amin inşallah canım
Sara yaşını ve boyunu da yazabilir misin canım.Liste girişini yapayım
hoş geldin canım.. umarım hedefine en sağlıklı şekilde ulaşırsın
Saracim yas boy ve kilonu en kisa surede bizim diger sayfaya ekler misin CUnku tomurcuk oglen saatlerinde listeyi yayınlıyor
Yok milad ben burdaydim tomurcuga ozelden yaziyoruz ona kolaylik olsun diye sandim sabah ona yazmistim bildirimimi meger baska yere yaziyormusuz artik ozur dilerimNilfer geldigine göre bildirimi bekliyoruz,)
Castle yok.ilkay yok zilola gelmemiş baska??
neden sebende öyle veriyorum nehir..can sıkıcı bi durum bi hafta veriyorum öbür hafta koruyorum gibi oluyo...2. haftada vücut sıkılaşıyo herhaldeGünaydın kızlar,
Geçen hafta: 88.8
Bu hafta: 87.9
Aradaki fark: 900 gr
Hedef: 70
Hep aynı şekilde besleniyorum ama bir hafta çok bir hafta az kilo veriyorum ben de anlamadım :))
ayvayı yemişsin ahuu :)Hayırlı sabahlar olsun kızlar.. İnşallah herkes güzel haberlerle gelir bende yok çünkü.. haftasonu yediğim ayva tatlılarının faydasını gördüm bugün. Dün yediğim yemek yetmemiş gibi eve gidince de krep yedim bi tane bizde akıtma denir. neyse..
sabah kahvaltım
2 çay kaşığı zeytinyağı ile 1 yumurta tavada
1 buçuk dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 kesme şeker ile sınırsız çay içebiliyorum 1 buçuk saattir kaç bardak içtim saymadım..
Canım zeytinyağı istedi bugün, vücudum neye ihtiyacı olduğunu beynimden daha iyi biliyo sanırım..
çok konuştum sabah sabah
hoş geldin canım ben senden daha yuvarlağımgünaydın kızlar herkese bol enerjili bir gün diliyorum
bende diyet yapıyorum hatta bir ara kendi diyet topğimi açtım ama devam edemeyince oraya yazmayı bıraktım şimdi forumda gezinirken burayı gördüm çok samimi geldiniz bana
bende 106 kiloydum boyumda 1,64 anlaşıldığı üzere yusyuvarlak tostoparlak biriyimben anne olmak istiyorum ama maalesef bir düşüğüm ve üç negatifle sonuçlanan tüp bebek deneyimim var ve bunların sebebi kesin olmamakla beraber doktorların gördüğü tek sebebp kilolarım o yüzden zayıflamak istiyorum ve zayıflayacamda bir ay oldu diyete başlayalı tam 4 kilo verdim belki az diyeceksiniz ama bundan sonra aerobiğede başlıyorum daha hızlı gidecek inşallah
kabul ederseniz bende buraya hergün menümü yazarım
bu sabah uyanamayıp işe geç kalınca kahvaltı da sadece iki poğaça ve bir bardak çay içtim ama bi daha olmaz inşallah
neden sebende öyle veriyorum nehir..can sıkıcı bi durum bi hafta veriyorum öbür hafta koruyorum gibi oluyo...2. haftada vücut sıkılaşıyo herhalde
ayvayı yemişsin ahuu :)
hoş geldin canım ben senden daha yuvarlağım157 boy 102,7 kilo en fazla 72 kilo olmam lazımmış benim 30 kilo fazlam var
he kızlar bak ben unuttum diyetisyen ideal kiloyu şöyle hesapladı boyundan en fazla 5 kilo eksik en çokta 15 kilo fzla olmalıymış insan bu arada olmak lazımmış
Ellerine saglik tomurcugumListe yayınlandı kızlar...
