1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

canım migren atağı değil de vertigo olmasın migrende baş dönmesi olmaaz çünkü.. bende de var 20 yıldır çekiyorum ama seninkine benzer bir şikayetle gittim doktora vertigo teşhisi koymuştu tedavisi yok geçmesini bekleyeceğiz demişti.. çok geçmiş olsun canımm yaaa

Hayirli bereketli stressiz saglikli musmuttlu cumalarrrr...
destinaaaa canim cok gecmis olsun birn once iyiles aramıza don yokluğun hissediliyor Allahım acil sifalar versin...
Saheste canim Allah ödeme kolayligi versin in da llah geldimi ust uste geliyor milada katiliuorum artıları muutlaka vardir bu gunlerde gececek insallah...

O kitabin senin uzerindeki etkilerine bakicam sonuc iyiyse alicam nilfercim gozum uzerinde
kitap sadece zayıflamayla ilgili değil o kadar geniş bir yelpazesi var ki ben çok beğendim kendimi daha çok sevmemi bedenime daha çok saygı duymamı sağladı. yaradana daha çok şükretmeme yardımcı oldu ben çooook beğendim. hatta bazı sözlerini faceden paylaşıyorum herkes kitabın adını soruyor:)
mesela:
Dünyada üretilen en süper bilgisayarla satranç oyununda saniyede 10 üzeri 15 hareket yapılabiliyor. Fakat bilgisayarın bu işlemi yapabilmesi için 500 kilovat enerji gerekiyor. Beyinse aynı işlemi 20 kilovat enerji sarf ederek gerçekleştirebiliyor. Beynin inanılmaz bir enerji koruma yeteneği var, bilgisayar insan beyninden 20 bin kat daha fazla enerji harcıyor. bunun gibi örnekleri var bu en sevdiklerimden:)

Sabah gördüğüm ( gerci kahvaltidan sonra tartildim) sadece -500 ve sayfadaki motivasyon düşüklüğü beni de çekti aşağı canlanin kızlar noluyo ya

Allah yardımcin olsun canım acil şifalar versin cok gecmis olsun

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sen iyileş dön hayırlısıyla daha yarışıcaz senle....

dün çok yoğundum arkadaşlar annemler hem sabah kahvaltısında hemde akşam yemeğinde bendelerdi dün hiç girmeye vaktim olmadı dünkü menüm sabah nescafeli süt içtim kahvaltıyı anca öğlen yapabildim 1 simit az menemen ve bir lokma peynir arada fırında baklava yufkasından börek yapmıştım 2 tane sigara böreği büyüklüğünde akşamda 2 kaşık pilav ve 2 kaşık patates yemeği çok az çorba..

bu sabah kahvaltım
1 haşlama yumurta
30gr peynir
3 zetytin
50 gr ekmek
çay....

Sabah gördüğüm ( gerci kahvaltidan sonra tartildim) sadece -500 ve sayfadaki motivasyon düşüklüğü beni de çekti aşağı canlanin kızlar noluyo ya
Bende dün akşam eve gidince tartıldım.700 gram gitmiş benden de 90 kilo geldim tam.Ben bu hafta hiç spor yapmadım çünkü regl olmuştum.Ama akşam yemeğimden sonra ne oldu bilemiyorum çünkü sabah tartılmadım.Akşamı ağır kaçırmasaydım belki de bu sabah 89 lulara düşmüş olacaktım ama + çıkmaktan korktum açıkçası.
Bence bireysel motivasyonlar yüksek ama paylaşım azaldı gibi geliyor bana da.Eski canlılık yok.Gündüz sohbetlerinde özellikle 1 sayfa zor ilerliyor :)

Way -700gr hemde aksam vakti supermis bu tomurcugum yok arti olmazsın bence :)
BBilmiyorum da paylasimlar azalinca bizde diyet enerjisi azalir diye düşünüyorum akşam da cok ilerlemiyor artık.
Seninki -500 benimki -200
Ahucum sen sonradan acilanlardansin atak yapacagina inanıyorum ben

Canım sen bu hafta diyet değişikliği yaptığındandır. Diyetisyen in verdiği listeye dön bak nasıl gidecek kilolar.
Bu arada bende evde oturmayı ve çocuklarımı kendim büyütmeyi sevenlerdenim meslegim olmasina ragmen

Belkide oyle diyet degisikligi yapmicam bidaha pahalıya malolmaz insallah bu haftaki hedefim 92.9 en az iki gun var önümde ulaşılırim insallah

cok haklosin canim burada paylasim dusunce motivasyonda dusuyor ama bigunluk beni affedin bugun yazamam Sanirim simdi arkadas dogum uapmis oraya gidiyorim aksamda misafirler gelecek sabah ilk is burdayim

Ahu pc de internet var değil mi birsey rica edebilir miyim senden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…