- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Çok da güzel yapmışsın, afiyet olsun :)
Bak ben günde 7 bazen 8 öğün yiyorum, takır takır da kilo veriyorum :)
Çok da güzel yapmışsın, afiyet olsun :)
Bak ben günde 7 bazen 8 öğün yiyorum, takır takır da kilo veriyorum :)
Canım ben senin oönceki menülerini dikkatle takip ediyordum. Ve gayet güzeldi.
Bu sekilde ki diyetler genelde düşük kalorili vücut ona alışıyor ve sonra o aldığın kalori nin biraz uüstünde alsan hemen kilo olarak depolar. En güzeli yiyerek öğün alamayacak verilen kilo dur. Inan ki öyle olduğu zaman gelmiyor geri o kilolar
evet canım yaa öyle oldu ama mecbur kaldım dün baya yoğundu bu gün işallah kaçamaksız geçireceğim:)Selam hanımlar
Hic boş kalamadim akşamdan beri ve cokkk yoruldum
Saat 7de 45dk yürüyüş ondan bu saate kadar da mutfak buzdolabı tuvalet banyo temizliği:)
Mebeyh paylastigin ilk menun hayirli olsun hepimiz için canım kizlar gerekenleri söylemiş sende dikkate almışsin sana inanıyoruz
Ahucum nice aylara ve yillara canim iyiki katilmissin aramıza iyi ki tanıdım seni sende seviliyorsun canim
Aysun o pogaca olmayaydi iyiydi csnim pazartesiye az kaldi unutma
Nilfer cok hamurlu birgun gecirmissin yarin extra dikkat etmeni bekliyorum dikkatle bekliyorum bilgin olsun:)
Bu arada nehir ve tambak aklimi çeldi:) aksam spordan sonra 2 cevizli tarcinli yoğurt yedim
bunla ilgili bir kitap var zayıflama da son söz diye ben okuyorum çok ta beğendim kitabı tavsiye ederimInsani vücudunu bilmesi çok güzel. Böyle yiyerek gözünde doyuyor ve yesem bile kilo vereceğini bilmek bile zayıflatıyor. Ben beyin gücüne de inanıyorum
Hayirli cumalar arkadaslar
Migren maduru arkadasiniz geldi ama cok durmayacagim sizden izin istiyorum dun doktora gittim doktor basindan savdi gibi bisey oldu tetikleyen seylerden bi muddet uzak dur dedi avamigran yazip yolladi ..bizde arastirma hastanesine gidelim dedik sanirim haftaya gidebilecegiz bu zaman zarfindadikis pc yasak ne cektigimi biben biliyorum birde allah 3 gundur hic bisey yemedim surekli istifra ediyorum 3 kilo vermisim ALlah dusmanima bile vermesin bu agriyi .kabul ederseniz pazartesi bildirimimi yapayim iyi olana kadar etmessenizde caniniz sagolsun inanin sunu yazana kadar midem bulandi basim dondu nolur dua edin bana
Zabıta gelmiş ruhsatınız yok diyo, bedaş faturamı 3 gün geciktirdim diye 21 lira yapıştırdı hemen, muhasebeci aradı para istiyo, toptancı geldi para istiyo, yarın eşya taksidim var, bugün cuma işer durgun etlerim acıyo grip olucam. Yinede güzel birgün.. Bu günümüze bin şükür allah dermansız dert vermesin..Günaydın fistiklar
Bugün yeni bir gün.bu güzel günü bize bahşeden Allah a şükürler olsun. Hadi kendimize yeni bir şans verelim dun yapamadigimiz ve erteledigimiz seyleri bugun yapalim. istediğimiz gibi bir gün geçirelim. Daha iyimser daha hoşgörülü olmak icin kendimizi daha iyi hissedebilmek için bir şans verelim ruhumuza ve kalbimize..BUGÜN GÜZEL BİR GÜN OLSUN
Allah şifa versin canım sen dinlen iyileş biz seni bekleriz yeterki iyi ol iyi haberlerle gel..Hayirli cumalar arkadaslar
Migren maduru arkadasiniz geldi ama cok durmayacagim sizden izin istiyorum dun doktora gittim doktor basindan savdi gibi bisey oldu tetikleyen seylerden bi muddet uzak dur dedi avamigran yazip yolladi ..bizde arastirma hastanesine gidelim dedik sanirim haftaya gidebilecegiz bu zaman zarfindadikis pc yasak ne cektigimi biben biliyorum birde allah 3 gundur hic bisey yemedim surekli istifra ediyorum 3 kilo vermisim ALlah dusmanima bile vermesin bu agriyi .kabul ederseniz pazartesi bildirimimi yapayim iyi olana kadar etmessenizde caniniz sagolsun inanin sunu yazana kadar midem bulandi basim dondu nolur dua edin bana
Hayirli cumalar arkadaslar
Allah ödeme kolaylığı versin canım ...Zabıta gelmiş ruhsatınız yok diyo, bedaş faturamı 3 gün geciktirdim diye 21 lira yapıştırdı hemen, muhasebeci aradı para istiyo, toptancı geldi para istiyo, yarın eşya taksidim var, bugün cuma işer durgun etlerim acıyo grip olucam. Yinede güzel birgün.. Bu günümüze bin şükür allah dermansız dert vermesin..
Zabıta gelmiş ruhsatınız yok diyo, bedaş faturamı 3 gün geciktirdim diye 21 lira yapıştırdı hemen, muhasebeci aradı para istiyo, toptancı geldi para istiyo, yarın eşya taksidim var, bugün cuma işer durgun etlerim acıyo grip olucam. Yinede güzel birgün.. Bu günümüze bin şükür allah dermansız dert vermesin..
Sabah kahvaltım
1 kuru incir 1 bardak su
1 simit 1 fincan sade nescafe
hiç kaçamak yapmadım sabah çıktım tartıya sadece 200 gram eksik da moralimi bozdu. ama ya o kadar da gitmeseydi.?
İnşallah canım hep iyi bakıyorum ama.. iyi olcak inşallahCanim iyi tarafından bakmak istersen bircok artin var baska insanlara göre
Mesela ben kendi isim olsun da canımı disime takarak yapayim isterdim.. evlenmeseydim yapardım da suan ev hanımı olarak kosemde oturmak bana göre değil cok da bunaliyorum ama malesef esimin ailesi bu konuda kati menfi düşünüyor.. yinede benimde artim çocuklarım diyorum. Cok iyide bur is sahibi olacakken (aile Şirketimiz de) ben nasip boyleymis evlenmeyi tercih ettim..senin gibi kendi isinin patronu olmak kendileri icin hayalin ötesine geçmeyecek insanlar var.. elbette ki icinde yaşayan olarak bunalma da geçirebilirsin ama iyi bakki iyi olsun dimi ahucum
İnşallah canım hep iyi bakıyorum ama.. iyi olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?