Kızlar bu arada ben yarın izinliyim.Oğluşumla vakit geçiricem yolculuk için hazırlık yapıcam,giremeyebilirim sayfaya.Pazar günü de gidiyorum zaten :)
Şimdiden hakkınızı helal edin,benden yana helal olsun
Ordan fırsat buldukça takip edicem sizleri,inşallah dödüğümde de eski aktif günlerimle yanınızda olurum.
Hoşçakalın, öpüldünüz
Tomurcukk iyiki geldin Günlükler bolumune bakar mısın yeni bir günlügumuz var artık pazartesi gununun listesini orayada kopyalar mısın
ttlımm ben kacırdımmı acaba yenı bır gunluge mı gectık :)
Benimde aklim karışıkti bu konuda az yemek mesele değil gercekten doyuyorum sonuç olarak. Ama yolum cok uzun daha sonrasında neyi kisabilirim düşüncesi hakimdi..
Hak verdim kızlar size ve diyetisyenimin verdigi listeye döndüm..
Nehirim sen 7-8 ogun yesen ne çıkar toplasan bir öğün etmiyor:) Tabiki takir takir verirsin
Hayirli cumalar arkadaslar
Migren maduru arkadasiniz geldi ama cok durmayacagim sizden izin istiyorum dun doktora gittim doktor basindan savdi gibi bisey oldu tetikleyen seylerden bi muddet uzak dur dedi avamigran yazip yolladi ..bizde arastirma hastanesine gidelim dedik sanirim haftaya gidebilecegiz bu zaman zarfindadikis pc yasak ne cektigimi biben biliyorum birde allah 3 gundur hic bisey yemedim surekli istifra ediyorum 3 kilo vermisim ALlah dusmanima bile vermesin bu agriyi .kabul ederseniz pazartesi bildirimimi yapayim iyi olana kadar etmessenizde caniniz sagolsun inanin sunu yazana kadar midem bulandi basim dondu nolur dua edin bana
Sabah
1yumurta, 4zeytin,1dilim b.peynir
2dilim ekmek, maydanoz, biber
Ara
Şekersiz sütlü Türk Kahvesi
Ogle
3kucuk parca sebze dolmasi
1dilim ekmek (aslinda bu olmamaliydi)
1kase yoğurt
İkindi
1kase yoğurt
5badem
5 findik
Aksam
7 kasik patlican sebzesi
Yogurt
1dilim ekmek
Ara
1c.b sut
Kızlar bu arada ben yarın izinliyim.Oğluşumla vakit geçiricem yolculuk için hazırlık yapıcam,giremeyebilirim sayfaya.Pazar günü de gidiyorum zaten :)
Şimdiden hakkınızı helal edin,benden yana helal olsun
Ordan fırsat buldukça takip edicem sizleri,inşallah dödüğümde de eski aktif günlerimle yanınızda olurum.
Hoşçakalın, öpüldünüz
Canım yaa listemde ne varsa yiyorum inan hiç kaçırmıyorum :) Diyetisyenim 88-89' u görelim listeni daha rahat bırakacağım diyor bakalım bekliyorum
Fatmacım çok çok geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Ben bugünkü listeni çok beğendim Milad :) :) Çok dengeli ve tam olmuş
Cok teşekkür ederim nehirim çok mutlu oldum begenmene..beni motive ediyor menumu yorumlaman. Dogru yada yanlış lari söylemen beni yönlendiriyor. Bende listeni bu yuzden yorumlamiyorum zaten diyetisyen onaylayinca bana soz düşmüyor yoksa bana kalırsa cok az:)
Canımm o zaman bir daha dönüp bakayım listene :)
Öğle yemeğini 12.30-13.00 gibi yiyorsan akşam yemeğine kadar iki ara öğün yapabilirsin, 2-2,5 saatte bir yersen daha iyi olur. Bir de kuruyemişlerin yanına ara sıra ceviz de ekle istersen, doğal omega 3 kaynağı ve kilo vermene de yardımcı olur. Salatayı sen de benim gibi ihmal ediyorsun sanırım halbuki bol bol yeme şansımız var çok da doyuyor insan ama ben bazen hazırlamaya üşeniyorum
Benim diyetisyenim bu hafta da gelemeyecekmiş İstanbul' a, bana yeni bir liste mail attı, biraz değişik geldi bana ama bakalım..
Sen yarin mi tartilacaksin bu durumda yoksa pazartesi mi?
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 dl tam buğday ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
Az domates ve salatalık
Şekersiz çay
Ara:
6 tane çiğ fındık
Öğle:
Yarım kase ezogelin çorbası (Beğenmedim yemekhanede yapmışlardı, bitiremedim)
1 kase mevsim salata
Ara:
2 tane çiğ fındık
Ara:
2 mandalina
250 ml light süt
Akşam:
1 tabak tavuklu ıspanak yemeği
3 yk light yoğurt
Az salata
1 büyük dl tam buğday ekmeği (1.5 dl eder sanırım)
Ara:
2 kupa limonlu yeşil çay
2 parça ceviz içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?