1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım ben senin oönceki menülerini dikkatle takip ediyordum. Ve gayet güzeldi.
Bu sekilde ki diyetler genelde düşük kalorili vücut ona alışıyor ve sonra o aldığın kalori nin biraz uüstünde alsan hemen kilo olarak depolar. En güzeli yiyerek öğün alamayacak verilen kilo dur. Inan ki öyle olduğu zaman gelmiyor geri o kilolar

İyi geceler herkese,
Sınav kağıdı okumaktan gözlerim acıdı bu gece. Normalde geceye hiç bırakmam, işte okurum ama bu ara o kadar yoğunum ki hiç fırsat olmadı. Öğrenciler de sonuçlar diye sıkıştırmaya başladı artık okuyayım dedim Çok da bol puan verdim kıymetimi bilsinler Hepsi üniversite öğrencisi, en küçüğü 18 yaşında ama kıyamıyorum yine de.
Bu ara gerçekten neredeyse hiç oturmadan çalışıyorum, spor yapamıyorum o yüzden çünkü eve geldiğimde ayaklarımda hal kalmıyor. Spor salonuna yazılmak istiyorum hala ama zaman nasıl ayıracağımı bilemedim.

Bu arada kızlar, akşamki ara öğünlerimden birini yapamadım. Sınavlara dalmışım, unuttum. Kahvemi içtim ama

Uykuya dikkat edelim, kilo vermede etkisini unutmayalım. Yarın görüşmek üzere :)

Çok da güzel yapmışsın, afiyet olsun :)

Bak ben günde 7 bazen 8 öğün yiyorum, takır takır da kilo veriyorum :)

Insani vücudunu bilmesi çok güzel. Böyle yiyerek gözünde doyuyor ve yesem bile kilo vereceğini bilmek bile zayıflatıyor. Ben beyin gücüne de inanıyorum

Çok da güzel yapmışsın, afiyet olsun :)

Bak ben günde 7 bazen 8 öğün yiyorum, takır takır da kilo veriyorum :)

Benimde aklim karışıkti bu konuda az yemek mesele değil gercekten doyuyorum sonuç olarak. Ama yolum cok uzun daha sonrasında neyi kisabilirim düşüncesi hakimdi..
Hak verdim kızlar size ve diyetisyenimin verdigi listeye döndüm..
Nehirim sen 7-8 ogun yesen ne çıkar toplasan bir öğün etmiyor:) Tabiki takir takir verirsin

Günaydın fistiklar
Bugün yeni bir gün.bu güzel günü bize bahşeden Allah a şükürler olsun. Hadi kendimize yeni bir şans verelim dun yapamadigimiz ve erteledigimiz seyleri bugun yapalim. istediğimiz gibi bir gün geçirelim. Daha iyimser daha hoşgörülü olmak icin kendimizi daha iyi hissedebilmek için bir şans verelim ruhumuza ve kalbimize..BUGÜN GÜZEL BİR GÜN OLSUN

ben de günlük yürüyorum en az 20dk. suyumu 4 baradağa çıkardım ki önceden hiç içmezdim bir diyet listesi var mı arakadşalar ?

evet canım yaa öyle oldu ama mecbur kaldım dün baya yoğundu bu gün işallah kaçamaksız geçireceğim:)

O kitabin senin uzerindeki etkilerine bakicam sonuc iyiyse alicam nilfercim gozum uzerinde

Hayirli cumalar arkadaslar
Migren maduru arkadasiniz geldi ama cok durmayacagim sizden izin istiyorum dun doktora gittim doktor basindan savdi gibi bisey oldu tetikleyen seylerden bi muddet uzak dur dedi avamigran yazip yolladi ..bizde arastirma hastanesine gidelim dedik sanirim haftaya gidebilecegiz bu zaman zarfindadikis pc yasak ne cektigimi biben biliyorum birde allah 3 gundur hic bisey yemedim surekli istifra ediyorum 3 kilo vermisim ALlah dusmanima bile vermesin bu agriyi .kabul ederseniz pazartesi bildirimimi yapayim iyi olana kadar etmessenizde caniniz sagolsun inanin sunu yazana kadar midem bulandi basim dondu nolur dua edin bana

