1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Yag yakan nehir corbasi:)
2kasik nohut
2kasik bugday
3kasik yesil mercimek
1c.k corek otu
3kasik yogurt

Haslanmis bakliyatlar corek otu ve su ile 5 dk haslanir soğumaya birakilir soguyunca icine cirpilmis yogurt eklenir va ayran asi kivaminda icilir:) ben nane ve pul biber de ekledim
Kizlar böyle hatırlıyorum yanlisim varsa duzeltin

Günaydınlar olsun kızlar, hava burda çok kapalı ince ince yağmur ve soğuk pek aydın sayılmaz ama..

sabah
1 kuru incir
1 sade kahve
2 dilim çavdar ekmek
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta..

Günaydınlar canim ben cevap vermekten firsat bulamadim Günaydın demeye:)

önerilerin için sağol canım dikkate alacam

ben bu çorbayı yapıyordum ama yeşil mercimek ve çörek otu katmıyordum sadece bundan sonra öyle yaparım tarifi yazdığın için teşekkür ederim canım

bu çorbayı kür olarakmı uyguluyosunuz yoksa normal olarak yemeklerin yanındamı içiyosunuz

bu çorbayı kür olarakmı uyguluyosunuz yoksa normal olarak yemeklerin yanındamı içiyosunuz

Ben iki gundur aksam yemegi.olarak ytuketiyorum canim Nehir birgun fazla kaçırdıysam ertesi gun bunu uyguluyorum demisti. Bazen öğle ama cogunlukla aksamlari sadece bunu iciyor.

Ben iki gundur aksam yemegi.olarak ytuketiyorum canim Nehir birgun fazla kaçırdıysam ertesi gun bunu uyguluyorum demisti. Bazen öğle ama cogunlukla aksamlari sadece bunu iciyor.

hııııım anladım canım bende akşamları sadece çorba salata yemeyi düşünüyorum artık yada haşlanmış et tavuk veya fırında balık gibi

Geçmiş olsun hocamıza.Umarım şuan daha iyidir.Acil şifalar diliyorum canım...

Milad'cım bende dün geceden ıslattım malzemeleri ve bu aşkam haşlayıp yarın iş yerine getiricem.Buradan da yağsız yoğurt alıp bir güzel öğlen yemeği olarak tüketicem inşallah.
Allah razı olsun Nehir'den bu tarifi paylaştı ve beni,hergün öğlenleri kepekli tost yemekten kurtardı

Tomurcugum kesinlikle denemelisin aksamlari ozellikle cok rahat hissediyor insan. Ama senin ki özel bir durum oglende faydasını görürsün. .

canııımm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar hocan

Tomurcugum kesinlikle denemelisin aksamlari ozellikle cok rahat hissediyor insan. Ama senin ki özel bir durum oglende faydasını görürsün. .
Canim artik her oglen kepekli tost yemekten tost agaci cikacakti icimde.cok sıkılmistim bu corba kurtaricim olacak insallah.
Aksamlari kayinvalidede yiyoruz genelde biliyosun.zaten mumkun oldugunca az yemeye calisiyorum aksamlari.baktim ki agir yada yagli bir yemek var aksam da icerim tabi neden olmasin.

Gecmis olsun nehircim Allah acil sifar versin canim

sadece sabah lari yiyorum artik evde calisiyorum bayan terzisiyim canim

Afiyet olsun canim iyi oldu hatirlattigin unutuyorum icemiyorum bende yaaa

Slm kizlar benim liste yarına kaldı. Ben tartıldım bugün 89.5 idim 2.2 kg fazla çıktım yedim ama ödem de toplamış ım. Neyse ben bugünden başladım. Yürüyüş e de baslayacam
öptüm hepinizi aksama menümü yazarim

Afiyet olsun canim iyi oldu hatirlattigin unutuyorum icemiyorum bende yaaa
Bende çok unutuyorum canım.Ama bu yeşil çay işini de düzene sokmak lazım.Hatırlatalım gün içinde olmazsa,menülerin arasında falan yer verelim.
Sen bir ara mate çayı içiyordun.Naptın bıraktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…