Günaydın kızlar
ben kahvaltimi yaptim ve hemen geri yataga girdim ara ogune kadar uyuyacagim tekrar...
yasasin zayiflamak.
Hadi uyanin da metabolizmanizi calistirin
Günaydın. Erken kalkma işini doğru yapmışsınız ama kahvaltıdan sonra uyumak çok mantıkla gelmedi bana. Bence uyumayın. Uyuduğunuz zaman bütün metabolizmanız yavaşlar. Kahvaltıda yediklerinizde kilonuza eklenir. Bence vaktiniz varsa çıkın dışarı biraz yürüyüş yapın.
Aranızda da sezeryan olan var mı
benim bu ikincide sonra 4 ay oldu ama hala dikislerim ağrıyor özellikle bu aralar hapşırırken bile
Yakaladım milad :):) Aç mı bıraktın acaba kendini son birkaç gündür? Aç bıraktığım zaman bende bu hissiyat oluyor. Telafi edersin merak etme, yarın biraz protein ağırlıklı beslen, mümkünse ekmek dahil karbonhidrat alma, bak nasıl dengeleniyor :)
Aranızda da sezeryan olan var mı
benim bu ikincide sonra 4 ay oldu ama hala dikislerim ağrıyor özellikle bu aralar hapşırırken bile
ahucum altın ekmek ne bilemedim ben onuGünaydınlarr olsun hanımlar kahvaltımı yaptım..
1 kuru incir
1 altın ekmek
1 k.k peynir
1 kesme şeker/çay..
relax ol canım emin ol taktıkça inat ediyo ..unut gitsin bugün yeni bir günYa ben saymaya nerden baslasam nerde bitirebilirim bilmiyorum. Cokkk yedim bugün yine gözüm döndü offff ya benim düzenim bozulmamali yoksa sapitiyorum...yarin büyük cezaliyim
hoş gelmiş inşallah hep kalır kendileriAy inşallah canım artık bırakmak yoooksizlerin sayesinde daha da motive olarak bu yolun sonuna kadar gidecegim.
aslinda hepimiz biliyoruz nasil beslenmemiz gerektigini ama asil sorun uygulamak. 3 gundur basardim ve devami olacak.
Gebeligin son 3 ayi hep boyle idim ve kilo almamistim.ama simdi o irade yoktu.
Yeni geldi kendisi
aynı korku bendede var nehircim 11 kilo verdim az değil aynaya bakınca pek farketmesem de yine de çoook korkuyorum artık 1gr bile geriye dönmek istemiyorumBen inanıyorum başaracağına, sayfadaki herkesin başaracağına inanıyorum.
Çünkü bu süreçte bir kırılma noktası var, o kırılma noktasını yaşamışız ki en zor olanı yapıp başlamışız diyete.
Ben de mümkün oldukça kaçamaksız ilerlemeye çalışıyorum çünkü şimdiden korku başladı verdiklerimi geri alacağım diye, bu korku devam ederse beni ömür boyu kontrolde tutar :)
relax ol canım emin ol taktıkça inat ediyo ..unut gitsin bugün yeni bir günbol bol suyunu yeşilçayını içtinmi olay tamamdır maşallah sen iradeli hatunsun
hoş gelmiş inşallah hep kalır kendileri
aynı korku bendede var nehircim 11 kilo verdim az değil aynaya bakınca pek farketmesem de yine de çoook korkuyorum artık 1gr bile geriye dönmek istemiyorum
Halk ekmek büfelerinde satılan üzümlü fındıklı esmer ekmek 35 kuruş tanesi 50 gr 164 kalori çok ta lezzetliahucum altın ekmek ne bilemedim ben onu
Günaydın kızlar ben bu gün oruçlu yum
sahur yemeği
iki tavada yumurta
15 gr peynir
65 gr ekmek.
sahur yemeği
iki tavada yumurta
15 gr peynir
65 gr ekmek.
sahur yemeği
iki tavada yumurta
15 gr peynir
65 gr ekmek.
canım benim iki bebeğim de ilerlemeyen doğum sebebiyle sezeryanla oldu. oğlum 18 aylık hala bazen sızlıyor normal yani 2-3 yıl kadar kızımda da sürmüştü..Aranızda da sezeryan olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?