1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Iyi beceriyorsunuz kalori sayimini ben hiç yapamam ki... mesela birsey yemeyeceğim birşey se yine de tadına bakmayı tercih ederim
canım kalori sayımı gerçekten çok iyi birşey en azından ne yediğini biliyorsun kaç kalori aldın vs vs... günlük düzenli bi kalori tutturunca daha iyi gidiyor kilocuklar.. ama bi 1000 kalori bi 1500 bünye şaşıyor afallıyor...tabiki hepimizin ufacık tefecik kaçamakları oluyor olmuyo değil ama dengelemek iyi geliyor

kızlarrrr canım bugun çooookkk çikolata çekti(dönemimmi geldi nedir pco olduğundan düzensizdir) ay yicem yicem yicem tutamıyorum kendimi... 1 çikolatada ortalama 400 500 kalori napcam napcam derken kafayı yemiştim ki annemlere uğradım. ufak bi kardeşim var baktım nesquik yiyor ver kız ordan dedim bir avuç aldım (yaklaşık50 kalori) çıtır çıtır çerez gibi yedim :) hem o çikolata tadı çikolata açlığımı bastırdı hemde 500 yerine 50 kaloriyle yırtmış oldum krizden.... arada çikolata krizine girenlere tavsiye ederim :))))

arkadaşlar listede adı olupta girmeyen arkadaşlar var o dikkatimi çekti :S napsak ptesiye kadar girmezlerse silsekmi napsak listeyi boşuna kabartmamış oluruz ne bileyim :S slm verip gitmişler bildiğin

Ben emzirdiğim için adet te olamıyorum 8-9 ay sürer. Deseniz benim işim daha zor hep tatlı istiyor canım. Sütlaç ı çok severim ama zor dayanıyorum. Bende regl olunca gider mi kendiliğinden birazcık kilo

arkadaşlar listede adı olupta girmeyen arkadaşlar var o dikkatimi çekti :S napsak ptesiye kadar girmezlerse silsekmi napsak listeyi boşuna kabartmamış oluruz ne bileyim :S slm verip gitmişler bildiğin

Aynen canım sadece bildirimden bildirime girerlerse tabi ki çıkarırız listeden,online olup konu dahilinde paylaşımda bulunulmalı,kimsenin kilo kontrolünü yapmıyoruz burda birlikte motivemizi artırarak kilo vermeye çalışıyoruz.Benim hazırladığım listedeki isimler şöyle; (hafta sonuna kadar takip edelim girmeyenleri pazartesi bildirim yapsa da koymayacağım listeye)
tomurcukkk
ncm
destina
tatlitambak
redvelvetcupcake
milad2014
catlakgelin
snfogretmeni27
ahuelazehram
my time is now
Nadya2
Wetu16

Mevcut liste bu paylaşım yapmayanlar belli zaten az çok

kızlarrrrr bana bişey deyin nolrrrrrrr kaynanam gözleme yapmış sıcak sıcak el açması ..... ooooffff çok severimmmm senede 2 3 kere yapar... şimdi yesem bi dert yemesem bir dert. bana bakıyor masum masum....yemezsem bidaha teeee 5 6 ay sonra yaparda anca ozmana yerim yada tek bi seferlik yesemmmi :S:S 200 gramı 500 kalori falanmış (çikolatadan kaçtık bunda takıldık gelceği var o 500 kalorinin ) ooofffffff yesemde sonra gitsem bisiklete ceza olarak 1 saat sürsemmi.... bana yardımmmm ltfnnnn

Çok canın çektiyse ye bence ama 1 bütün olmasa da yarım yersin.Sonra spor yap ve bugün yatana kadar bişey yeme artık bol su iç

ayy ınsallah canımmmm
bı de meraktan adetken tartldm halıyle fazla cıktm moral bozuldu.
bugun yarın bıtecek pzt tartılcam dort gozle beklıyorrummm
moralini bozma tatlım adetken normal
tabi canım burda yazmadıktan sonra birbirmize destek olmadıktan sonra ne anlamı kaldı.... benm dikkatimi çeken kişi catlakgelin oldu hesabı pasif :S

Çok canın çektiyse ye bence ama 1 bütün olmasa da yarım yersin.Sonra spor yap ve bugün yatana kadar bişey yeme artık bol su iç
ay canım çekmek ne kelime en büyük sınavım bu oldu resmennn (( dün poğaçayı alıp yicekken geri bırakan elmaya uzanan ben ; bugun çikolata krizine girip az nesquikle yırtan ben; burda takıldık işte.... ayayyy dayanamıyorum yicem biraz ucundan sonrada doğru bisiklete...

kızlar bu arada ben gec kalktıgım ıcın 2 ana 2 ara ogun yapıorm.eger cok acıkırsam bı ara ogun daha ılave edıorm.
benm zaten sorunum cıkolata ve buskıvıler.
ben zaten kılo verırım de sonradan alıyorm yıne cok sevdıgım ıcın dayanamıyorum.
buna ne yapmalıyım sızce?
ben 87 kılodan 66 ya ınmıstm.sonra tekrar aldm ıste

dengelemek onemlı olan canmm.canın cok ıstemesıne ragmen yemezsen acısı sonradan cıkıyor
valla dayanamadım yedim zaten :) erisin biraz sonra doğru sporaa...
valla canım benim gibi yap :) çok dayanamayınca ye ama yediğin kadarını git yak :) bak dayanamadım işte :)

Ben olsam yemezdim o Gözlemeyi çok canım çekti ise 1 lokma yer birakirdim. 5-6 ay sonra zaten kilo vereceksin o zaman ödülün olur doya doya yerdin. Ben de şuanda kayın Valide deyim. Neler neler var ama beni ençok çeken sütlaç. Kızıma yedirken sadece 1 kaşık aldım o da az taneli... 84 kilo yani doğumdan sonraki kilom a düşene kadar kaçamak yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…