Sabah maydanoz kuru 8.gun
kahvaltim:
2yumurta tavada (yağsız)
1 k.k tulum peyniri
40 gr t.b ekmek
1 sivri biber
maydanoz kürü ne canım ne kadar yapıyor ve nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim
Gunaydin Saracim maydanoz kurune Angelina'nin tavsiyesi ile başladım.
Sabahlari 10 ince dal maydanozu elle ufak parcalara ayirip, uzerine bir limon suyu sıkıyorum bir bakdakta su ilave edip blendırdan geciriyorum ac karınla içiyorum 30 dk sonra kahvalti yapıyorum.
15 gun devam edilip 3 ara veriliyordu dimi yanlis mi hatırlıyorum?
Angelina fatmaaaa:)
Ben diyete baslamadan once regl doneminde hep bir gecikme olurdu. Oldugunda da ilk uc gun sadece leke halinde gecer sonra aniden fazlalaşırdi. Gecen ay yine gecikme beklerken 5 gun erken oldu yibe ayni şekilde lekenme gördüm 3 gun boyunca. Ama bu ay günü gününe oldum ve lekenme degil alisik olmadığım bicimde fazla.. acaba diyorum ben son 2 yili obez geçirdiğim için bu adet döneminidemi etkiledi şimdi kilo verdikce normalleşmeye mi başladı hormonlar.. mutlu oluyorum bunlari düşündükçe belki de ben oyle yorumluyorum sadece :)
Karnim acaip sisti iki gündür bugün biraz indi neyseki bende adet tarihimi unuttum vehme kapildim gobek kaldi diye:)
Canım evet bilinçli olarak az yedim.Çünkü hem pilav vardı yanında yemedim ondan hemde bu sabah 90'lı kilolara veda ettiğimi görmek için akşamı hafif tuttum veeee elveda 90 lar , hoş geldin 80 leeerrrTomurcugum aksam yemegini cok az yemissin.
Canım inan iltifat olsun diye değil hakikaten görünce şaşırdım.Dedim acaba klavyeye mi yanlış bastı 2 yerine 3e mi bastı diye de düşündüm.Maşallahın var yemin ediyorum...34 olmamma az kaldı canım geçen seneki halim bu 83 kilo civarındayım o halimi görmeye bile razıyım. Teşekkür ederim ayrıca canım..
Bir müşterim saolsun beni beğenirmiş bekar abisi varmış rica etti bir görüş dedi. Bende gemileri yakmışım zaten olur dedim azcık naza çektim kendimi ama. Sosyal ağlardan ekleştik henüz birbirimiz hakkında bilgi sahibi olmak için telefon numaramı da istedi verdim. bakalım nolucak. Henüz hazır değilim ama onu bekle bunu beğenme nereye kadar..
merhaba kızlar bugünkü menülerimi yazayım
sabah :
bir adet tavada yumurta
iki dilim domates
iki dilim tam buğday ekmeği
bir bardak şekersiz çay
öğle:
yarım porsiyon menemen
yarım kase çorba
iki fincan şekersiz çay
iki dilim tam buğday ekmeği
akşam:
bi kase et haşlama
dört beş kaşık bulgur pilavı
birazdan çay yapacam şekersiz bir iki fincan içerim
bugün aerobiğimi yaptım ama çok halsiz oldum acaba regl döneminde olduğum içinmi böyle oldum bilmiyorum
bugün şu ana kadar altı bardak su içtim yatana kadar iki bardak daha içerim heralde çünkü bugün çok susuz oluyorum
Kesinlikle ve kesinlikle kilo vermekle alakalı canım.Çünkü benimde adet düzensizliğim çok vardı.2 ayda bir bazen 3 aya bile çıkıyordu sonra ilaç kullanarak geliyordu mecburen ama şu son birkaç aydır nerdeyse günü gününe geliyor ve çok mutlu oluyorumBen diyete baslamadan once regl doneminde hep bir gecikme olurdu. Oldugunda da ilk uc gun sadece leke halinde gecer sonra aniden fazlalaşırdi. Gecen ay yine gecikme beklerken 5 gun erken oldu yibe ayni şekilde lekenme gördüm 3 gun boyunca. Ama bu ay günü gününe oldum ve lekenme degil alisik olmadığım bicimde fazla.. acaba diyorum ben son 2 yili obez geçirdiğim için bu adet döneminidemi etkiledi şimdi kilo verdikce normalleşmeye mi başladı hormonlar.. mutlu oluyorum bunlari düşündükçe belki de ben oyle yorumluyorum sadece :)
Karnim acaip sisti iki gündür bugün biraz indi neyseki bende adet tarihimi unuttum vehme kapildim gobek kaldi diye:)
ben bugün 1 kilo fazla çıktım tartıda ama yediklerime dikkat ederken iki günde bir kilo alamam dimi hemde dün bir saat aerobik yaptım regl olduğum içinmi fazla çıktım tartıda acaba
Canım evet bilinçli olarak az yedim.Çünkü hem pilav vardı yanında yemedim ondan hemde bu sabah 90'lı kilolara veda ettiğimi görmek için akşamı hafif tuttum veeee elveda 90 lar , hoş geldin 80 leeerrr
Canım inan iltifat olsun diye değil hakikaten görünce şaşırdım.Dedim acaba klavyeye mi yanlış bastı 2 yerine 3e mi bastı diye de düşündüm.Maşallahın var yemin ediyorum...
