1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

kızlaaaar beni motive edin çok fenayım akşam için fırında kabaklı sebzeli mücver yaptım nasıl koktu anlatamam 1 dilim yedim kesmedi yaalaa hepsini yiyesim var
göbeğine pıt pıt yağ olmasını istiyosan ye canım o kadar emeğin boşa gitsin. şaka bi yana akşam yeme sende öğle yemeği olarak ye. fırında yaptıysan daha az yağlıdır hem gözün kalmaz

bende öğle yemeğimi yedim az önce biraz fazla geldi yemek
1 tabak dolusu pırasa (akşam evden kalan)
1 altın ekmek çatlıcam valla, akşam gözüm dönmez en azından..

Evet kızlar yürüyüşümü de yaptım geldim.... oh be ne rahatladım açık hava mis gibi
evde bisiklet sürüyorum şimdi 15 dk yeter

masallah tambakcim iyi gidiyosun ben sporu sadece aksamlari cocuklar uyuduktan sonra yapabiliyorum birde soyle bisey duydum diyet yapanlar sporu yemek yedikten en az iki saat sonra yapmaliymis ne kadar dogru bilmiyorum

masallah tambakcim iyi gidiyosun ben sporu sadece aksamlari cocuklar uyuduktan sonra yapabiliyorum birde soyle bisey duydum diyet yapanlar sporu yemek yedikten en az iki saat sonra yapmaliymis ne kadar dogru bilmiyorum

Canım bu hafta 86.9 olmak istiyorum artık ama kendime inancim yeniden geldi.
eşim sağolsun o olmasa çocukla cikamam yürüyüşe...
ben de öyle duydum yemekten sonra hemen spor yapmayın diye ama kaç saat bilmiyorum.
Hadi ii sende yarından itibaren toparlamaya başla kendini ki Mayıs kadar çıtır olalım ama

yok ben bu hafta iyiyim cok sukur sadece sabah bi acma yedim kacamak olarak ama az sonra bir kase corba icip bitiricem bugunu aksam da bisiklet ceviricem insallah

Günün menüsünü ÇOKTA ta güzel değil ama bana göre iyiydi yani
sabah
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin

ara
büyük bir fincan sekersiz Türk Kahvesi
2 tane yulaflı bisküvi

öğlen
kıyma ile biber ve soğanı sote yaptım (biraz yağlı idi)
2.5 dilim ekmek
1 kk peynir yine
1 kase yogurt

ara
3 tane hurma

aksam
1 kase yogurdun icine
yarim elma
mandalina
kuru kayisi
tarcin

yemek yagli ve ekmek cok oldugu icin aksam boyle gecti cok ta ac degilim zaten
yagli midemi rahatsiz etti.

hadi kizlar sizin menuleri de alalim

sabah 7 : 00
çökelek salatası
yarım muz
1,5 dilim tam t.ekmek
2 fincan yelşilçay

ara 10 00 :10 fındık
yarım greyfurt

ögle12:00
8 yk etli patates yemeği
yoğurt
salata

ara 14:30
1greyfurt
1dilim mücver

akşam saat 17:00
4-5 dilim mücver
2 yk yoğurt

ara :biberiye çayı

çokta kötü değil mücver az yağlı ve az tam bugday unlu idi rendelenmiş fırında sebze kızartması gibi bişey bugünüde böyle kapattım çok şükür birazdan alt komşuya gidiyoruz inş.kaçamak yapmam
kızlar ben herhalde vücudumu tam 7 günlük kodladım diyete salı günü başlamıştım salı sabahları çok güzel gidiyo kilolar

Selam kızlar menümü yazıp çıkmam lazım hiç okuyamadım geçmişi

Sabah:
2 dl çavdar ekmeği arasına 2 dl light kaşarlı tost
200 ml light süt

Öğle:
Tavuklu salata
1 adet maden suyu (bugün niyeyse şişkinliğim var)

Ara:
Light sütlü filtre kahve+1 adet gün kurusu

Akşam:
1 tabak tavuklu ıspanak
1 dl tam buğday ekmeği
3 yk light yoğurt

Ara:
2 kupa yeşilçay+yarım çay bardağı beyaz leblebi

Ya ben saymaya nerden baslasam nerde bitirebilirim bilmiyorum. Cokkk yedim bugün yine gözüm döndü offff ya benim düzenim bozulmamali yoksa sapitiyorum...yarin büyük cezaliyim

Ya ben saymaya nerden baslasam nerde bitirebilirim bilmiyorum. Cokkk yedim bugün yine gözüm döndü offff ya benim düzenim bozulmamali yoksa sapitiyorum...yarin büyük cezaliyim
Sen bi say bakalım ifadeni alalım ne kadar suçlusun? bizim yiyemediğimiz neleri yedin

Süper bir liste ile karsimizdasin yine nehircim. Ben kendimi cok kinicam bu hafta o kesin gobegim şişti ya 6 aylik hamile gibi oldum

Sen bi say bakalım ifadeni alalım ne kadar suçlusun? bizim yiyemediğimiz neleri yedin

Ahucum sorma pişman olursun pztsiyi beklemeden kinarsin beni dugun yemeğini bile eh ölçülü yedim sayilir eve geldim esim tatli getirmiş 4 tane tatli yedim ve cokk cerez.. ya aklimi yitirdim suursuzlastim sanki nasil yedim kendimi kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…