1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Arkadaşlar bütün sayfaları okuyamıyorum aranızda tatlıtambak'tan başka emziren var mı? Merak ettim...

85 de gozum yok 86lari gorim yeter bu hafta cok cabuk verip de geri alma hatasina dusmek istemiyorum bu sefer onun icin haftada 1 veya 1,5 kilo verim yeter bana az sonra da bisiklet yapicam 40 dakika insallah vucudum toparlansin biraz

Ben de bebişi uyuttum şimdi bisiklete bineceğim. Isleri mi bile sonra yapıyorum önce spor dimi ama

Kalori sini bizimle de Paylaş canım ama bana göre fazla yani..
baktım canım 650 kaloriymiş çok fazlaymış gerçekten. Bu ders olsun bana. Genel bi kalori toplamı yaparsam en fazla 1200 veya 1300 kalori almış oluyorum burdan kurtardım sanırım

Sabah
1 mandalina
1 kase yogurt tarcin

ara
1dilim ekmekle Sucuklu tost
Kahve

Oglen
3 dolma
1 kase yogurt

ara
Yok

Aksam
1 tabak yogurtlu karnabahar
3 kasik yesil fasulye
5 kasik bulgur pilavi

4.5 lt su vaaaay ne kadar abartmışım
su icmeyi aliskanlik haline getirdim sonun da
Yesilcay

herkes yavrusun emzirmekten bahsediyo bende bahsedeyim yavrumdan en küçük kedim 6 aylık annesi dükkanın önüne koydugun kedi evine yavrulamış, 1 haftalıktı anne kayboldu ya öldu yada birileri aldı 2 yavruyla kaldım 1 ay boyunca biberonla besledim birini yaşatamadım öldü, hep boynumda susturdugumdan kulagımı anasının memesi belledi. 6 aylık oldu hala kulak emerek uyuyo bu bile benim için buyuk mutluluk, Allah banada sizlerin gibi evlat nasip etsin çok istiyorum bir cocugum olsun.. Duygusala bagladım yine

Ben de emziriyorum ama sütüm hep cok az oldugu icin kızım emmeyi hiç sevmedi artık sadece geceleri uyku arasında emiyor

Emzirmek çok güzel bir duygu kızım 2 sene emdi inşallah oğlum da emer. Hatta emzirmeden keserken çok üzülmüştüm...

Ahucum Allah ta seni gönlüne göre versin

Selam kızlar, şöyle bir okudum da sayfaları, ben de normal doğum yaptım ama benim hamileliğim de doğumum da çok rahat geçti. Belki de o yüzden ikinci çocukta gözümün korkmadığı tek dönem hamilelik ve doğum ama sonrasından korkuyorum evet

Bugün böyle bir kaçamaklı mı desem düzensiz mi desem garip bir gündü. En yakın arkadaşımla buluştum iş çıkışı, bebekten sonra uzun süredir başbaşa görüşemiyorduk. O kadar iyi geldi ki, daha sık tekrarlamak lazım..

Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+250 ml light süt (bir süre kahvaltılarım böyle olacak)

Ara:
1 bardak sütlü şekersiz nescafe+1 parça ceviziçi

Öğle:
1 tabak karışık salata tabağı (içinde yoğurtlu makarna, kısır ve patates salatası da vardı, ben çıkamadığım için yemeğe arkadaş hazırlayıp getirmiş, çok geldi zaten hepsini yiyemedim)
150 ml ayran

Ara:
1 adet gün kurusu+1 parça ceviziçi

Akşam:
Tavuklu, parmesan peynirli, soslu koca bir tabak salata, içinde ceviz ve kuru üzüm de vardı, kalorisinden şüphe ettim gerçekten Tavuklarını yedim, salatası sosluydu yemeyeyim dedim ama biraz yedim valla sohbet muhabbet derken bir bakmışım yemişim :)
1 adet maden suyu

Ara:
Sade Türk kahvesi+1 adet gün kurusu

Ara:
2 kupa yeşil çay içerim çok şişkinliğim var iki gündür

Kacamaksiz bir gun daha geçti şükür
Sabah
Tere maydanoz
1kk peynir
1 dilim ekmek
7 zeytin
Ara kahve
Öğle
1 tavuk baget ızgarada
Salata yağsız tuzsuz
1 kase yoğurt
1dilim ekmek
Ara 2 galeta 1k labne
Akşam
6k ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Bir saat spor güzel bir gündü canlar umarım sizinki de öyle geçmiştir

Emzirmek çok güzel bir duygu kızım 2 sene emdi inşallah oğlum da emer. Hatta emzirmeden keserken çok üzülmüştüm...

Ahucum Allah ta seni gönlüne göre versin

Canım ben de çok uğraştım sütüm olsun diye ama yok malesef hiçbir şekilde artmadı. Kızım da hiç sevmedi hep zorla emzirdim, şimdi de uyku arasında kandırıyorum gündüz mümkün değil almıyor

Aradım taradım buldum listeni milad
Çok güzel olmuş canım, aynen böyle devam, bugün de ben çok iyi değildim

Ne kadar uğraşsakta kısmeti ne kadara o kadar emiyor. Gece de olsa alıyor ya o da yeter...
Menün de çok abartılı değil . Bu cumartesi günü diyetisyen geliyor mu

Menün gayet hoş olmuş canim

bu arada ben de 35 dk bisiklet sürdum

Ne kadar uğraşsakta kısmeti ne kadara o kadar emiyor. Gece de olsa alıyor ya o da yeter...
Menün de çok abartılı değil . Bu cumartesi günü diyetisyen geliyor mu

Geliyor canım. Ama çok şişkinliğim var benim, geçmedi iki gündür, bilmiyorum nasıl çıkar tartı sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…