@sare_28 ekmek yemiyomusun sende. Calisiyormuydin ne is yapıyorsun
Herkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm.
Herkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm.
sabah kahvaltısında iki dilim ekmek yiyorum canım öğlenler bazen bir dilim akşamlar hiç yok
çalışıyorum canım memurum sen çalışıyomusun sende ekmek yiyomusun
geçmiş olsun canım Allah şifa versin hocana
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versin
Çok teşekkür ederim. Pek okuyamadım sayfaları ama sanırım bugün katıldın, hoşgeldin
Aysuncum çok teşekkür ederim canım. Umarım iyi olur yaşı çok olduğu için çok endişeleniyorum
Canim ayni sehirde olsaydik ben sana gonderirdim cok bakliyat haslamisim esimle beraber yiyoruz yoksa eksiyecek bakliyatlarBende istiyom Nehir'in çorbasından yaaa
Çok teşekkür ederim. Pek okuyamadım sayfaları ama sanırım bugün katıldın, hoşgeldin
Aysuncum çok teşekkür ederim canım. Umarım iyi olur yaşı çok olduğu için çok endişeleniyorum
Gecmis olsun nehirHerkese selam,
Nasılsınız?
Allah şifa versin hocana arkadaşım, dualarımızda..Herkese selam,
Nasılsınız?
Menumu yazayim deredira vermisken
Sabah klasik kahvaltimi ettim glen 1 bardak corba 2 dilim ekmek 1 tabakta bulgur pilavi yedim corbadan 2 saat sonra yedm cok acikmistim
Aksamda salata ve bulgur pilavi yedim ve az once bir dolu cikolota yedim
kızlar haftada iki gün spor salonunda aerobik diğer günlerde yürüyüş yapsam yeterli olurmu
Eveeet gelelim bu günkü karbonhidrat patlamama
Sabah
1/4 yufkadan 2 tane patlicanli börek
Çay
Ara kahve
Öğle
1/4 yufkadan 2 tane patlicanli börek
1 bardak ayran
1 dilim ev yapımı pasta
Ara kahve
Ara 1 dilim kek
Akşam
6k kapuska
6k yoğurt
1 dilim ekmek
2k eriste
Neyse ki evdeki tüm hamurisleri tükendi 1 hafta var önümde bakalım neler olacak
merhaba kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah
iki poğaça bir büyük ardak şekersiz çay ( busabah işe geç kaldığımdan kahvaltı saçma oldu farkındayım normalde böyle değil)
öğle
bir kase mercimek çorbası
7 adet orta büyüklükte tavuk köfte
nar ekşili salata
akşam
bir kase mercimek çorbası
4 adet tavuk köfte
bir kase yoğurt
@sare_28 ekmek yemiyomusun sende. Calisiyormuydin ne is yapıyorsun
Herkese selam,
Nasılsınız?
Menümü yazayım ama pek bir şey yiyemedim
Sabah:
Karışık tost
Öğle:
Yarım kase brokoli çorbası
4 yk et kavurma
3 yk pirinç pilavı
Eve gelince kızımı uyuturken eşim geldi trileçe almış 2 çatal yedirdi bana yemek yemediğimi fark edince. Bugünlük beni mazur görün yiyemiyorum. @milad2014 biliyorum akşam yemeği yemem lazım ama gerçekten midem bulanıyor üzüntüden yiyemiyorum
Canim ayni sehirde olsaydik ben sana gonderirdim cok bakliyat haslamisim esimle beraber yiyoruz yoksa eksiyecek bakliyatlar
kızlar bu nehirin çorbasının tarifini banada verebilirmisiniz çok merak ettim
Iyi aksamlar kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kilo sabit kalanlar insallah haftaya daha iyi sonuclar alacaksiniz artida olan arkadaslar eminim sizlerde ilerleyen haftalar da dahada iyi olacaksiniz asla moral bozmak yok kilo aldim diye uzulmek yok veremiyorum gitmiyor takildi demek yok bu yol uzun bir yol bu yolda umitsizlige yer yok hepinizi cani gönülden tebrik ediyorum hepiniz benim icin birer savascisiniz ve kazanan sizler olacaksiniz
Menumu yazayim derse ara vermisken
Sabah klasik kahvaltimi ettim
Oglen 1 bardak corba 2 dilim ekmek 1 tabakta bulgur pilavi yedim corbadan 2 saat sonra yedm cok acikmistim
Aksamda salata ve bulgur pilavi yedim ve az once bir dolu cikolota yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?