1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kızlar bu arada ben yarın izinliyim.Oğluşumla vakit geçiricem yolculuk için hazırlık yapıcam,giremeyebilirim sayfaya.Pazar günü de gidiyorum zaten :)
Şimdiden hakkınızı helal edin,benden yana helal olsun
Ordan fırsat buldukça takip edicem sizleri,inşallah dödüğümde de eski aktif günlerimle yanınızda olurum.
Hoşçakalın, öpüldünüz

Simdiden yolun acik olsun canim. Güle güle git gule gule gel:)
Arada slm versende olur kabulumuz

Canım yaa listemde ne varsa yiyorum inan hiç kaçırmıyorum :) Diyetisyenim 88-89' u görelim listeni daha rahat bırakacağım diyor bakalım bekliyorum

Fatmacım çok çok geçmiş olsun, kendine dikkat et.

Ben bugünkü listeni çok beğendim Milad :) :) Çok dengeli ve tam olmuş

Canım benim iyi yolculuklar, çok güzel geçer umarım zamanın

Cok teşekkür ederim nehirim çok mutlu oldum begenmene..beni motive ediyor menumu yorumlaman. Dogru yada yanlış lari söylemen beni yönlendiriyor. Bende listeni bu yuzden yorumlamiyorum zaten diyetisyen onaylayinca bana soz düşmüyor yoksa bana kalırsa cok az:)

Canımm o zaman bir daha dönüp bakayım listene :)
Öğle yemeğini 12.30-13.00 gibi yiyorsan akşam yemeğine kadar iki ara öğün yapabilirsin, 2-2,5 saatte bir yersen daha iyi olur. Bir de kuruyemişlerin yanına ara sıra ceviz de ekle istersen, doğal omega 3 kaynağı ve kilo vermene de yardımcı olur. Salatayı sen de benim gibi ihmal ediyorsun sanırım halbuki bol bol yeme şansımız var çok da doyuyor insan ama ben bazen hazırlamaya üşeniyorum

Benim diyetisyenim bu hafta da gelemeyecekmiş İstanbul' a, bana yeni bir liste mail attı, biraz değişik geldi bana ama bakalım..

Öğle yemegini saat 12de yiyorum saat 3te ara öğün aksam yemegi 5.30 da akşam arası saat 8-8.30 da oluyor.
bugün salata yapmaya gerçekten cok usendim birtek ben yiyorum ama insani çok doyurduğu konusunda katılıyorum.. ben bu ay 90lari bitirmeyi kafaya taktim olur insallah.laf aramızda sen de bana fark Attın iyici takıntı oldu:)

Sen yarin mi tartilacaksin bu durumda yoksa pazartesi mi?

Kızlar bebeklerden buradaki yazılanları okumaya vaktim olmuyor... Hemen yazıp yazıp çıkıyorum..

kahvaltıda 3 dilim ekmek
Biraz peynir
7-8 zeytin
Haşlanmış yumurtanın sarısı
3 Çay kaşığı bal..

Kendimi daha mutlu hissediyorum az yedikçe:)) bunlar bana göre az tabii.. Bazılarına çok yiyor gibi gelebilir ama önemli olan benim önceki beslenmeme göre az ve sağlıklı beslenmem...

Kızlar ara öğünümü atladım maalesef
Öğlen Yemeğinde mercimek Çorbası pırasa 1 dilim ekmek yedim..

Akşam yemeği:
1 kase yoğurt Çorbası
Pırasa
1 dilim ekmek
1 kase Aşure Yedim.

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 dl tam buğday ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
Az domates ve salatalık
Şekersiz çay

Ara:
6 tane çiğ fındık

Öğle:
Yarım kase ezogelin çorbası (Beğenmedim yemekhanede yapmışlardı, bitiremedim)
1 kase mevsim salata

Ara:
2 tane çiğ fındık

Ara:
2 mandalina
250 ml light süt

Akşam:
1 tabak tavuklu ıspanak yemeği
3 yk light yoğurt
Az salata
1 büyük dl tam buğday ekmeği (1.5 dl eder sanırım)

Ara:
2 kupa limonlu yeşil çay
2 parça ceviz içi

Cok cok cok guzel ya bugunu cok beğendim bu diyetistenin yeni verdiği listedense cok güzel dengelemis

Sabah tost cay
Ara kahve
Öğle
1/2 dilim ekmek
1 kase ezogelin çorba
Biraz turşu
Ara türk kahvesi
Ara 2 galeta 1k labne
Akşam 5k kuru fasulye
3k pirinç pilavı
Biraz turşu
Pirinç pilavı yerine 1dilim ekmek yesem daha iyi olurdu ama canım çekti ekmek yerine yedim ama doymadim yarım ayva yiyebilirim ya da süt icebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…