- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
AY inşallah sağolasın canımSağol canım. Adettendir darısı başına diyeyim :) :)
hayattan soğudum lafına bittimalkali sudan mı bahsediyosun canım. Onuda denedim hayattan soğudum resmen böqq. Sana başarılar canım :)
hayattan soğudum lafına bittim
ingiliz karbonatı da aynı bi fark yok. insanın su içesi gelmiyo. Bir de eczanelerde şişede olanları var damlalıkla suyuna bi kaç damla damlatıyosun diye hatırlıyorum o nu da araştır istersen illaki içicem dersen daha rahat olurBen eczaneden ingiliz karbonati aldim bu hafta deniycem bakalim oyle icilmeyecek gibi degil canim yaaa
gunaydin hanimlarIki ay öncesine kadar bende de vardı fatmacim. Hatta öyle bir hal aldiki bir gun çarpıntı ile ağlama krizine girdim acile götürdüler apar topar. Tansiyon Yüksekliği olmus ilac yazdılar. Kalp krizi riskini azaltır yazıyordu Endikasyonlarında.. cok demli cay iciyordum ondan sonra olduğunu farkefince csyi azalttim ve acik içiyorum artik.. yinede doktora gitmeyi ihmal etme derim
Cok tsk ederim canimcim. Yureklendiriyorsun beni
Günaydın hanımlar dün akşam giremedim evde
dünkü menüm
2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 k.k peynir
5-6 zeytin hatırlamıyorum dün sabahı
ara
1 mandalina
öğlen
1 simit
1 ayran
ara
1 mandalina
1 kare bitter
1 kesme şeker çay
akşam
1 tabak pırasa yemeği
ingiliz karbonatı da aynı bi fark yok. insanın su içesi gelmiyo. Bir de eczanelerde şişede olanları var damlalıkla suyuna bi kaç damla damlatıyosun diye hatırlıyorum o nu da araştır istersen illaki içicem dersen daha rahat olur
Gunaydinlar
Bugün elimden geldiğince az yemeye çalışacağım ama bunun yanında suyuma ve Yeşil cayima dikkat edemeyeceğim bir gün malesef. Düğün var benimde gitme isteğim yok açıkçası. . Yani evde oturmayi tercih ederdim. Pek istekli olmadigim icinde hazırlanmak zor geliyor :)
Neyse Allah daha beterinden korusun dimi:) opuldunuz kızlar hayirla kalin
inşallah canım bu hafta hepimizin olsun. mayısta kızkardeşimin düğünü var mayısa kadar bitmesi lazım kiloların, ve sanırım ben evde kaldımAhu canım cok güzel bir liste seni tebrik ederim sadece akşam pırasa yemeginin yanına yoğurt ve ara ogunlerine yogurt yada sut eklesenydin super olucakti canim bu hafta senin haftan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?