- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
canım kalori sayımı gerçekten çok iyi birşey en azından ne yediğini biliyorsun kaç kalori aldın vs vs... günlük düzenli bi kalori tutturunca daha iyi gidiyor kilocuklar.. ama bi 1000 kalori bi 1500 bünye şaşıyor afallıyor...tabiki hepimizin ufacık tefecik kaçamakları oluyor olmuyo değil ama dengelemek iyi geliyorIyi beceriyorsunuz kalori sayimini ben hiç yapamam ki... mesela birsey yemeyeceğim birşey se yine de tadına bakmayı tercih ederim
bitince rahatlarsın arkadaşım :) bi anda gidiverir kilolar... :)))benım de adet donemım bı bıtse ortada şiş şiş davul gıbı gezıyorum :))
bitince rahatlarsın arkadaşım :) bi anda gidiverir kilolar... :)))
adet bitiminden 1 2 gün sonra hemen ferkedio benim tartıda 1.5 2 kiloahh insallahh 85.4 e takıldm kaldımm.gram versem razıyım su annn
adet bitiminden 1 2 gün sonra hemen ferkedio benim tartıda 1.5 2 kilo
arkadaşlar listede adı olupta girmeyen arkadaşlar var o dikkatimi çekti :S napsak ptesiye kadar girmezlerse silsekmi napsak listeyi boşuna kabartmamış oluruz ne bileyim :S slm verip gitmişler bildiğin
Çok canın çektiyse ye bence ama 1 bütün olmasa da yarım yersin.Sonra spor yap ve bugün yatana kadar bişey yeme artık bol su içkızlarrrrr bana bişey deyin nolrrrrrrr kaynanam gözleme yapmış sıcak sıcak el açması ..... ooooffff çok severimmmm senede 2 3 kere yapar... şimdi yesem bi dert yemesem bir dert. bana bakıyor masum masum....yemezsem bidaha teeee 5 6 ay sonra yaparda anca ozmana yerim yada tek bi seferlik yesemmmi :S:S 200 gramı 500 kalori falanmış (çikolatadan kaçtık bunda takıldık gelceği var o 500 kalorinin ) ooofffffff yesemde sonra gitsem bisiklete ceza olarak 1 saat sürsemmi.... bana yardımmmm ltfnnnn
moralini bozma tatlım adetken normalayy ınsallah canımmmm
bı de meraktan adetken tartldm halıyle fazla cıktm moral bozuldu.
bugun yarın bıtecek pzt tartılcam dort gozle beklıyorrummm
tabi canım burda yazmadıktan sonra birbirmize destek olmadıktan sonra ne anlamı kaldı.... benm dikkatimi çeken kişi catlakgelin oldu hesabı pasif :SAynen canım sadece bildirimden bildirime girerlerse tabi ki çıkarırız listeden,online olup konu dahilinde paylaşımda bulunulmalı,kimsenin kilo kontrolünü yapmıyoruz burda birlikte motivemizi artırarak kilo vermeye çalışıyoruz.Benim hazırladığım listedeki isimler şöyle; (hafta sonuna kadar takip edelim girmeyenleri pazartesi bildirim yapsa da koymayacağım listeye)
tomurcukkk
ncm
destina
tatlitambak
redvelvetcupcake
milad2014
catlakgelin
snfogretmeni27
ahuelazehram
my time is now
Nadya2
Wetu16
Mevcut liste bu paylaşım yapmayanlar belli zaten az çok
ay canım çekmek ne kelimeÇok canın çektiyse ye bence ama 1 bütün olmasa da yarım yersin.Sonra spor yap ve bugün yatana kadar bişey yeme artık bol su iç
valla dayanamadım yedim zaten :) erisin biraz sonra doğru sporaa...dengelemek onemlı olan canmm.canın cok ıstemesıne ragmen yemezsen acısı sonradan cıkıyor
valla canım benim gibi yap :) çok dayanamayınca ye ama yediğin kadarını git yak :) bak dayanamadım işte :)kızlar bu arada ben gec kalktıgım ıcın 2 ana 2 ara ogun yapıorm.eger cok acıkırsam bı ara ogun daha ılave edıorm.
benm zaten sorunum cıkolata ve buskıvıler.
ben zaten kılo verırım de sonradan alıyorm yıne cok sevdıgım ıcın dayanamıyorum.
buna ne yapmalıyım sızce?
ben 87 kılodan 66 ya ınmıstm.sonra tekrar aldm ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?