1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın kızlar
ben kahvaltimi yaptim ve hemen geri yataga girdim ara ogune kadar uyuyacagim tekrar...
yasasin zayiflamak.
Hadi uyanin da metabolizmanizi calistirin

Günaydın. Erken kalkma işini doğru yapmışsınız ama kahvaltıdan sonra uyumak çok mantıkla gelmedi bana. Bence uyumayın. Uyuduğunuz zaman bütün metabolizmanız yavaşlar. Kahvaltıda yediklerinizde kilonuza eklenir. Bence vaktiniz varsa çıkın dışarı biraz yürüyüş yapın.

Canım 2 çocuk var birisi daha 4. Ayın da yürüyüş yapıyorum ama bu vakitte değil.
Ayrıca uyuyorum dediğime de bakma biri uyuşma diğeri ayakta... benimkisi yatakta sekerleme yapma...
keske Uyuyabilsem inan ki kilo umrumda da olmaz.uyku daha tatlı
Ayrica bu 4. Gunum bu sekil kilo vermem gayet iyi
Mesajın icin de cok sagol canim

Aranızda da sezeryan olan var mı
benim bu ikincide sonra 4 ay oldu ama hala dikislerim ağrıyor özellikle bu aralar hapşırırken bile

Canım benim iki dogumumda sezeryan dikislerimde problem yok cok şükür ama yoruldugumda veya ayakklarimi usutursem hemen karnim şişiyor

günaydın bacişkolar :)
dün akşam misafirlikte saat 9 civarı bir kase leblebi ve 1 elme yedim nasıl ödem yapmış anlatamam size yüzük bile parmagıma dar geliyor yok yok diyet yaparken evden çıkmamak lazım ya da süper bi irade :) bu akşamda bi arkadaşlara ev görmeye gideceğiz Allahım bİZİ pastalarla böreklerle sınama yarabbim AMİİİİİN :)
SABAH KAHVALTIM
3 DİLİM MÜCVER
YEŞİLÇAY

Kacinilmaz son:) hayir ac birakacak sekilde beslenmedim ama yediklerim doyurmuyordu ozellikle aksamlari.. bugub bende aynen soyledigin gibi beslenmeyi dusundum. Cunku baska turlu cikamam isin icinden

benim bu ikincide sonra 4 ay oldu ama hala dikislerim ağrıyor özellikle bu aralar hapşırırken bile

Canım benim iki dogumumda normal oldu ama bu durumu yengemden biliyorum aynen ilkay'in anlattigi gibi sikintilari oluyor ve malesef hep dikkat etmek zorunda çocukları da küçük degil hani boyunca oldular.. Allah yardımcın olsun

Ya ben saymaya nerden baslasam nerde bitirebilirim bilmiyorum. Cokkk yedim bugün yine gözüm döndü offff ya benim düzenim bozulmamali yoksa sapitiyorum...yarin büyük cezaliyim
relax ol canım emin ol taktıkça inat ediyo ..unut gitsin bugün yeni bir günbol bol suyunu yeşilçayını içtinmi olay tamamdır maşallah sen iradeli hatunsun

hoş gelmiş inşallah hep kalır kendileri

aynı korku bendede var nehircim 11 kilo verdim az değil aynaya bakınca pek farketmesem de yine de çoook korkuyorum artık 1gr bile geriye dönmek istemiyorum

Teşekkür ederim canım keşke dediğin gibi olsaydım. Ama söylediklerin dua hükmüne gecer insallah canim benim sagol.

="wetu16, post: 37879649, member: 466452"]Günaydın kızlar ben bu gün oruçlu yum
sahur yemeği
iki tavada yumurta
15 gr peynir
65 gr ekmek.[/QUOTE]
Canim Allah kabul etsin insallah

bende hep yapıyorum ama eşim gelince bırakıyorum .
şöyle anlatayım biz ikimizde memuruz ve ayrı yaşıyoruz 1 tane 1 yaşında kızım var. eşim hafta içi çarş geliyor bide hafta sonu birlikteyiz. inanın çok zorlanıyorum yardımcım yok bişeyim yok akşamları evde kızıma sarılıp uyuyorum. Eşim gelincede gelirken tonlarca şey getiriyor tatlı bir tanesi mesela :)
yani 2-3 kilo veriyorum sonra yine alıyorum çok sıkıldım (((

canım benim iki bebeğim de ilerlemeyen doğum sebebiyle sezeryanla oldu. oğlum 18 aylık hala bazen sızlıyor normal yani 2-3 yıl kadar kızımda da sürmüştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…