1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

maydanoz kürü ne canım ne kadar yapıyor ve nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim

Gunaydin Saracim maydanoz kurune Angelina'nin tavsiyesi ile başladım.
Sabahlari 10 ince dal maydanozu elle ufak parcalara ayirip, uzerine bir limon suyu sıkıyorum bir bakdakta su ilave edip blendırdan geciriyorum ac karınla içiyorum 30 dk sonra kahvalti yapıyorum.
15 gun devam edilip 3 ara veriliyordu dimi yanlis mi hatırlıyorum?
Angelina fatmaaaa:)

3 aradaki zaman dilimi ne kadar bide ödem attırmak içinmi bu kolaymış bende yapabilirim

ben bugün 1 kilo fazla çıktım tartıda ama yediklerime dikkat ederken iki günde bir kilo alamam dimi hemde dün bir saat aerobik yaptım regl olduğum içinmi fazla çıktım tartıda acaba

Canım düşündüğün doğru kilo verdikçe düzensiz olan adet dönemleri düzene giriyor canım.

Tomurcugum aksam yemegini cok az yemissin.
Canım evet bilinçli olarak az yedim.Çünkü hem pilav vardı yanında yemedim ondan hemde bu sabah 90'lı kilolara veda ettiğimi görmek için akşamı hafif tuttum veeee elveda 90 lar , hoş geldin 80 leeerrr

34 olmamma az kaldı canım geçen seneki halim bu 83 kilo civarındayım o halimi görmeye bile razıyım. Teşekkür ederim ayrıca canım..
Canım inan iltifat olsun diye değil hakikaten görünce şaşırdım.Dedim acaba klavyeye mi yanlış bastı 2 yerine 3e mi bastı diye de düşündüm.Maşallahın var yemin ediyorum...

Hakkında hayırlısı olsun canım.Bi abim falan olsaydı bende kaçırmazdım seni ama 4 kız kardeşiz

Oooo süper 6 bardak su hiç de fena değil.Önceki gün 1 bardak içinde büyük gelişme var :) Aynen devam saracım...

Kesinlikle ve kesinlikle kilo vermekle alakalı canım.Çünkü benimde adet düzensizliğim çok vardı.2 ayda bir bazen 3 aya bile çıkıyordu sonra ilaç kullanarak geliyordu mecburen ama şu son birkaç aydır nerdeyse günü gününe geliyor ve çok mutlu oluyorum

ben bugün 1 kilo fazla çıktım tartıda ama yediklerime dikkat ederken iki günde bir kilo alamam dimi hemde dün bir saat aerobik yaptım regl olduğum içinmi fazla çıktım tartıda acaba

3 gun canim gun yazmayi unutmuşum:)
Saracim ben regl oncesi siskinlik olduguna sahit oldum ama regl oldugumda onun sisligi hemen gecer. Her bunye farkli olabilir ama bence yinede adetten kaynaklanmiyordur. Tarti hep ayni yerde olsun hep ayni saatlerde, ac ve giysisiz tartil. Birde dün yaptiklarini gözden gecir bir yerde bir eksiklik yada fazlalik olabilir mi diye

dün akşam ara öğünü olarak da 1 adet etiform mısırlı pirinç patlağı yedim.

Kızlar aşk olsun akşam sohbetin dibine vurmuşsunuz.Gündüzleri neden kimse olmuyor kıskanıyorum ama yaaa

Haklisiniz kuvvetle ihtimal bundan.. kiz bekle beni yetisiyorum sanaaa :) benimde 80 ler vapuruna yetismem lazim:)
Canım düşündüğün doğru kilo verdikçe düzensiz olan adet dönemleri düzene giriyor canım.

dün akşam ara öğünü olarak da 1 adet etiform mısırlı pirinç patlağı yedim.

Kızlar aşk olsun akşam sohbetin dibine vurmuşsunuz.Gündüzleri neden kimse olmuyor kıskanıyorum ama yaaa

Evet ya sabah gördüm cok şaşırdım. Aksam son baktigimda sayfada tik yoktu:)

Oooo süper 6 bardak su hiç de fena değil.Önceki gün 1 bardak içinde büyük gelişme var :) Aynen devam saracım...

dün geceyi sekiz bardak su bir büyük fincan çay içerek tamamladım canım bir mandalina bir portakal yedim

tartıyı farklı yerelere koyduğumda aynı anda bile farklı sonuçlar çıkıyo ama kaç gündür aynı yerinde duruyo demekki daha çok sıkmam lazım az yemem lazım oooof ooooof

Hııı bu arada dün akşam 3 mile(45dk) leslie de yaptım

Tebrikler tomurcukkk inşallah 7 lere de hemen görürsün. ben de bir 84 lere düşsem diye bekliyorum. Artık ben de de kacamaklara yer yok kızlar yoksa verilmiyor kilolar.

Bu arada biz de 4 kız kardeşiz

Tebrikler tomurcukkk inşallah 7 lere de hemen görürsün. ben de bir 84 lere düşsem diye bekliyorum. Artık ben de de kacamaklara yer yok kızlar yoksa verilmiyor kilolar.

Bu arada biz de 4 kız kardeşiz
İnşallah canım,teşekkür ederim.
Doktoruma söz verdim 19 ocağa kadar 5 kilo vermem lazım.85 ile gitmem lazım kontrole.Vermedim diyemem.O yüzden bende mümkün olduğu sürece minimum kaçamakla ilerliyorum

Benim bu diyette öğrendiğim en güzel sey sinirlendigimde oturup kendimi yemeğe vermemek oldu. Moralimi bozan seylere sirf diyetimi bozmasin diye aldirmamayi öğreniyorum. Sabir sabır ya sabır. Yemiyorum sabır çekiyorum. Kimseye hakettiginden fazlasını vermiceksin!

yooo bence doğru olan senin ki son derece normalsin bence anormal olan senin gibi yapamayan bizleriz...

ayy ne zamandır yazacağım hep unuttum. ne kadar güzel bir kızsın tatlım. yalınız kedine de bayıldım. kedi senden sen kediden güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…