1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Sara yaşını ve boyunu da yazabilir misin canım.Liste girişini yapayım

boyum 1,64 canım yaşım 40

hoş geldin canım.. umarım hedefine en sağlıklı şekilde ulaşırsın

amin canım inşallah

Saracim yas boy ve kilonu en kisa surede bizim diger sayfaya ekler misin CUnku tomurcuk oglen saatlerinde listeyi yayınlıyor

diğer listenin linkini verirseniz eklerim canım

Günaydın kızlar,

Geçen hafta: 88.8
Bu hafta: 87.9
Aradaki fark: 900 gr
Hedef: 70

Hep aynı şekilde besleniyorum ama bir hafta çok bir hafta az kilo veriyorum ben de anlamadım :))
neden sebende öyle veriyorum nehir..can sıkıcı bi durum bi hafta veriyorum öbür hafta koruyorum gibi oluyo...2. haftada vücut sıkılaşıyo herhalde

ayvayı yemişsin ahuu :)

hoş geldin canım ben senden daha yuvarlağım 157 boy 102,7 kilo en fazla 72 kilo olmam lazımmış benim 30 kilo fazlam var

he kızlar bak ben unuttum diyetisyen ideal kiloyu şöyle hesapladı boyundan en fazla 5 kilo eksik en çokta 15 kilo fzla olmalıymış insan bu arada olmak lazımmış

bende 15 kilo eksik 15 kilo fazla diye biliyodum 5 -15 miymiş oooo daha çok yolumuz var ama azmimizde var gidecek bu kilolar

ZİLOLA en son 2 aralıkta yanı geçen hafta salı mesaj yazmış sadece.1 haftadır yok
MİLAD cım istersen 2 hafta üst üste bildirim yapmayanları çıkaralım listeden.Soru işareti koyayım ben.1 hafta çok kısa bi zaman.Belki bi problem vardır.

Miladcim bildirimimi yaptim diğer sayfaya 200gramcik eksideyim:)
Tomurcugum ellerine saglik şimdiden
Canlarim ben bu ara cok yogunum okuyorum ama pek yazamıyorum bu ara izin istiyorum sizden bu hafta pek giremeyebilirim birazda diyet sendromundan kirtulmak istoyorum bakalim bu hafta dusunmemeye calisicam kafama taktikca gitmiyor malesef seviyorum siziii insallah hepimiz en kisa sürede hedeflwrimize ulaşırız

Aynen canım.ben bilerek o 2,5 kiloyu aldığım hafta izinli yazılmadım.Kilo alacağımı biliyordum tabiki ama kendimle yüzleşmek ve o +2,5 kiloyu o kınama listesinde başı çektiğimi orda görerek daha çok hırslanmak istedim.Öylede oldu zaten.Döndüğümde büyük bir çoğunluğundan hızlıca kurtuldum.Ve kınama haftasının ertesinde dereceye girdim.Bu hafta durdu regl yaklaşıyor olsun sorun değil.Sıra haftaya 89u görmeye geldi inşallah.
Bence sende önümüzdeki hafta iyi bir performansla dereceye girersin.Eminim buna.

Ben dondugumden beri bir toparlayamadim tomurcuk ya aslinda karnim ac degil ama canim surekli birseyler istiyor adet olcam ondan diye kendimi avutuyorum suara agridan kimildiyamiyorum ama canim surekli yemek istiyor

Ben dondugumden beri bir toparlayamadim tomurcuk ya aslinda karnim ac degil ama canim surekli birseyler istiyor adet olcam ondan diye kendimi avutuyorum suara agridan kimildiyamiyorum ama canim surekli yemek istiyor
Birkaç güne kalmaz geçer canım o hisler.Daha moda giremedin.Yeme düzenin tam tersine döndü öyle değil mi.Bende döndüğümde öyleydim.Şuan minimum kaçamakla devam ediyorum.
Sende sık sık ara öğün yaparak geçiştirmeye çalış bu süreci.Yakındır eksilere düşmen.Ha gayret ...

Kizlar gunlugun yani sira birde diyet arkadasi ariyorum gun icinde birbirimizi kontrol edebilecegimiz surekli aktif olabilecek modumuz dustugunde destek olcagimiz birbirimize birini bulmam lazim
Diyet arkadasim olmak isteyen varmi aranizda ?

Insallah. Yeme duzenime taze yemek gelmisti esas sorun o kendime tekim diye pek birsey pisirmiyordum canim abur cubur degil yemek istiyor o yuzden umarim eskisi gibi hirslanirim

Yok milad ben burdaydim tomurcuga ozelden yaziyoruz ona kolaylik olsun diye sandim sabah ona yazmistim bildirimimi meger baska yere yaziyormusuz artik ozur dilerim

Rica eederim canim ne demek. .

Zilola zaten izinliydi. Bildirim yapmaya calisirim dedigi icin bekledim ben. Ama rahatsız oldugunu soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…