1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İyi bari ameliyatlık durum yok sanırım.
Ben pazar günü gidiyorumöğlende uçak kalkıyor.21 kasım cuma akşamı da dönüş inşallah.Bu akşam ailem geliyor.Hatta şuan yoldalar

[QUETE="tatlitambak, post: 37771624, member: 539671"]Ben yürüyüş e gidiyorum canlarım. Gelince menüm ü yazacağım[/QUOTE]

Oh oh acik hava servisle gelirken bende yürüyüş yapanlara imrendim valla

İyi bari ameliyatlık durum yok sanırım.
Ben pazar günü gidiyorumöğlende uçak kalkıyor.21 kasım cuma akşamı da dönüş inşallah.Bu akşam ailem geliyor.Hatta şuan yoldalar

evet çok şükür şimdilik yok.. gozun aydin şimdiden:)
Aman orda yazmayı birakayim deme ozletme kendini
Kayinvalidem caya çağırıyor oraya iniyorum

Ders saatlerinde yazamam tabi ama mümkün olduğunca girerim.Hiç olmadı yarım saat geç uyur yine yazarım.Çünkü bende sizi özliceeem :)

Saheste ben alıştım sana ahu demeye ya nolcak şimdi nasil degistin nicki buzede ogret değişmiyor diye biliyorum:)
öğretirim canım sen yine ahu de facebook hesabımda da 2. isim olarak geçiyodu. 2 hafta önce kadar bi arkadaşım sordu diyettemisin die. forumda görmüş o yüzden çok deşifre olmadan değitireyim dedim. profiline tıkladığın zaman kişisel bilgilerine giriyorsun sol alt sıralamada isim değiştirme var ordan yapıyosun canım

öğle yemeğim
1 kase mercimek yemeği
1 kase közlenmiş patlıcan/ yoğurt pulbiber karışımı
2 dilim kepek ekmeği
bugün fazla kaçtı galiba şişkinlik var midemde
hava çok kasvetli yağmur yağsam mı yağmasam mı diyor
bi yandan uyku bastırıyo
sıkıcı yani, eskisi kadar çok su da içemiyorum yaaa

Hatta uzun zamandır nerdeyse kacamagin yok dimi insansin sen de hic mi canın çekmiyor NEHIR de böyle iradenize hayranim

Sağolun kızlar :) :) Ben de yapıyorum kaçamak ara sıra geçen haftakileri yazmıştım ama genel olarak bir şey canım istediğinde gerçekten yemek isteyip istemediğimi çok sorguluyorum, iki ileri bir geri gitmekten çok korkuyorum. Genel olarak da kafamı koyduğumu yapmam lazım demiştim daha önce de çok hırslı bir insanım malesef bazen zorluyor bu durum beni. Mesela bugün canım inanılmaz derecede bir şey istiyor ama direniyorum şu an
Bakalım daha verilecek çoook kilo var..

Canım gözün aydın :)

Bende oyle olurum inşallah zamanla..gerci eskiye göre cok iyiyim daha da iyi olurum inşallah:)

Menumu yazayim

Sabah
1dilim kepek ekmegi ile tost (yağsız)
1bardak ayran

Ogle
1kase pirasa çorbası
1kase yogurtlu lahana salatası
3dilim patates aldım sulu yemekten

İkindi
4y.k yulaf
1kase yogurt
1yaş hurma

Aksam
2parca et haşlama
Bir kase salata
Yoğurt

Menü güzel canım ama sanki ara öğün sayısı az

Ben de yazayım bugün güne kahvaltısız başladım. Sanırım kendime yapabileceğim en büyük kötülüğü yapmış oldum. Uyanamadım sabah işte de poğaça, simit çok kalorili olduğu için yemek istemedim. Zaten önceden hiç kahvaltı yapmazdım zorluk çekmiyorum. Malesef bugün metabolizmamı yavaşlattım. Benim sorunum da yemekten çok yememek galiba

Sabah:
Yok malesef

Öğle:
1 kase ezogelin çorbası
4 adet ızgara köfte

Ara:
2 adet çiğ badem
Yarım ceviz içi

Ara:
2 adet mandalina
1 kupa yeşil çay
(Süt içmem gerekiyordu meyvenin yanına boşuna şekerimi yükselttim)

Akşam:
1 büyük kase form çorba
1 dl tam buğday ekmeği
3 yk light yoğurt

Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Ara:
Sade Türk kahvesi + 2 adet yabanmersini kurusu

Kalp kalbe karsiymis bende paylastim nasil sence? Birde bu kase dediğim büyük degil corba 2kepce oluyor genelde yogurt maks. 5kasik

Kalp kalbe karsiymis bende paylastim nasil sence? Birde bu kase dediğim büyük degil corba 2kepce oluyor genelde yogurt maks. 5kasik

Beğendim ben tatlım. Ama ara öğünlerin yok gibi bir şey bir de sanki miktarları az. Mutlaka ara öğün yapıp porsiyonları biraz daha arttırarak kalori miktarını dengelemen gerekiyor ki kilo verdikçe kısacak bir şeyin kalsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…