- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Hadi hayırlısı canım inşallah faydası olsun ver bütün fazlalarını..Iyi akşamlar kızlar bugün diyetisyene Gittim ve yarin tahliller yapılacak ona ggöre listem hazırlanacak.
herhafta da takip edecek. Vermek istiyorum artık...
Valla bende daha önce hiç diyetisyenle beceremedim bu işi hep hevesimi kırdılar. kimi çok ilgisiz oldu kimi de ukala ve agresif. büyük konuşmayım ama bi daha gitmem diyetisyeneKizlar ben bugun aylik sonucumu gorunce basa donmeye karar verdim
İlk ayimda ekmegi sadece sabah yedim ve cok kati olmasadaklori sayimi yaptim 1200 klariyi gecmemeye calistim ,aksam yemgimden sonra ara ogun yapmadim genel olarak bol bol ayca kaya videolari izleyip yemeklerimi ona gore pisirdim ve dengeledim ilk ay 7 kg vermistim ..ve acikmiyordum diyetisyen degisim listesi vermedi koruma doneminde yap dedi o gunden beri canim olmadik seyler istiyo tamam listeyle cok guzel kilo veriyorum ama kacamak yapinca hop geliyo kilolar ...yada hic gitmiyo ben rahat rahat canimin istedigi herseyden dengeleyerek yiyerek zayifliycam ..en bastaki gibi bildigim gibi yani .
Fatmacim ilk aylarda insan daha hızlı kilo verebilir ama sonradan ayni ritimde gitmiyor moralini bozma. Su yeme istekleri hep motivasyon düşüklüğünden. Kendine inancını bir topla bak nasil yeniden patir patir gidiyor kilolar:)
evet hsklisin miladcim motivasyonum çok düşük ama bu diyette beni çok doyuruyo tika basa yiyorum ben açıkmak istiyorum ya size garip gelebilir belki ama zaten hep toktum benValla bende daha önce hiç diyetisyenle beceremedim bu işi hep hevesimi kırdılar. kimi çok ilgisiz oldu kimi de ukala ve agresif. büyük konuşmayım ama bi daha gitmem diyetisyene
evet hsklisin miladcim motivasyonum çok düşük ama bu diyette beni çok doyuruyo tika basa yiyorum ben açıkmak istiyorum ya size garip gelebilir belki ama zaten hep toktum benaçıkmadan yerdim o nedenle bu haldeyim motivasyonu bu nedenle düşük hic diyet yapıyor gibi değilim yani bilmem anlatabildim mi
Ahucum sorun bende yoksa çok tatlı bi diyetisyenm var yinede her ay gidip tahlillerimi yaptıracağım
Haklısın canım ama sansima bence bu hafta herkes az verdi o yüzden yoksa 800grla dereceye giremezdimGeçen hafta kınanan listesinde olmak yaradı sana.Bu hafta dereceye girdin,tebrik ederim güzelim
Hadi hayırlısı canım inşallah faydası olsun ver bütün fazlalarını..
Hayırlı akşamlar Şekerler
Kilo veren herkezi kutluyorum
Kızlar
Ben bu gun oructun
Iftar menümü yazayım
2 kepce corba
1 tabak yogurtlu ıspanak salatası
Ara
1 yeşil elma
yeşil çay
corba nehirin tarifi canim cok tesekkurler cok güzel di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?