Aynen canım.ben bilerek o 2,5 kiloyu aldığım hafta izinli yazılmadım.Kilo alacağımı biliyordum tabiki ama kendimle yüzleşmek ve o +2,5 kiloyu o kınama listesinde başı çektiğimi orda görerek daha çok hırslanmak istedim.Öylede oldu zaten.Döndüğümde büyük bir çoğunluğundan hızlıca kurtuldum.Ve kınama haftasının ertesinde dereceye girdim.Bu hafta durdu regl yaklaşıyor olsun sorun değil.Sıra haftaya 89u görmeye geldi inşallah.Aslinda sen ikinci ben birinciyim su tatilde aldigim kilolarin haddi hesabi yok izinli olmasaydim bana ayri bir kinanan cezalilar listesi yapmalari lazimdiinsallah haftaya kinanlarin birincisi ikicisi degil haftanin birincisi ikincisi oluruz
Tomurcugum emegine zamanina saglik
Ben dondugumden beri bir toparlayamadim tomurcuk ya aslinda karnim ac degil ama canim surekli birseyler istiyorAynen canım.ben bilerek o 2,5 kiloyu aldığım hafta izinli yazılmadım.Kilo alacağımı biliyordum tabiki ama kendimle yüzleşmek ve o +2,5 kiloyu o kınama listesinde başı çektiğimi orda görerek daha çok hırslanmak istedim.Öylede oldu zaten.Döndüğümde büyük bir çoğunluğundan hızlıca kurtuldum.Ve kınama haftasının ertesinde dereceye girdim.Bu hafta durdu regl yaklaşıyor olsun sorun değil.Sıra haftaya 89u görmeye geldi inşallah.
Bence sende önümüzdeki hafta iyi bir performansla dereceye girersin.Eminim buna.
Birkaç güne kalmaz geçer canım o hisler.Daha moda giremedin.Yeme düzenin tam tersine döndü öyle değil mi.Bende döndüğümde öyleydim.Şuan minimum kaçamakla devam ediyorum.Ben dondugumden beri bir toparlayamadim tomurcuk ya aslinda karnim ac degil ama canim surekli birseyler istiyoradet olcam ondan diye kendimi avutuyorum suara agridan kimildiyamiyorum ama canim surekli yemek istiyor
Insallah. Yeme duzenime taze yemek gelmisti esas sorun o kendime tekim diye pek birsey pisirmiyordum canim abur cubur degil yemek istiyor o yuzden umarim eskisi gibi hirslanirimBirkaç güne kalmaz geçer canım o hisler.Daha moda giremedin.Yeme düzenin tam tersine döndü öyle değil mi.Bende döndüğümde öyleydim.Şuan minimum kaçamakla devam ediyorum.
Sende sık sık ara öğün yaparak geçiştirmeye çalış bu süreci.Yakındır eksilere düşmen.Ha gayret ...
Yok milad ben burdaydim tomurcuga ozelden yaziyoruz ona kolaylik olsun diye sandim sabah ona yazmistim bildirimimi meger baska yere yaziyormusuz artik ozur dilerim
ZİLOLA en son 2 aralıkta yanı geçen hafta salı mesaj yazmış sadece.1 haftadır yok
MİLAD cım istersen 2 hafta üst üste bildirim yapmayanları çıkaralım listeden.Soru işareti koyayım ben.1 hafta çok kısa bi zaman.Belki bi problem vardır.
Tamam canım,atlamışım ben onuRica eederim canim ne demek. .
Zilola zaten izinliydi. Bildirim yapmaya calisirim dedigi icin bekledim ben. Ama rahatsız oldugunu soylemisti
Tamam canım,atlamışım ben onu
Rica ederim canım.Ya bana ne demezsin.koskoca 1 ayda 100 gramEllerin dert görmesin tomurcuk. . Yine büyük emek sarfetmissin. Aylik farki görmek de iyi geldi suratimda patladi resmen. Bir ay boyunca sadece bir kilo vermisim
Rica ederim canım.Ya bana ne demezsin.koskoca 1 ayda 100 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?