- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
İnanmıyoruuuuummmBen dun gece cips ve çikolata yedim.
Cok kararlı ve sağlam giderken bütün günüm, akşam nasil bir canavar a dönüyorum ben böyle ya
Teşekkürler canım.Ne mutlu banaGüzel canım....
zaten seni kendime rakip olarak sseçtim
ustune 2bardak s icince doydummiladinda dedigi gibi gozumuz acya su diyetli arkadasli site varya tek tek mi hesaplaniyo toptan yazsak o hesaplayi verse olmuyo mu
bende ayni durumdayim pijamalarimi cikarinca hazir soyunmusken bide tartili vereyim diyorum napiyim seviyorum verirsem seviniyorum ayniysamda ama aldiysam daha dikkatli davraniyrum ben tam tersi tartilmayinca kilo alanlardanim iyi geliyo bana tartilmak
MilaaadKe ndine gel bu zamana kadar yediklerin yetmedimi(diyene bak )
İnanmıyoruuuuummmŞaka yaptığını söyle lütfen
Teşekkürler canım.Ne mutlu bana
Kahvaltı menün güzel.Ayrıca menü paylaşımlarında ekmek ve şeker yok diye vurgulaman da hepimiz için iyi bir uyarı oluyor.Tebrikler canım.Böyle devam edersen pazartesine bomba gibi bir bildirimle geliyosunSabah kahvaltım
domates
salatalı
Yeşillik
yumurta yağda
6-7 tane dsiyah zeytin
Peynir
EKMEK VE ŞEKER YOK ------ HERKESİ BUNLARI BIRAKMAYA DAVET EDIYORUM....
Bakın kilolar nasıl gidiyor
Kahvaltı menün güzel.Ayrıca menü paylaşımlarında ekmek ve şeker yok diye vurgulaman da hepimiz için iyi bir uyarı oluyor.Tebrikler canım.Böyle devam edersen pazartesine bomba gibi bir bildirimle geliyosun
Emziriyorsan suyu bol bol iç ihmal etmeEvet canim ben pazar günü tartıldım.
92.2 idim. Pazartesi 91.1 ile sizinle basladim. Ve diger pazartesi hedef koydum 88.9 da olsa 88 gorecegim diye.... bu arada emzirmenin bana cok faydasi oluyor...
Emziriyorsan suyu bol bol iç ihmal etme
ah o akşamlar olmasa........ tutcan kendini arkadaşım çokmu istedin 2 cips 1 küçük parça çikolata ye kendini zorlayıpta diyetini komple bozma veya sıkıntıya strese girme yani...(tabiki hergünde kaçamak olmasın) bu arada o duurumu hepimiz yaşıyoruz... yoksa bu kadar kilo hepimizde olmazdı :))))Ben dun gece cips ve çikolata yedim.
Cok kararlı ve sağlam giderken bütün günüm, akşam nasil bir canavar a dönüyorum ben böyle ya
canım her yediğini tek tek giriyorsun mecburen... ama dediğim gibi sık sık girip her yediğini girmektense akşam oturup gün sonu giriyorum 10 dk bile sürmüyo hemde günün analizini yapmış oluyorum doğrularımı yanlışlarımı anlıyorum.ustune 2bardak s icince doydummiladinda dedigi gibi gozumuz acya su diyetli arkadasli site varya tek tek mi hesaplaniyo toptan yazsak o hesaplayi verse olmuyo mu
bende ayni durumdayim pijamalarimi cikarinca hazir soyunmusken bide tartili vereyim diyorum napiyim seviyorum verirsem seviniyorum ayniysamda ama aldiysam daha dikkatli davraniyrum ben tam tersi tartilmayinca kilo alanlardanim iyi geliyo bana tartilmak
MilaaadKe ndine gel bu zamana kadar yediklerin yetmedimi(diyene bak )
Herkese merhaba, hala öğle yemeği yiyemedim kendimi kınıyorum şu an.
Ekmek ile ilgili yazdıklarınızı okuyunca yazmak istedim. Diyetisyen değilim. Ancak doktora yapan bir araştırma görevlisiyim ve alanım gereği metabolik pathwayler hakkında bilgi sahibiyim bu yüzden şunu belirtmek istiyorum ki vücudumuzun yağ yakımı için ve diğer metabolik işlevleri için kaliteli karbonhidratlara ihtiyacı var.
