göbeğine pıt pıt yağ olmasını istiyosan ye canım o kadar emeğin boşa gitsin. şaka bi yana akşam yeme sende öğle yemeği olarak ye. fırında yaptıysan daha az yağlıdır hem gözün kalmazkızlaaaar beni motive edin çok fenayım akşam için fırında kabaklı sebzeli mücver yaptım nasıl koktu anlatamam 1 dilim yedim kesmedi yaalaa hepsini yiyesim var
Arkadasa gidiyorum.onun karşı komşu şu da senmişsin. Bildiğin incecik bir hatun görüyorum ben hala tombik
Evet kızlar yürüyüşümü de yaptım geldim.... oh be ne rahatladım açık hava mis gibi
evde bisiklet sürüyorum şimdi 15 dk yeter
masallah tambakcim iyi gidiyosun ben sporu sadece aksamlari cocuklar uyuduktan sonra yapabiliyorum birde soyle bisey duydum diyet yapanlar sporu yemek yedikten en az iki saat sonra yapmaliymis ne kadar dogru bilmiyorum
Canım bu hafta 86.9 olmak istiyorum artık ama kendime inancim yeniden geldi.
eşim sağolsun o olmasa çocukla cikamam yürüyüşe...
ben de öyle duydum yemekten sonra hemen spor yapmayın diye ama kaç saat bilmiyorum.
Hadi ii sende yarından itibaren toparlamaya başla kendini ki Mayıs kadar çıtır olalım ama
Sen bi say bakalım ifadeni alalım ne kadar suçlusun? bizim yiyemediğimiz neleri yedinYa ben saymaya nerden baslasam nerde bitirebilirim bilmiyorum. Cokkk yedim bugün yine gözüm döndü offff ya benim düzenim bozulmamali yoksa sapitiyorum...yarin büyük cezaliyim
Selam kızlar menümü yazıp çıkmam lazım hiç okuyamadım geçmişi
Sabah:
2 dl çavdar ekmeği arasına 2 dl light kaşarlı tost
200 ml light süt
Öğle:
Tavuklu salata
1 adet maden suyu (bugün niyeyse şişkinliğim var)
Ara:
Light sütlü filtre kahve+1 adet gün kurusu
Akşam:
1 tabak tavuklu ıspanak
1 dl tam buğday ekmeği
3 yk light yoğurt
Ara:
2 kupa yeşilçay+yarım çay bardağı beyaz leblebi
Sen bi say bakalım ifadeni alalım ne kadar suçlusun? bizim yiyemediğimiz neleri yedin
Olur canım öyle arada önümüzde aylaaaar var kacamaksiz uzun soluklu geçmez aylaaaarİstediğiniz kadar elestirebilirsiniz kizlar hakettim ya. Bu hafta arti olmayayım da 100 gr bile versem razıyım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?