1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

arkadaşlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buluyorsunuz?

Canım benim tecrübeyle anladım ki bol bol su ve salata ve sebze ağırlıklı beslenmek kabızlığa iyi gelir
ve ben hergün özellikle akşamları yeşil çay ve kayısı ikilisini kullanıyorum.

Kizlar sabahtan beri kosturmacadayim kizi goturdumgeldim yemek yaptim tekrar rehber ogretmen toplanti yapti oraya gittim geldim oglumu yedirip icirip goturdum ,kizimi aldim carsiya gittik sinif annesiyim ogretmenler gunu icin hediye aldik 2 saat surdu eve geldim ev berbatti topla temizle derken bu saat oldu cok sukur oturup sutumu icebildim

Buraz evvel nefertiti diye bir arkadasin günlüğüne bakiyordum aldigim bir notu gördüm ve biran baska sayfada oldugumu unutup suzlerle paylaşayım derken farkettim ki oraya yazmışım
Neyse bundada vardir bir Hayır diyelim. E artik bunadim falan demiyim dimi:)

Pazartesiye Son uc gun kala bir haftayı hic ettim gibi geliyor.bu uc gun bir işe yarar mı bilmiyorum. Ama umudumu kaybetmiyorum. Kazanicam ben bu savaşı. İstediğime kavuşmak için gayret göstermekten mahrum etmicem kendimi bekle beni 68

Senin ki neden olmadı. Bebek aşağıya inmemiştir. O daha zor ya ikisini de yaşadın desene
ben hamileliğimin 40. haftasına girmiştim artık aşaği baskılar sıkıntı olmuştu doktorum gün verdi suni sancı takarız olmassa sezeryan yaparız dedi gidiş hazırlıklarımı yaptım ama sabah olmadan gece sancılarım başladı geceden gittik ebeler suni sancı taktı 2 cm açılma vardı suni sancı berbat bişeymiş ..epidural takılcaktı bana 4 cm açıklık olunca ama doktorum sabah gelene kadar beni muayene eden olmadı doktor geldiğindede 7cm açıklık olmuş epidural olmaz dedi bende enerji zaten bitmiş sonra kısa zamanda 9 cm açıldı ama benim canım fazla tatlıymış acıya dayanamadım kesin naparsanız yapın çıkarın bebeği dedim çıkmıcak bu diye diye sezeryana gittim

canım umudunu yitirme sakın 3 gün az değil bu gün beslenmenle dünü dengelemişin zaten .. ben haftanın bir günü muhakkak kaçamak yapıyorum salı günleri tozutyuorum diyebilirimarada vücudu şaşırtmak lazım hele geçen hafta 2 gün kaçamaklı geçti benim buna rağmen 800gr gitmişti ve bu aralar hiçte spor yapmıyorum..geçen cumartesi günüm vardı günde yediklerimi yazsamm senin yediklerin hiç kalırkafaya takmıcaksın öyle böyle gidecek bu kilolar...

İnşallah güzelim ya tsk ederim olumlu düşüncen için. Umarım soyledigin gibi olur bu hafta -800 gr bile bana cok geliyor olursa cok mutlu olucam 91.4 olursam diger hafta 90 lardan kurtulma ihtimalim fazlalaşır cok sıkıldım:)

Ne demek canım rica ederim. Kahvaltının üstüne yatıyorum tekrar deyince ilginç geldi. Maşallah küçüğün henüz 4 aylıkmış. Neden diyet yapıyorsun? Emiyor mu bu arada? Eğer emiyorsa asla ve asla diyet yapma derim. Sadece sağlıklı beslenmen yeter. Kendiliğinden gider kilolar.

Kızlar maşallahı var topiğinizin oldukça çok kaynatıyorsunuz. Diyet konusunda kendimi oldukça deneyimli görüyorum. Topiğin başlığını okuyup birazcık göz gezdirince dikkatimi çektiniz. Ben iki defa ilkinde 85 ten 61 e ikincisinde 83 ten 60 a inmiş ve şuanda verdiği kiloları korumaya çalışan biri olarak yardımcı olmak isterim size. Cuma zayıflama yarışmalarında 13. takım kaptanıyım. Canınız sıkıldığında merak ettiğiniz olduğunda bizim takıma da uğrayabilirsiniz. İnşallah hepiniz en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız. Yapılamayacak hiç bişey yok yeter ki gerçekten isteyin.

Merhaba kızlar. Ben dünyalar tatlısı bir kızın annesiyim. Bu topiğe katılan diğer arkadaşlar gibi kilo sorunu çekiyorum. Boyum 162 cm, kilom 97 civarında. Doğumdan sonra 78 kiloydum, ondan sonra dur durak bilmeden aldım kilo kurtulma istiyorum. Çok denedim, ama bir neticeye varamada pes ettim. Artık cesaretim bile kalmadı. Ben de size katılmak istiyorum, desteğiniz ve deneyimleriniz sayesinde bunu başarabilmek istiyorum. İnşallah 1 yıl sonra kendimi fıstık gibi görmek istiyorum. Zahmet olmazsa bana kısaca kuralları anlatabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…