- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
canım benim iki bebeğim de ilerlemeyen doğum sebebiyle sezeryanla oldu. oğlum 18 aylık hala bazen sızlıyor normal yani 2-3 yıl kadar kızımda da sürmüştü..
allah kabul etsin canımGünaydın kızlar ben bu gün oruçlu yum
sahur yemeği
iki tavada yumurta
15 gr peynir
65 gr ekmek.
aynen ben de bu sefer 70leri görmek istiyorumKızlar artik geriye bakmak yok hep önümüze bAkicaz iki senedir iki ileri bir geri sayıyorum artik yerimde saymak istemiyorum bu kez kesin kararliyim 70 leri gorunceye kadar pes etmek yok
ahhhh güzelim benim de eşim 1,5 yıl siirtte kaldı benim de o zaman sadece kızım vardı sen böyle söyleyince eski günler geldi aklıma gerçekten zor zamanlardı..bende hep yapıyorum ama eşim gelince bırakıyorum .
şöyle anlatayım biz ikimizde memuruz ve ayrı yaşıyoruz 1 tane 1 yaşında kızım var. eşim hafta içi çarş geliyor bide hafta sonu birlikteyiz. inanın çok zorlanıyorum yardımcım yok bişeyim yok akşamları evde kızıma sarılıp uyuyorum. Eşim gelincede gelirken tonlarca şey getiriyor tatlı bir tanesi mesela :)
yani 2-3 kilo veriyorum sonra yine alıyorum çok sıkıldım(((
ah ahhh hiç sorma ben de normal doğumu çok istedim hatta 6 saat suni sancı yedim hiç açılma olmayınca suyum da azalmıştı ilki mecbur oldu. oğlumda da suyum geldi sancı olmayınca 24 saatten fazla bekletmiyolar enfeksiyon sebebiyle oda mecburen sezaryen olduCanım ben ilk çocukta çok iyiydim bunda böyle olmasi çok sinir bozucu yaaa
normal doğurabilseydim keske
Kızlar artik geriye bakmak yok hep önümüze bAkicaz iki senedir iki ileri bir geri sayıyorum artik yerimde saymak istemiyorum bu kez kesin kararliyim 70 leri gorunceye kadar pes etmek yok
ah ahhh hiç sorma ben de normal doğumu çok istedim hatta 6 saat suni sancı yedim hiç açılma olmayınca suyum da azalmıştı ilki mecbur oldu. oğlumda da suyum geldi sancı olmayınca 24 saatten fazla bekletmiyolar enfeksiyon sebebiyle oda mecburen sezaryen oldu
Boyum 1.73 canim hedefim 70 75ede raziyimNeden 70 canım hedefin ve boyun ne idi
Benim de ilkin de preeklemsi ve gebelik diyabeti vardı. Bebekte etkilendiği için 4400 olunca... sezeryan oldum ve suyum da gelmişti bunları bildiğim halde yine de 12 saat bekledim sancı olur da bir umut normal olur diye ama olmadı.
2. De ise sezeryan sonrası normal doğum yapmayı istedim ama bulunduğum şehir de Dr. Kabul etmedi. Istanbul izmir yada ankara olsaydım normal doğurabilirdim.
Ebe olmama rağmen normal doguramadim
Boyum 1.73 canim hedefim 70 75ede raziyim
Benimde ilkinde suyum geldi ama açılma olmadi bizde bekledik bu sefer bebek sıkıntıya girince acil sezeryan oldu ikincidede gününü bekledik iriydi bebekte yani normal dogum dusünmedik artik doktor gün verdi sezeryanla dogum yaptim ama doktorum cok iyiydi fazla yatmadim ağrım olmadi pek
Allah kabul etsin wetucum..
Canim Allah kabul etsin insallah[/QUOTE]="wetu16, post: 37879649, member: 466452"]Günaydın kızlar ben bu gün oruçlu yum
sahur yemeği
iki tavada yumurta
15 gr peynir
65 gr ekmek.
Allah kabul etsin canım. Benim de bu gebelikten kalma 27 gün borcum var.
amin inş...benimde geçen sene hamilelikten kalma oruçlar günler kısayken tutmaya çalışıyorum...Allah kabul etsin canim
ben de küçük bir şehirdeyim benim doktorum da izin vermedi ama ben randevuya gelmem sancılanınca gelirim dedim :) o derece kafaya takmıştım yani :) doktor 17 hazirana gün verince acaba dedik eşimle çünkü bizim birlikte olmaya başladığımız gün dü 17,06,01 ama oğluşum 31 mayısta 36+1 de geldiii. kızımda 38 haftalık gelmişti :) çocuklarımı uzun süre taşıyamıyorum nedense:)Benim de ilkin de preeklemsi ve gebelik diyabeti vardı. Bebekte etkilendiği için 4400 olunca... sezeryan oldum ve suyum da gelmişti bunları bildiğim halde yine de 12 saat bekledim sancı olur da bir umut normal olur diye ama olmadı.
2. De ise sezeryan sonrası normal doğum yapmayı istedim ama bulunduğum şehir de Dr. Kabul etmedi. Istanbul izmir yada ankara olsaydım normal doğurabilirdim.
Ebe olmama rağmen normal doguramadim
benim doğumda ayrı bir enteresandı 9 cm açıklıkla doğuramadım
ben de küçük bir şehirdeyim benim doktorum da izin vermedi ama ben randevuya gelmem sancılanınca gelirim dedim :) o derece kafaya takmıştım yani :) doktor 17 hazirana gün verince acaba dedik eşimle çünkü bizim birlikte olmaya başladığımız gün dü 17,06,01 ama oğluşum 31 mayısta 36+1 de geldiii. kızımda 38 haftalık gelmişti :) çocuklarımı uzun süre taşıyamıyorum nedense:)
önemli olan sağlıklı sıhhatli olmaları canım. biz ne planlasak ta onlar istedikleri gün istedikleri saatte allahın emriyle geliyorlar.. allah herkesin evladını bağışlasın..
ben limonlu su içiyorum sabahları her gün salata ve yoğurt tüketiyorum allaha şükür kabızlık sorunu yaşamıyorumarkadaşlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?