Günaydınlar olsun kızlar, hava burda çok kapalı ince ince yağmur ve soğuk pek aydın sayılmaz ama..
sabah
1 kuru incir
1 sade kahve
2 dilim çavdar ekmek
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta..
Ara ogunu sormustun galiba yesem mi diye eger sonradan acikip yeme atagi yasamiyorsan bence cok geregi yok. Sadece bi ikindi arasi yapmani oneririm canim
Canim ppogacalarin birinin kalorisi 246 sara yememekle iyi yapmis bencede
sara cim nehir bize yag yakan bakliyat corbasinin tarifini verdi. 3 gundur onu deniyoruz. Simdi yazarim
canim en ideali haftanin 5 gunu egzersiz yapmaktir fazlasi hem gereksiz, hem devamlili olmaz hem de vucuduna toparlanmasi icin vakit tanimamis olursun. Haftanin 3 gunu de yuruyus eklersen harika bir sonuc alacagina eminim:)
Yag yakan nehir corbasi:)
2kasik nohut
2kasik bugday
3kasik yesil mercimek
1c.k corek otu
3kasik yogurt
Haslanmis bakliyatlar corek otu ve su ile 5 dk haslanir soğumaya birakilir soguyunca icine cirpilmis yogurt eklenir va ayran asi kivaminda icilir:) ben nane ve pul biber de ekledim
Kizlar böyle hatırlıyorum yanlisim varsa duzeltin
bu çorbayı kür olarakmı uyguluyosunuz yoksa normal olarak yemeklerin yanındamı içiyosunuz
Ben iki gundur aksam yemegi.olarak ytuketiyorum canim Nehir birgun fazla kaçırdıysam ertesi gun bunu uyguluyorum demisti. Bazen öğle ama cogunlukla aksamlari sadece bunu iciyor.
Geçmiş olsun hocamıza.Umarım şuan daha iyidir.Acil şifalar diliyorum canım...Herkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm.
Yag yakan nehir corbasi:)
2kasik nohut
2kasik bugday
3kasik yesil mercimek
1c.k corek otu
3kasik yogurt
Haslanmis bakliyatlar corek otu ve su ile 5 dk haslanir soğumaya birakilir soguyunca icine cirpilmis yogurt eklenir va ayran asi kivaminda icilir:) ben nane ve pul biber de ekledim
Kizlar böyle hatırlıyorum yanlisim varsa duzeltin
Geçmiş olsun hocamıza.Umarım şuan daha iyidir.Acil şifalar diliyorum canım...
Milad'cım bende dün geceden ıslattım malzemeleri ve bu aşkam haşlayıp yarın iş yerine getiricem.Buradan da yağsız yoğurt alıp bir güzel öğlen yemeği olarak tüketicem inşallah.
Allah razı olsun Nehir'den bu tarifi paylaştı ve beni,hergün öğlenleri kepekli tost yemekten kurtardı
canııımm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar hocanHerkese selam,
Nasılsınız?
Ben çok kötü bir gün geçirdim. Öğleden sonra çok sevdiğim hocalarımdan biri fenalaştı. Görevlilerden beni çağırmalarını istemiş. Yanına nasıl gittiğimi, nasıl doktor çağırdığımı bilmiyorum. Her zaman destektir bana, yeri geldi anne gibi oldu, çok üzüldüm anlatamam size... Bırakmadım tabii ki hastaneye kadar götürdüm, kızına teslim ettim şimdi eve geldim. Çok üzgünüm.
Tomurcugum kesinlikle denemelisin aksamlari ozellikle cok rahat hissediyor insan. Ama senin ki özel bir durum oglende faydasını görürsün. .
Canim artik her oglen kepekli tost yemekten tost agaci cikacakti icimde.cok sıkılmistim bu corba kurtaricim olacak insallah.Tomurcugum kesinlikle denemelisin aksamlari ozellikle cok rahat hissediyor insan. Ama senin ki özel bir durum oglende faydasını görürsün. .
buzluğa atsanaCanim ayni sehirde olsaydik ben sana gonderirdim cok bakliyat haslamisim esimle beraber yiyoruz yoksa eksiyecek bakliyatlar
Gecmis olsun nehircim Allah acil sifar versin canimHerkese selam,
Nasılsınız?
sadece sabah lari yiyorum artik evde calisiyorum bayan terzisiyim canimsabah kahvaltısında iki dilim ekmek yiyorum canım öğlenler bazen bir dilim akşamlar hiç yok
çalışıyorum canım memurum sen çalışıyomusun sende ekmek yiyomusun
geçmiş olsun canım Allah şifa versin hocana
Bende çok unutuyorum canım.Ama bu yeşil çay işini de düzene sokmak lazım.Hatırlatalım gün içinde olmazsa,menülerin arasında falan yer verelim.Afiyet olsun canim iyi oldu hatirlattigin unutuyorum icemiyorum bende yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?