- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Bu günkü menüm
1 elma 5 kaşık yogurt tarcin karışımı yaptim yedim
Saat 15 30 da 1 lahmacun
1 ayran
Salata
17 de yarim armut
Ara
Yesil cay icerim
ben bu günde oruçluydum gece sahurda biraz ıspanaklı yumurta ve 2 dilim ekmek yedim
ezan okununca ıkı küçük kurabiye yedim akşam yemeği için eşimi bekliyorum yemekte plav ve kıymalı bezelye var az az onlardan yerim bir dilimde ekmek yemeği düşünüyorum...
kızlar maydanoz kürüne ne kadar limon suyu sıkıyorsunuz eşime maydonoz al dedim unutmassa alırsa bende sabah yapmayı istiyorum..
Kızlar yarın bende başlıyorum bu maydanoz
kürüne emziriyorum ama bence 10
adet maydanoz un zararı olmaz çünkü
gün içinde zaten o kadarda fazla
tüketiyorum yani.
sabah kahvaltı da da akşam salata da
da yiyorum
Cok gecmis olsun miladcim Allah acil sifalar versin ogluna hadi bakalim ins#llah iyi gelir bu kur bugunun tarihini unutmayalim 15 gun dolunca birbirimize hatirlatalimGünaydın hanımlar, hayırlı cumalar. .
Dun beri yazamadım oglum cok hasta teyzeleri yediği hicbir sey midesinde kalmiyor ilaclar etkisini göstermedi sanki öğleden sonra tekrar hastanedeyim
Dun okudum yazdıklarınızi ama cevap veremedim aklimda kalanlara göre yanitlayayim
Tomurcuk, gozun aydın canim. Hakkında hayırlısı sen iraden ve gayretinle hakettin bunu. Ameliyat sonrası fıstık olacaksin tam anlamıyla. Biran once olur biter inşallah Da sende hayatina daha mutlu devam edersin..
Angelina, tavsiyelerin icin Teşekkürler benim ilk sayfada bahsettigim arkadasim da maydanoz kuru ile zayifladim dedi. Verdiği tarif ayni senin dediğin gibi bende 3gun yaptim sonra erindim her sabah yapmaya:)
Simdi ikinci kez birinden duymak daha da ciddiye almami sagladi.. sabah uyandığımda yaptim bende hadi kızlar hergun yapip yapmadimizi yazalim da sunu 15 gune beraber tamamlayalim..
Fatma ve ilkay ben sabah blendirla yaptım onceden rondoda yaptigim icin posasi uste cikiyordu ve biraz mide bulandirici oluyordu. Bu sabah blendirla yaptigimda gayet iyi parcalandi ve sebze suyu gibi oldu rahat ictim
bisey cikmamia cok sevindim bas agrisi cokzorGünaydın canlarim hayırlı cumalar
Bende 4 gundur bas ağrısı çekiyorum bu gun doktora gidecem insallah bisey cikmaz bas donmesi mide bulantısı da var
Bugun diyetime dort dortluk uydum ama aksam yemeginden sonra esim hadi yuruyus yapalim avm ye dogru gidelim dedi tamam mutfak tartisida aliriz deyip ciktik ara ogunde 1 top dondurma yedim 3 saat gezdik eve gelip cay koydum esim ve cocuklar aciktik dediler bende cayin yanina yumurta pisirdim peynir ve cikolatayla yediler tabiii bende 2 dilim ekmek ve 1 kk peynir 3 findik kadar cikolatayla yedim tum gun emeklerime yziko.d bugn toplamda 5 saat yurumus oldm insallah yerlesmmez bu yediklerim
Canim benim sizler de bana cok iyi geliyorsunuz bende deneyimlerimi paylasiyorum insallah faydasini gorursunuz faydali olabildigsem ne ala çünkü ben insanlari mutlu etmeyi cok seviyorumKizlar geçmiş olsun dilekleriniz icin tşk eder ancelina bir geldin pir geldin:)
Bana cok iyi geldin orası kesin
Kekik cayi mükemmeldi sayende 3lu cay hazırlıyorum sabah aksamda kara turptan yaptığım surubu içiyorum cok iyiyim diyetimi kurtardin valla:)
Fatmacim evet beraber başladık tarihlerde ayni 19 unda bitiyor hatırlatalim birbirimize lutfen çünkü ben çok unutkanim.. sabahlari kür yapmayı unuturum diye korkuyorum nerdeyse:)
Neyseki kocaman yazdım dolaba yapistirdim:)
selam kızlar hepiniz harikasınız ben aranıza yeni katıldım tam 40 kilo fazlam var yolum çok uzun ancak şimdilik hedefim 10 kilo verebilmek 1 ay içinde.. spor yapamıyorum yürüyüş sadece. sebze ağırlıklı beslenicem hamur tatlı kesinlikle yok.
Canim benim sizler de bana cok iyi geliyorsunuz bende deneyimlerimi paylasiyorum insallah faydasini gorursunuz faydali olabildigsem ne ala çünkü ben insanlari mutlu etmeyi cok seviyorum
hoşbulduk :) kararlıyım inşallah olacak kilo vermeye başladım devamı da gelir umarım. forumu takip ediyorum bende yediğimi içtiğimi paylaşıcam müsait oldukça. hepimize sabır ve başarılar arkadaşlar :)Hoşgeldin bizimde yolumuz uzun.. kararli isen katil bize:)
Uyandigimda
Maydanozlu kur
Kahvaltim
1yumurta
3cherry domates
25 gr kaşar
5zeytin
1biber
2dilim ekmek
Ihlamur
Ara
1mandalina
1kivi yarim c.b süt
3lu çay
Öğle
3cinekop (fırında sebzeli)
1dilim ekmek
Salata (yağsız tuzsuz)
3ince dilim patates
Ara
Tuhaf oldu ama oldu bi kere
2firinda kanat 1kasik patates
Aksam
3kanat 2-3kasik patates
Yogurtlu karalahana salatası
Ara
Ayran
3lu çay
Canım arada olur takma ben de bugün güzel bir ziyafet çektim doya doya lahmacun yedim eskiden olsa 5 tane rahat yerdim ama şimdi 2 de doydum. 3. De zevkine yedim. Ama 2 öğün yaptım bugün. Yarın yeni gün bıkmadan yılmadan devam ediyoruz.
hosgeldin arkadasim.umarim saglikli bir sekilde hedefledigin kilona ulasirsin.selam kızlar hepiniz harikasınız ben aranıza yeni katıldım tam 40 kilo fazlam var yolum çok uzun ancak şimdilik hedefim 10 kilo verebilmek 1 ay içinde.. spor yapamıyorum yürüyüş sadece. sebze ağırlıklı beslenicem hamur tatlı kesinlikle yok.
Iyi geceler fistiklar
bugunku yediklerim
sabah
1 domates 1 salatalik beyaz peynir 4 zeytin 1 dilim etimek
ara
1 mandalina
oglen
kepekli tost
aksam
5 adet cinekop
salata
1 adet sigara boregi buyuklugunde ispanakli borek (firinda ve cok az yagli)
1 adet kucuk biber dolmasi
ara
2 avuc patlamis misir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?