- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım üst bölgen bayağı ince.Sadece basen+bacak problemin varmış gibi görünüyor.Ama kilo verdiğinde müthiş bir fiziğin olur.Eki Görüntüle 1303142 bu 20 gün önce çekilmiş fotom diyet bitsin yine aynı kıyafetle kendimi kanıtlıcam inşallah
canım ben sadece bildirim yapayım yani listeye almayın çünkü adaletsizlik olur malum yiyemediğim için kilo veriyorum çaba harcamadan istem dışı olduğu için ...yani izinli oluyo yine çünkü günlük menümü de paylaşamıyorum ..ama aklım burda baksam bi türlü bakmasam bi türlü çok zor bi durum bi hafta bakmıyım bakalım inşallah iyi olur gelirim yine hepinizi çok seviyorum alıntıları okumaya halim yok lütfen kusura bakmayın öptümFatmacim Allah şifalar versin
Ne demek istersen bildirim yaparsın pztsi gunu istersen de izinli sayariz. Yeterki iyiles biran once cok üzüldüm Allah sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin..
yok canım benim baş dönmem çok nadir oluyo benimki kesin miğrende tetikleyen nedenler zaman zaman degişiyocanım migren atağı değil de vertigo olmasın migrende baş dönmesi olmaaz çünkü.. bende de var 20 yıldır çekiyorum ama seninkine benzer bir şikayetle gittim doktora vertigo teşhisi koymuştu tedavisi yok geçmesini bekleyeceğiz demişti.. çok geçmiş olsun canımm yaaa
canım ben sadece bildirim yapayım yani listeye almayın çünkü adaletsizlik olur malum yiyemediğim için kilo veriyorum çaba harcamadan istem dışı olduğu için ...yani izinli oluyo yine çünkü günlük menümü de paylaşamıyorum ..ama aklım burda baksam bi türlü bakmasam bi türlü çok zor bi durum bi hafta bakmıyım bakalım inşallah iyi olur gelirim yine hepinizi çok seviyorum alıntıları okumaya halim yok lütfen kusura bakmayın öptüm
Aysun sessizce izliyorsun bizi hayirdir kuzum?
yok canım benim baş dönmem çok nadir oluyo benimki kesin miğrende tetikleyen nedenler zaman zaman degişiyo
evet canım buyurAhu pc de internet var değil mi birsey rica edebilir miyim senden?
evet canım armut tip vücudum alt ayrı beden üst ayrı beden işin kötüsü ilk göğüs bölgem gidiyo çok sinir bozucu oluyo. Elbise bulamadığım için diktirmek zorunda kaldım ve istediğim gibi olmamış çok moralim bozuktu o günCanım üst bölgen bayağı ince.Sadece basen+bacak problemin varmış gibi görünüyor.Ama kilo verdiğinde müthiş bir fiziğin olur.
Bu arada elbisen çok güzel
evet canım buyur
Aaaa adı ne sayfanın?Canim tomurcuktan istedigim seyi senden rica edecektim o yok diye ama geldi. Teşekkür ederim
Artik yeni bir sayfamiz daha var. Kilolarimizi takip etmek icin sadece. Paylasimlar yine burada dileyen gün gün tartiliyorsa onu da ekleyebilir.
evet canım armut tip vücudum alt ayrı beden üst ayrı beden işin kötüsü ilk göğüs bölgem gidiyo çok sinir bozucu oluyo. Elbise bulamadığım için diktirmek zorunda kaldım ve istediğim gibi olmamış çok moralim bozuktu o gün
"2015 fistiklarinin kilo takip gunlugu"Aaaa adı ne sayfanın?
Bencede gayet şık görünüyorsun.Kardeşinin düğünüydü sanırım...İlla birşeyleri beğenmemezlik oluyor öyle 1. derece yakın düğünlerinde.Elbise olmasa saç ,saç olmasa makyajevet canım armut tip vücudum alt ayrı beden üst ayrı beden işin kötüsü ilk göğüs bölgem gidiyo çok sinir bozucu oluyo. Elbise bulamadığım için diktirmek zorunda kaldım ve istediğim gibi olmamış çok moralim bozuktu o gün
Canım hayırlı olsun tekrar,oraya da yazdım iyi düşünmüşsün.Ben 10 kasım tarihli güncel listeyi paylaştım zaten :)Canim tomurcuktan istedigim seyi senden rica edecektim o yok diye ama geldi. Teşekkür ederim
Artik yeni bir sayfamiz daha var. Kilolarimizi takip etmek icin sadece. Paylasimlar yine burada dileyen gün gün tartiliyorsa onu da ekleyebilir.
Bencede gayet şık görünüyorsun.Kardeşinin düğünüydü sanırım...İlla birşeyleri beğenmemezlik oluyor öyle 1. derece yakın düğünlerinde.Elbise olmasa saç ,saç olmasa makyaj
Canım hayırlı olsun tekrar,oraya da yazdım iyi düşünmüşsün.Ben 10 kasım tarihli güncel listeyi paylaştım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?