- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
arkadaşlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buluyorsunuz?
arkadaşlar kabızlık sorununa nasıl çözüm buluyorsunuz?
Deveci armutu nasil kiz [QUOTE/]
Kis armutu canim su büyük olanlar varya adi bu valla:)
ben hamileliğimin 40. haftasına girmiştim artık aşaği baskılar sıkıntı olmuştu doktorum gün verdi suni sancı takarız olmassa sezeryan yaparız dedi gidiş hazırlıklarımı yaptım ama sabah olmadan gece sancılarım başladı geceden gittik ebeler suni sancı taktı 2 cm açılma vardı suni sancı berbat bişeymiş ..epidural takılcaktı bana 4 cm açıklık olunca ama doktorum sabah gelene kadar beni muayene eden olmadı doktor geldiğindede 7cm açıklık olmuş epidural olmaz dedi bende enerji zaten bitmiş sonra kısa zamanda 9 cm açıldı ama benim canım fazla tatlıymış acıya dayanamadım kesin naparsanız yapın çıkarın bebeği dedim çıkmıcak bu diye diye sezeryana gittimSenin ki neden olmadı. Bebek aşağıya inmemiştir. O daha zor ya ikisini de yaşadın desene
canım umudunu yitirme sakın 3 gün az değil bu gün beslenmenle dünü dengelemişin zaten .. ben haftanın bir günü muhakkak kaçamak yapıyorum salı günleri tozutyuorum diyebilirimPazartesiye Son uc gun kala bir haftayı hic ettim gibi geliyor.bu uc gun bir işe yarar mı bilmiyorum. Ama umudumu kaybetmiyorum. Kazanicam ben bu savaşı. İstediğime kavuşmak için gayret göstermekten mahrum etmicem kendimi bekle beni 68
canım umudunu yitirme sakın 3 gün az değil bu gün beslenmenle dünü dengelemişin zaten .. ben haftanın bir günü muhakkak kaçamak yapıyorum salı günleri tozutyuorum diyebilirimarada vücudu şaşırtmak lazım hele geçen hafta 2 gün kaçamaklı geçti benim buna rağmen 800gr gitmişti ve bu aralar hiçte spor yapmıyorum..geçen cumartesi günüm vardı günde yediklerimi yazsamm senin yediklerin hiç kalır kafaya takmıcaksın öyle böyle gidecek bu kilolar...
Ne demek canım rica ederim. Kahvaltının üstüne yatıyorum tekrar deyince ilginç geldi. Maşallah küçüğün henüz 4 aylıkmış. Neden diyet yapıyorsun? Emiyor mu bu arada? Eğer emiyorsa asla ve asla diyet yapma derim. Sadece sağlıklı beslenmen yeter. Kendiliğinden gider kilolar.Canım 2 çocuk var birisi daha 4. Ayın da yürüyüş yapıyorum ama bu vakitte değil.
Ayrıca uyuyorum dediğime de bakma biri uyuşma diğeri ayakta... benimkisi yatakta sekerleme yapma...
keske Uyuyabilsem inan ki kilo umrumda da olmaz.uyku daha tatlı
Ayrica bu 4. Gunum bu sekil kilo vermem gayet iyi
Mesajın icin de cok sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?