34 olmamma az kaldı canım geçen seneki halim bu 83 kilo civarındayım o halimi görmeye bile razıyım. Teşekkür ederim ayrıca canım..Ahu'cum sen 33 yaşında olduğuna emin misin.23 falandır o dimi canım
Bence de canim.
ahu süpersin canim.
guzelim ama niye daha guzel olmayayim demi ama
Ancak 1 buçuk litre olabildi..Bol su içtim üstüne de...
Kızlar su içiliyor mu bugün,durumlar nasıllll ???
Nerelerdesiniz yahu,yalnız kaldım
Bence yinede iyi.
Diyetisyenin kendi kendine birakmasinin sebebi ne anlayamadım. Yazacak misin yediklerini görmek mi istiyor normal halini?
Benim beslenme şeklimi göre diyet listemi yapacakmıs. Evet canım yediklerimi yazacağım götüreceğim. Haftaya cuma gideceğim kontrole.
Bu arada boyum 171 kilom ise 88.4 çıktı ideal kilom ise 68 .
20.4 kilom var. Ben inanıyorum bu sefer .
Psikolojik olarak rahatladım. En çok sıkıntım tatlı dedim o da merak etme çok katı değilim gerektiğinde çikolatanı yedirecegim dedi 2 kare bıtter Nereme yeteceksetatli bile vercem dedi. Nayse guzel sonuclanir insallah
o beğenmediğin 2 kare bitter öyle bi güzel geliyoki yokluktaBenim beslenme şeklimi göre diyet listemi yapacakmıs. Evet canım yediklerimi yazacağım götüreceğim. Haftaya cuma gideceğim kontrole.
Bu arada boyum 171 kilom ise 88.4 çıktı ideal kilom ise 68 .
20.4 kilom var. Ben inanıyorum bu sefer .
Psikolojik olarak rahatladım. En çok sıkıntım tatlı dedim o da merak etme çok katı değilim gerektiğinde çikolatanı yedirecegim dedi 2 kare bıtter Nereme yeteceksetatli bile vercem dedi. Nayse guzel sonuclanir insallah
Bu sabah tartıldım hafiflemişim zaten karnıbahar yemekten buharlaşıcam zatenAhu bu aralar menulerin çok hoşuma gidiyor vereceksin kilolari böyle giderse ve kaçamak yapmazsan
Bir müşterim saolsun beni beğenirmiş bekar abisi varmış rica etti bir görüş dedi. Bende gemileri yakmışım zaten olur dedim azcık naza çektim kendimi ama. Sosyal ağlardan ekleştik henüz birbirimiz hakkında bilgi sahibi olmak için telefon numaramı da istedi verdim. bakalım nolucak. Henüz hazır değilim ama onu bekle bunu beğenme nereye kadar..
hayırlısı olsun ahucum inşallah senin için hayırlı biridirBir müşterim saolsun beni beğenirmiş bekar abisi varmış rica etti bir görüş dedi. Bende gemileri yakmışım zaten olur dedim azcık naza çektim kendimi ama. Sosyal ağlardan ekleştik henüz birbirimiz hakkında bilgi sahibi olmak için telefon numaramı da istedi verdim. bakalım nolucak. Henüz hazır değilim ama onu bekle bunu beğenme nereye kadar..
Bir müşterim saolsun beni beğenirmiş bekar abisi varmış rica etti bir görüş dedi. Bende gemileri yakmışım zaten olur dedim azcık naza çektim kendimi ama. Sosyal ağlardan ekleştik henüz birbirimiz hakkında bilgi sahibi olmak için telefon numaramı da istedi verdim. bakalım nolucak. Henüz hazır değilim ama onu bekle bunu beğenme nereye kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?