1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Amin canım çok teşekkürler.
Bir şey daha sorabilir miyim eğer kızmazsan
Bu kürü akşam işten eve döndükten sonra yapıp içsem olur mu?Sabah erken ve taze hazırlamak gerekiyor ya sabahtan blender çalıştırırsam oğlum uyanır erkenden ve evden çıkarken çok zorlanırım.uyanık olursa peşimden ağlıyor.uyurken kaçıyorum hemen.
yoksa sabah aç karna içmenin faydası daha mı farklı olur ?

UOTE="tomurcukkk, post: 38148956, member: 253764"]Amin canım çok teşekkürler.
Bir şey daha sorabilir miyim eğer kızmazsan
Bu kürü akşam işten eve döndükten sonra yapıp içsem olur mu?Sabah erken ve taze hazırlamak gerekiyor ya sabahtan blender çalıştırırsam oğlum uyanır erkenden ve evden çıkarken çok zorlanırım.uyanık olursa peşimden ağlıyor.uyurken kaçıyorum hemen.
yoksa sabah aç karna içmenin faydası daha mı farklı olur ?[/QUOTE]
Canim aksam hic denemedim sen calistigin icin sana zor gelebilir bir dene istersen ama ibrahim saracoglu mutlaka sabah kullanilmali ac karna icilmeli demisti olsun sende aksamlari ic odemini atarsin belki aksamlarida faydasi vardir denemeden bilinmez dimi ama

Miladcim cok gecmis olsun cabucak iyilesir bebegin kuru blandirdan gecirince guzel oluyor bardaginizin dibinde maydanoz taneleri kalirsa onuda yiyin mutlaka dibinde posa kalmasin elinizle onceden parcalamimizin sebebi blandira dolaniyor tum konulunca iyice cekilirse sebze suyu gibi cok güzel bir rengi oluyor tadida asla kötü degil icilebilinir canlar. hadi ilk gununuz bugün dilerim on bese tamamlarsiniz bolcada kilo verirsiniz

Canim aksam hic denemedim sen calistigin icin sana zor gelebilir bir dene istersen ama ibrahim saracoglu mutlaka sabah kullanilmali ac karna icilmeli demisti olsun sende aksamlari ic odemini atarsin belki aksamlarida faydasi vardir denemeden bilinmez dimi ama [/QUOTE]
Teşekkür ederim arkadaşım.Elimden geldiği kadar sabah uygulamaya çalışırım,mutfağın odanın kapısını kapatırım artık duymasın diye sesi

Canım benim çok geçmiş olsun oğluna

Günaydın canlarim hayırlı cumalar
Bende 4 gundur bas ağrısı çekiyorum bu gun doktora gidecem insallah bisey cikmaz bas donmesi mide bulantısı da var

Canım çok geçmiş olsun.
Sonuçlardan haberdar et lütfen.

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin yavruna...

Bende 4 gundur bas ağrısı çekiyorum bu gun doktora gidecem insallah bisey cikmaz bas donmesi mide bulantısı da var
canım sanada çok geçmişler olsun..

ben bu günde oruçluydum gece sahurda biraz ıspanaklı yumurta ve 2 dilim ekmek yedim
ezan okununca ıkı küçük kurabiye yedim akşam yemeği için eşimi bekliyorum yemekte plav ve kıymalı bezelye var az az onlardan yerim bir dilimde ekmek yemeği düşünüyorum...
kızlar maydanoz kürüne ne kadar limon suyu sıkıyorsunuz eşime maydonoz al dedim unutmassa alırsa bende sabah yapmayı istiyorum..

Kızlar yarın bende başlıyorum bu maydanoz kürüne emziriyorum ama bence 10 adet maydanoz un zararı olmaz çünkü gün içinde zaten o kadarda fazla tüketiyorum yani.
sabah kahvaltı da da akşam salata da da yiyorum

Sabah:
4 yk nesfit+1 yk yulaf ezmesi+light süt

Ara:
Sütlü şekersiz nescafe
1 adet gün kurusu+2 adet çiğ badem

Öğle:
Peynirli Salata
Yarım paket altınbaşak bisküvi (1 dl ekmek yerine, ekmek yemekten pek hoşlanmıyorum kahvaltı harici çözümü böyle buldum)

Ara:
2 adet kepekli grissini
1 kupa yeşil çay

Akşam:
1 dolu kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 kupa yeşil çay+1 adet tuzsuz etimek+1 kk light beyaz peynir

Bir de 1 kupa kiraz saplı form çay içeceğim bugün karnımda bir şişlik var..

Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…