Sayfanin bu halini hic sevmiyorum ben ya
Bugun ustume eskiden uzerime oturan bir bluzu giydim hic bir hattımı göremedim içinde ve cok mutlu oldum. Uzerine genis bur hirkami giydim hemen kimseye zayifladigimi göstermek istemiyorum cunku bana zayiflamissin dedikleri anda simariyorum.. Allahtan kış mevsimindeyiz yaz oldugunda yada baharda uzerime genus olan ne vvarsa cikacak dolabimdan ve herkesi sok edicem..işte o zaman cok zevkli olacak iltifatlari duymak

Fatmacim Allah şifalar versin
Ne demek istersen bildirim yaparsın pztsi gunu istersen de izinli sayariz. Yeterki iyiles biran once cok üzüldüm Allah sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin..

Zabıta gelmiş ruhsatınız yok diyo, bedaş faturamı 3 gün geciktirdim diye 21 lira yapıştırdı hemen, muhasebeci aradı para istiyo, toptancı geldi para istiyo, yarın eşya taksidim var, bugün cuma işer durgun etlerim acıyo grip olucam. Yinede güzel birgün.. Bu günümüze bin şükür allah dermansız dert vermesin..

Allah şifa versin canım sen dinlen iyileş biz seni bekleriz yeterki iyi ol iyi haberlerle gel..

Fatma'cım çok çok geçmiş olsun.migren ağrısı cidden zordur.Bir yakınımda var hayatı alt üst oluyo migreni tuttuğunda.Dualarım seninle umarım bir an önce iyileşir ve sağlıklı kilolar verirsin.Bildirim yaptığın güne kadar izinli yazarım seni.

Allah ödeme kolaylığı versin canım ...

Benimde annemler geldi dün şükür.Baya baya ciddi kilo verdiğimi söylediler.Çok farketmiş.
Milad'ın dediği gibi bende dolabımdaki eski kıyafetleri denedim ve hiç giremediğim kotlara girdim.Dar gelen bluzlarım döklüm döklüm olmuş.Ve yine Miladın lafına gelicem kilo verdiklerimi söyledikleri için birazcık şımardım
Akşam yemeğimde 1 kase işkembe çorbası (annem yapıp getirmiş)
Yarım köy yufkasına sarılmış(biz yufka ekmek deriz bilirsiniz belki) didiklenmiş tavuk göğüs eti,kıvırcık,domates,kornişon ile yapılmış dürüm,1 bardak ayran,1 kaşık aşure (yine annem yapmış ve çok güzel yapar 1 kaşıkla kurtardım)
Akşam yemeği de şımardığımın göstergesi oldu

Sabah kahvaltım
1 kuru incir 1 bardak su
1 simit 1 fincan sade nescafe
hiç kaçamak yapmadım sabah çıktım tartıya sadece 200 gram eksik da moralimi bozdu. ama ya o kadar da gitmeseydi.?

Canim iyi tarafından bakmak istersen bircok artin var baska insanlara göre
Mesela ben kendi isim olsun da canımı disime takarak yapayim isterdim.. evlenmeseydim yapardım da suan ev hanımı olarak kosemde oturmak bana göre değil cok da bunaliyorum ama malesef esimin ailesi bu konuda kati menfi düşünüyor.. yinede benimde artim çocuklarım diyorum. Cok iyide bur is sahibi olacakken (aile Şirketimiz de) ben nasip boyleymis evlenmeyi tercih ettim..senin gibi kendi isinin patronu olmak kendileri icin hayalin ötesine geçmeyecek insanlar var.. elbette ki icinde yaşayan olarak bunalma da geçirebilirsin ama iyi bakki iyi olsun dimi ahucum

İnşallah canım hep iyi bakıyorum ama.. iyi olcak inşallah

İnşallah canım hep iyi bakıyorum ama.. iyi olcak inşallah

Olacak olacak cok iyi olacak:) sıkı can iyidir bazen de böyle sıkışmalar olacakki gerekli sicrayislari gerceklestirebilesin.. sen uzerine sorumluluk alarak kendini ispatlamissin karsiligini da öyle yada böyle alacaksın inan buna. Allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…