salata
Yoğurt
Kalp kalbe karsiymis bende paylastim nasil sence? Birde bu kase dediğim büyük degil corba 2kepce oluyor genelde yogurt maks. 5kasik
Menü güzel canım ama sanki ara öğün sayısı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?