1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Iyi akşamlar kızlar bugün diyetisyene Gittim ve yarin tahliller yapılacak ona ggöre listem hazırlanacak.
herhafta da takip edecek. Vermek istiyorum artık...
Hadi hayırlısı canım inşallah faydası olsun ver bütün fazlalarını..

Valla bende daha önce hiç diyetisyenle beceremedim bu işi hep hevesimi kırdılar. kimi çok ilgisiz oldu kimi de ukala ve agresif. büyük konuşmayım ama bi daha gitmem diyetisyene

Valla bende daha önce hiç diyetisyenle beceremedim bu işi hep hevesimi kırdılar. kimi çok ilgisiz oldu kimi de ukala ve agresif. büyük konuşmayım ama bi daha gitmem diyetisyene
evet hsklisin miladcim motivasyonum çok düşük ama bu diyette beni çok doyuruyo tika basa yiyorum ben açıkmak istiyorum ya size garip gelebilir belki ama zaten hep toktum ben açıkmadan yerdim o nedenle bu haldeyim motivasyonu bu nedenle düşük hic diyet yapıyor gibi değilim yani bilmem anlatabildim mi

Ahucum sorun bende yoksa çok tatlı bi diyetisyenm var yinede her ay gidip tahlillerimi yaptıracağım

Sabah
Maydanoz kuru
1dilim hamursuz patatesli pizza
5 zeytin

Ara
Pişen cigerden 2-3 küçük parca tadına bakmak için:)
Karalahana birkac parca salata yaparken:)

Öğle
1tabak salata
2-3kasik kadar ciger sote
2kasik makarna
Yoğurt

Ara
1 kk tulum peyniri poğaça yaparken tadina baktım:)

Aksam
Çorba
Salata (yağsız tuzsuz)

Ara
Sütlü kahve

Aralarim biraz sacma sapan oldu farkındayim:)

Cok iyi anladım canim benim suanki halim gibi. Ac ama hafif:)

Hayırlı akşamlar Şekerler
Kilo veren herkezi kutluyorum

Kızlar
Ben bu gun oructun
Iftar menümü yazayım

2 kepce corba
1 tabak yogurtlu ıspanak salatası

Ara
1 yeşil elma
yeşil çay

corba nehirin tarifi canim cok tesekkurler cok güzel di

Canim iftar menusu cok hafif kalmis boyle metabilizman çalışirmi ki??

Eveeet gelelim bu günkü karbonhidrat patlamama
Sabah
1/4 yufkadan 2 tane patlicanli börek
Çay
Ara kahve
Öğle
1/4 yufkadan 2 tane patlicanli börek
1 bardak ayran
1 dilim ev yapımı pasta
Ara kahve
Ara 1 dilim kek
Akşam
6k kapuska
6k yoğurt
1 dilim ekmek
2k eriste
Neyse ki evdeki tüm hamurisleri tükendi 1 hafta var önümde bakalım neler olacak

merhaba kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah

iki poğaça bir büyük ardak şekersiz çay ( busabah işe geç kaldığımdan kahvaltı saçma oldu farkındayım normalde böyle değil)

öğle

bir kase mercimek çorbası
7 adet orta büyüklükte tavuk köfte
nar ekşili salata

akşam

bir kase mercimek çorbası
4 adet tavuk köfte
bir kase yoğurt

Menumu paylasayim bende
Sabah maydanoz kuru

Kahvsltim
1 peynir
5 zeytin
2 ekmek
Domates biber

Ara
2 ceviz
1 elma

Öğle
Kahvaltı yaptım sabahın ayni

Ara sütlü kahve

Aksam
Kabak yemeği
Yoğurt
Arabası çorbası
Şimdide cay iciyorum bugün yürüyüşe gidemedim kızım hasta suyumada dikkat edemedim ama 2 lt te tamamlamaya çalışacağım

Herkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…