Beyaz un, beyaz şeker, pirinç, makarna tabii ki kalitesiz karbonhidrat onları bırakmalıyız ancak kaliteli karbonhidratlardan lütfen vazgeçmeyelim. Sağlığımızdan olmayalım kilo vermek adına.
Bende zaten günde 2 adet tuzsuz etimek ve öğlenleri uno kepekli yada tam buğdaylı ekmeğe tost yapıp yiyorum.Akşam yemeklerimde tüketmiyorum sadece.Hiç ekmeksiz olmaz tabi karbonhidratta lazım :)Herkese merhaba, hala öğle yemeği yiyemedim kendimi kınıyorum şu an.
Ekmek ile ilgili yazdıklarınızı okuyunca yazmak istedim. Diyetisyen değilim. Ancak doktora yapan bir araştırma görevlisiyim ve alanım gereği metabolik pathwayler hakkında bilgi sahibiyim bu yüzden şunu belirtmek istiyorum ki vücudumuzun yağ yakımı için ve diğer metabolik işlevleri için kaliteli karbonhidratlara ihtiyacı var.
Beyaz un, beyaz şeker, pirinç, makarna tabii ki kalitesiz karbonhidrat onları bırakmalıyız ancak kaliteli karbonhidratlardan lütfen vazgeçmeyelim. Sağlığımızdan olmayalım kilo vermek adına.
Ben de bu şekilde biliyor ve uyguluyorum.Paylaştığın için teşekkürlerbirde arkadaşlar ılık su içme olayı gerçekten yanlış biliniyor... sıcaksu yağları yakmaz. bence bunu çıkartan kişi bulaşık yıkama olayından esinlenmiş hani yağlı tencereye vs sıcak su dökeriz çıkar ya o hesap... ama sorun şu ki bizde o su direk yağa temas etmiyooorrrr. yağ yakmanın tek yolu kalori yakmaktır!!! ılık su içtiğimizde vucut direk alıo sorun yok bişey yok... ancak soğuk su içtiğimizde vucudumuz başlıyor o soğuk suyu kendi derecesine yükseltmeye bu işlemi yaparkende biraz olsun kalori harcıyor... bilginize..
Tabiki haklısın ekmek yerine kkaratay daki
Gibi ceviz fındık badem yiyebiliriz. Ya da tam buğdaydan ekmek yapabiliriz. Benim ekmekten kastım. Beyaz unlu mamüller ve işlenmiş şekerler
Bende zaten günde 2 adet tuzsuz etimek ve öğlenleri uno kepekli yada tam buğdaylı ekmeğe tost yapıp yiyorum.Akşam yemeklerimde tüketmiyorum sadece.Hiç ekmeksiz olmaz tabi karbonhidratta lazım :)
Etimek' in tadı nasıl oluyor? Çorba için almayı düşünüyorum ben de.
Selam hoş geldin.Bende kalori takibi yapıyorum.Otokontrol iyi oluyor.Kendimi frenlememde kalori sayımının faydası oluyor.Bende 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.slm arkadaşlar dün yediklerimi paylaşamadım dün az kaçamaklı bir gün geçirdim diyeyim ama bu gün tam tekmil başladım diyetime ben saatli beslenemiyorum erken kalkıorum ama eşim öğretmen ve bu sene öğlenci kahvaltıyı 10-11 arası yapıyoruz kalktığımda mutlaka su içerim koca bir bardak kahvaltıda yediklerim
küçük 1 adet haşlanmış yumurta
75gr kepek ekmeği
1 küçük domates
biraz peynir bu sabah gramına bakmadım
bir fincan şekerli çay( çayı şekersiz içemiorum )
öğle 13.30 gibide
100gr yoğurtla hazırlanmış kırmızı közlenmiş biber.. közlenmiş biberin toksin attırma özelliği varmış ve kalorisi çok düşük bende çok severim diyetimi kalori hesaplayarak yapıcam daha önce bu şekilde diyet yaparak çok defa güzel kilolar vermiştim günlük en fazla 1400 kalori sınırım hesapladığıma görede sabaktan beri yaklaşık 650 kalori almışım ..
öğleden önce 15 dakkika tranbolinle sporumuda yaptım yavaş yavaş 30 dakkaya çıkarıcam inş. tranbolinle 15 dakika 1saat yürümeye eş değermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?