Artı olmazsın düşünme öyle ben her haftasonu bilinçli olarak bozuyorum bozuyorum ki bünye kıtlık moduna geçmesin, haftaya daha enerjik başlayım diye. sadece yarın sıkıntı çekersin tartıda sonrası normale dönerİstediğiniz kadar elestirebilirsiniz kizlar hakettim ya. Bu hafta arti olmayayım da 100 gr bile versem razıyım((
İstediğiniz kadar elestirebilirsiniz kizlar hakettim ya. Bu hafta arti olmayayım da 100 gr bile versem razıyım((
Sen olumlu düşün pazartesi yine bomba gibi olucaksın. dediydi dersinAhucum sorma pişman olursun pztsiyi beklemeden kinarsin beni dugun yemeğini bile eh ölçülü yedim sayilir eve geldim esim tatli getirmiş 4 tane tatli yedim ve cokk cerez.. ya aklimi yitirdim suursuzlastim sanki nasil yedim kendimi kaybettim
Artı olmazsın düşünme öyle ben her haftasonu bilinçli olarak bozuyorum bozuyorum ki bünye kıtlık moduna geçmesin, haftaya daha enerjik başlayım diye. sadece yarın sıkıntı çekersin tartıda sonrası normale döner
SüperE="ilkay80, post: 37873463, member: 513901"]Selam kizlar bende menumu yazayim sabah klasik kajvalti nescafe06.30
Ara bir elma bir bardak sut10.30
Ara 12.00 yesilcay
Aea turk kahvesi
Oglen 15.00 bir kase kısır yarim dilim islak kek 3 bardak şekersiz cay
Akşam 19.15salata 2 kasik yogurt 2 catal taze fasulye kıymalı
Bir saat yürüyüş
2.5 lt su
Yatmadan yoğurt kürümü yapicam
Miladcım nasıl gidiyorum. .. Menüm nasıl
3 gündür bence gayet iyiyim ama yorumlarını beklerim.
Ahucum sorma pişman olursun pztsiyi beklemeden kinarsin beni dugun yemeğini bile eh ölçülü yedim sayilir eve geldim esim tatli getirmiş 4 tane tatli yedim ve cokk cerez.. ya aklimi yitirdim suursuzlastim sanki nasil yedim kendimi kaybettim
İnşallah dedigin gibi olur ahucum. Ben işimi şansa bırakmicam hatta kalkıp form cay icicem. ALLAH tan nehir yok:) sanki yarin girmicek:)) ay suraya da koymuşlar ozlem yıldızın fotosunu nasil zayifladi diyorlar cok sinir bozucu
Miladcım nasıl gidiyorum. .. Menüm nasıl
3 gündür bence gayet iyiyim ama yorumlarını beklerim.
Bu hafta çok iyi gidiyorsun bence de tatlım, süper bir sonuç gelecek :)
Ay inşallah canım artık bırakmak yoooksizlerin sayesinde daha da motive olarak bu yolun sonuna kadar gidecegim.
aslinda hepimiz biliyoruz nasil beslenmemiz gerektigini ama asil sorun uygulamak. 3 gundur basardim ve devami olacak.
Gebeligin son 3 ayi hep boyle idim ve kilo almamistim.ama simdi o irade yoktu.
Yeni geldi kendisi
Ben inanıyorum önemli olan o kiloyuacağına, sayfadaki herkesin başaracağına inanıyorum.
Çünkü bu süreçte bir kırılma noktası var, o kırılma noktasını yaşamışız ki en zor olanı yapıp başlamışız diyete.
Ben de mümkün oldukça kaçamaksız ilerlemeye çalışıyorum çünkü şimdiden korku başladı verdiklerimi geri alacağım diye, bu korku devam ederse beni ömür boyu kontrolde tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?