1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bende erkenden bildireyim
sabah

2 diim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 k.k peynir
1 kesme şeker/çay

ara

1 mandalina
1 bardak yağsız süt

ara

1 orta türk kahvesi

öğle

1 tabak dolusu pırasa
1 altın ekmek

ara
1 mandalina 1 bardak yağsız süt
Bugün acıkmadım hiç eve gidince (inşallah) yemek yememeyi düşünüyorum o yüzden erken yazdım listemi
yersem de eklerim listeye eve gidince

İstediğiniz kadar elestirebilirsiniz kizlar hakettim ya. Bu hafta arti olmayayım da 100 gr bile versem razıyım((
Artı olmazsın düşünme öyle ben her haftasonu bilinçli olarak bozuyorum bozuyorum ki bünye kıtlık moduna geçmesin, haftaya daha enerjik başlayım diye. sadece yarın sıkıntı çekersin tartıda sonrası normale döner

İstediğiniz kadar elestirebilirsiniz kizlar hakettim ya. Bu hafta arti olmayayım da 100 gr bile versem razıyım((

Ne diyorum ben ya tatli yemekten beynim sulandi galiba. Vericem tabi yarindan pazartesine kadar en az 700 gr vericem ve buraya öğün öğün yazıcam

Ben de yazayim bugünü de kazasız atlattık şükür
Sabah
Bir dilim ekmek
1kk peynir
Salatalık
5 zeytin
Ara kahve
Öğle
1 dilim ekmek
Peynirli salata
1kase yoğurt
Ara kahve 2 galeta 1k labne
Ara üzüm 7-8 tane
Akşam
Yarım dilim ekmek
2 köfte
Salata yağsız tuzsuz
1 bardak ayran
İste boyleeeee

Sen olumlu düşün pazartesi yine bomba gibi olucaksın. dediydi dersin

İnşallah dedigin gibi olur ahucum. Ben işimi şansa bırakmicam hatta kalkıp form cay icicem. ALLAH tan nehir yok:) sanki yarin girmicek:)) ay suraya da koymuşlar ozlem yıldızın fotosunu nasil zayifladi diyorlar cok sinir bozucu

Selam kizlar bende menumu yazayim sabah klasik kajvalti nescafe06.30
Ara bir elma bir bardak sut10.30
Ara 12.00 yesilcay
Aea turk kahvesi
Oglen 15.00 bir kase kısır yarim dilim islak kek 3 bardak şekersiz cay
Akşam 19.15salata 2 kasik yogurt 2 catal taze fasulye kıymalı
Bir saat yürüyüş
2.5 lt su
Yatmadan yoğurt kürümü yapicam

Süper

Miladcım nasıl gidiyorum. .. Menüm nasıl
3 gündür bence gayet iyiyim ama yorumlarını beklerim.

Sabah cok iyi. Oglen birazcik fazla olmuş ama akşam onu telafi etmişsin arada vücuda şok etkisi yapmak iyi gelir ama bence aksamdan cok kismissin. Hani bir tabak salata ve bir kase çorba olsa daha dengeli olurdu sanki. Hep boyle yapma bence onun haricinde cok iyi gidiyorsun. Bu hafta herkes çok iyi ben hariç tabi bende bu açığı kapatmak için ugrasicam soz veriyorum:)

Yakaladım milad :):) Aç mı bıraktın acaba kendini son birkaç gündür? Aç bıraktığım zaman bende bu hissiyat oluyor. Telafi edersin merak etme, yarın biraz protein ağırlıklı beslen, mümkünse ekmek dahil karbonhidrat alma, bak nasıl dengeleniyor :)

akşam yemem demiştim ama içim kıyıldı
2 yemek kasığı pilav, 1 kepçe kurufasulyeyi göturdum üstüne de kuru incir. Hayırlı geceler kızlar uykuya hazırlanmak gerek..

Aranızda da sezeryan olan var mı
benim bu ikincide sonra 4 ay oldu ama hala dikislerim ağrıyor özellikle bu aralar hapşırırken bile

Bu hafta çok iyi gidiyorsun bence de tatlım, süper bir sonuç gelecek :)

Ay inşallah canım artık bırakmak yoook sizlerin sayesinde daha da motive olarak bu yolun sonuna kadar gidecegim.
aslinda hepimiz biliyoruz nasil beslenmemiz gerektigini ama asil sorun uygulamak. 3 gundur basardim ve devami olacak.
Gebeligin son 3 ayi hep boyle idim ve kilo almamistim.ama simdi o irade yoktu.
Yeni geldi kendisi

Ben inanıyorum başaracağına, sayfadaki herkesin başaracağına inanıyorum.
Çünkü bu süreçte bir kırılma noktası var, o kırılma noktasını yaşamışız ki en zor olanı yapıp başlamışız diyete.
Ben de mümkün oldukça kaçamaksız ilerlemeye çalışıyorum çünkü şimdiden korku başladı verdiklerimi geri alacağım diye, bu korku devam ederse beni ömür boyu kontrolde tutar :)

O kadar kilo verdikten sonra zaten geri almaya korkarak gecer hayat...
onemli olan o kiloyu korumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…