- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
canım migren atağı değil de vertigo olmasın migrende baş dönmesi olmaaz çünkü.. bende de var 20 yıldır çekiyorum ama seninkine benzer bir şikayetle gittim doktora vertigo teşhisi koymuştu tedavisi yok geçmesini bekleyeceğiz demişti.. çok geçmiş olsun canımm yaaaHayirli cumalar arkadaslar
Migren maduru arkadasiniz geldi ama cok durmayacagim sizden izin istiyorum dun doktora gittim doktor basindan savdi gibi bisey oldu tetikleyen seylerden bi muddet uzak dur dedi avamigran yazip yolladi ..bizde arastirma hastanesine gidelim dedik sanirim haftaya gidebilecegiz bu zaman zarfindadikis pc yasak ne cektigimi biben biliyorum birde allah 3 gundur hic bisey yemedim surekli istifra ediyorum 3 kilo vermisim ALlah dusmanima bile vermesin bu agriyi .kabul ederseniz pazartesi bildirimimi yapayim iyi olana kadar etmessenizde caniniz sagolsun inanin sunu yazana kadar midem bulandi basim dondu nolur dua edin bana
kitap sadece zayıflamayla ilgili değil o kadar geniş bir yelpazesi var ki ben çok beğendim kendimi daha çok sevmemi bedenime daha çok saygı duymamı sağladı. yaradana daha çok şükretmeme yardımcı oldu ben çooook beğendim. hatta bazı sözlerini faceden paylaşıyorum herkes kitabın adını soruyor:)O kitabin senin uzerindeki etkilerine bakicam sonuc iyiyse alicam nilfercim gozum uzerinde
Hayirli cumalar arkadaslar
Migren maduru arkadasiniz geldi ama cok durmayacagim sizden izin istiyorum dun doktora gittim doktor basindan savdi gibi bisey oldu tetikleyen seylerden bi muddet uzak dur dedi avamigran yazip yolladi ..bizde arastirma hastanesine gidelim dedik sanirim haftaya gidebilecegiz bu zaman zarfindadikis pc yasak ne cektigimi biben biliyorum birde allah 3 gundur hic bisey yemedim surekli istifra ediyorum 3 kilo vermisim ALlah dusmanima bile vermesin bu agriyi .kabul ederseniz pazartesi bildirimimi yapayim iyi olana kadar etmessenizde caniniz sagolsun inanin sunu yazana kadar midem bulandi basim dondu nolur dua edin bana
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sen iyileş dön hayırlısıyla daha yarışıcaz senle....Hayirli cumalar arkadaslar
Bende dün akşam eve gidince tartıldım.700 gram gitmiş benden de 90 kilo geldim tam.Ben bu hafta hiç spor yapmadım çünkü regl olmuştum.Ama akşam yemeğimden sonra ne oldu bilemiyorum çünkü sabah tartılmadım.Akşamı ağır kaçırmasaydım belki de bu sabah 89 lulara düşmüş olacaktım ama + çıkmaktan korktum açıkçası.Sabah gördüğüm ( gerci kahvaltidan sonra tartildim) sadece -500 ve sayfadaki motivasyon düşüklüğü beni de çekti aşağı canlanin kızlar noluyo ya
Seninki -500 benimki -200Sabah gördüğüm ( gerci kahvaltidan sonra tartildim) sadece -500 ve sayfadaki motivasyon düşüklüğü beni de çekti aşağı canlanin kızlar noluyo ya
Bende dün akşam eve gidince tartıldım.700 gram gitmiş benden de 90 kilo geldim tam.Ben bu hafta hiç spor yapmadım çünkü regl olmuştum.Ama akşam yemeğimden sonra ne oldu bilemiyorum çünkü sabah tartılmadım.Akşamı ağır kaçırmasaydım belki de bu sabah 89 lulara düşmüş olacaktım ama + çıkmaktan korktum açıkçası.
Bence bireysel motivasyonlar yüksek ama paylaşım azaldı gibi geliyor bana da.Eski canlılık yok.Gündüz sohbetlerinde özellikle 1 sayfa zor ilerliyor :)
Ahucum sen sonradan acilanlardansin atak yapacagina inanıyorum benSeninki -500 benimki -200
Sabah gördüğüm ( gerci kahvaltidan sonra tartildim) sadece -500 ve sayfadaki motivasyon düşüklüğü beni de çekti aşağı canlanin kızlar noluyo ya
Sabah gördüğüm ( gerci kahvaltidan sonra tartildim) sadece -500 ve sayfadaki motivasyon düşüklüğü beni de çekti aşağı canlanin kızlar noluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?