- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
Ben olsam yemezdim o Gözlemeyi çok canım çekti ise 1 lokma yer birakirdim. 5-6 ay sonra zaten kilo vereceksin o zaman ödülün olur doya doya yerdin. Ben de şuanda kayın Valide deyim. Neler neler var ama beni ençok çeken sütlaç. Kızıma yedirken sadece 1 kaşık aldım o da az taneli... 84 kilo yani doğumdan sonraki kilom a düşene kadar kaçamak yok....
4te 1 yedim 125 kalori.... en büyük sınavımdı...Ne kadar yedin. Afiyet olsun artık. ..
ben de bilerek yeşil fasulye yemeği istedimdiyette yim ya
menüsü şöyle
sabah:4 dilim ekmek
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 adet zeytin ya da 2 ceviz ya da 3-4 fındık
sınırsız domates salatalık
ara:1 porsiyon meyve
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
3 köfte kadar et/tavuk/balık veya 2 dilim peynir
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve
1 sb yoğurt
akşam:öğlenle aynı
valla ben okuldayken bana simit flan vermiştide şaşırmıştım buna hepten şaşırdım :S demek ben gitsem 116 kiloyla 5er dilim ekmek vericek :S
arkadaşlar bugun biri bi günlük açmış diyetisyenle aç kalmadan zayıflyıyrum diye kız 95 muş 5 günde 2 kilo vermiş
diyetisyen her öğüne 4er dilim ekmek vermişbizmi yanlış yapıyruz acaba... okdar az ye bşde kilo verme
valla bende anlamadım.S:ben de okudum canm cok sasrdm valla her ogun 4 dılım olurmu yaa??
aslında denemek lazım az yediğimizde metabolizmanın yavaşladığı bilinen bi gerçek... ama denemeden bilemeyiz öyle değilmi :S zaten hepimiz 90+yız deneyelimmi ? diyetisyene gitsek aynısını vercek ama ben gibi 116 ya biraz daha fazla verir sanırım :S napsak yemiyoruz zayıflayamıyoruz napsak bilemedimki şimdiben bı de 1 aydır 85.4 kıloyum gram veremedm 4 er dılım ekmek yesem ne olurum acabaaaa
valla bende anlamadım.S:
aslında denemek lazım az yediğimizde metabolizmanın yavaşladığı bilinen bi gerçek... ama denemeden bilemeyiz öyle değilmi :S zaten hepimiz 90+yız deneyelimmi ? diyetisyene gitsek aynısını vercek ama ben gibi 116 ya biraz daha fazla verir sanırım :S napsak yemiyoruz zayıflayamıyoruz napsak bilemedimki şimdi
valla ne bileyim canım ben anlamadım gitti zaten... odeğil kız 2 kilo vermiş okadar yemeye inanki kıskandımtamam da ben de dıyetısyene gıtmıstm 2 ser dılım ekmek vermıstı.4 dilim yıne fazla bencee
Bazen merak edıyorm o 21 kıloyu zamannda nasl verdm acabaaa
günde 12 dilim kepekli ekmek 720 kalori yapıyor.Diğer yedikleri ne olacak peki.Hiçbir anlam veremedim ben.Günlük 6 dilim ekmek veriyor çoğu diyetisyen ama bunun bi açıklaması olmalı.Sorsak mı gülük sahibine?tamam da ben de dıyetısyene gıtmıstm 2 ser dılım ekmek vermıstı.4 dilim yıne fazla bencee
Günlüğü açan arkadaşın kansızlığın varmış ondan fazla ekmek yazmış olabilir demişgünde 12 dilim kepekli ekmek 720 kalori yapıyor.Diğer yedikleri ne olacak peki.Hiçbir anlam veremedim ben.Günlük 6 dilim ekmek veriyor çoğu diyetisyen ama bunun bi açıklaması olmalı.Sorsak mı gülük sahibine?
21 kiloyu 6 ayda çok rahat verirsin canım. Nisan da tam bir fıstık olacaksın
canım bende sütlacı çok severim sütlü tatlılar diğerlerine göre kalorisi daha düşük ben diyet yaparken yarım kase sütlaç yerdim eğer tam kase emek istersemde diğer öğünümden başka bir yemeği eksilterek dengelerdim..Ben olsam yemezdim o Gözlemeyi çok canım çekti ise 1 lokma yer birakirdim. 5-6 ay sonra zaten kilo vereceksin o zaman ödülün olur doya doya yerdin. Ben de şuanda kayın Valide deyim. Neler neler var ama beni ençok çeken sütlaç. Kızıma yedirken sadece 1 kaşık aldım o da az taneli... 84 kilo yani doğumdan sonraki kilom a düşene kadar kaçamak yok....
ona ragmen nasl 2 kılo verdı ben ona takıldm :)
çok yememişin seni ve iradeni tebrik ediyorum4te 1 yedim 125 kalori.... en büyük sınavımdı...
bencede her öğün 4 dilim fazla hem bu kadar ekmeğin yanına birde plav çeşitlerinden biri var bana abartılı geldimenüsü şöyle
sabah:4 dilim ekmek
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 adet zeytin ya da 2 ceviz ya da 3-4 fındık
sınırsız domates salatalık
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
3 köfte kadar et/tavuk/balık veya 2 dilim peynir
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve
1 sb yoğurt
akşam:öğlenle aynı
valla ben okuldayken bana simit flan vermiştide şaşırmıştım buna hepten şaşırdım :S demek ben gitsem 116 kiloyla 5er dilim ekmek vericek :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?