Hakkında hayırlısı olsun canım.Bi abim falan olsaydı bende kaçırmazdım seni ama 4 kız kardeşiz
Oooo süper 6 bardak su hiç de fena değil.Önceki gün 1 bardak içinde büyük gelişme var :) Aynen devam saracım...
Kesinlikle ve kesinlikle kilo vermekle alakalı canım.Çünkü benimde adet düzensizliğim çok vardı.2 ayda bir bazen 3 aya bile çıkıyordu sonra ilaç kullanarak geliyordu mecburen ama şu son birkaç aydır nerdeyse günü gününe geliyor ve çok mutlu oluyorum
Canım düşündüğün doğru kilo verdikçe düzensiz olan adet dönemleri düzene giriyor canım.
dün akşam ara öğünü olarak da 1 adet etiform mısırlı pirinç patlağı yedim.
Kızlar aşk olsun akşam sohbetin dibine vurmuşsunuz.Gündüzleri neden kimse olmuyor kıskanıyorum ama yaaa
Oooo süper 6 bardak su hiç de fena değil.Önceki gün 1 bardak içinde büyük gelişme var :) Aynen devam saracım...
3 gun canim gun yazmayi unutmuşum:)
Saracim ben regl oncesi siskinlik olduguna sahit oldum ama regl oldugumda onun sisligi hemen gecer. Her bunye farkli olabilir ama bence yinede adetten kaynaklanmiyordur. Tarti hep ayni yerde olsun hep ayni saatlerde, ac ve giysisiz tartil. Birde dün yaptiklarini gözden gecir bir yerde bir eksiklik yada fazlalik olabilir mi diye
Hııı bu arada dün akşam 3 mile(45dk) leslie de yaptım
İnşallah canım,teşekkür ederim.Tebrikler tomurcukkk inşallah 7 lere de hemen görürsün. ben de bir 84 lere düşsem diye bekliyorum. Artık ben de de kacamaklara yer yok kızlar yoksa verilmiyor kilolar.
Bu arada biz de 4 kız kardeşiz
yooo bence doğru olan senin ki son derece normalsin bence anormal olan senin gibi yapamayan bizleriz...Bu arada yazmadan göndermişim kalanını.
Kızıma mevsiminde olmayan ve marketten/pazardan alınan hiçbir şey yedirmiyorum. Hiç kavanoz meyve-sebze püresi yemedi. Arkadaşımın annesi haftalık olarak kendi yetiştirdiği ürünlerden gönderiyor. O ürünler sadece Alina' ya özel. Ofis boy bir buzdolabımız var onlar için :)
Sütümüzü çiftlikten keçi sütü olarak alıyorum, yoğurdunu kendim mayalıyorum günlük olarak. Peyniri kendim yapıyorum yine keçi sütünden. Ne kadar yiyebileceğini tahmin ettiğim için yemeğini her sabah hazırlayıp minik porsiyonlara bölüp anneme veriyorum. Annemi bile karıştırmam kızımın beslenmesine.
Mesela şu an 1. aşama besinleri yiyor, 9. aydan sonra 2.aşama besinlere gireceğim.
Her yeni besin denediğimde, 3 gün bekleme kuralını uyguluyorum alerjik reaksiyonlar için.
Pirinç yedirmem mesela ya da hazır muhallebi hiç yemedi, tam yulaf unundan muhallebi yapıyorum kendim. Yulaf unu, buğday ruşeymi değirmenden alıyorum.
Tavuğu, yumurtayı (henüz sarısına geçmedim, daha var) serbest dolaşan doğal tavuklardan alıyorum, onu da arkadaşımın ailesi sağolsun hallediyor. Etimizi babaannemin yetiştirdiği hayvanlardan kestiriyoruz.
İlk aklıma gelenler bunlar. Evet normal değilim kabul ediyorum :)
ayy ne zamandır yazacağım hep unuttum. ne kadar güzel bir kızsın tatlım. yalınız kedine de bayıldım. kedi senden sen kediden güzelsinHayırlı Cumalar olsun kızlar günaydın. Akşam eve gidince 1 bardak diyet kola içtim 1 kaşık ta ıspanak tattım aklım kalcaktı yoksa.
sabah
2 dilim çavdar
1 k.k peynir
1 haslanmış yumurta
1 kesme şeker, çay
bide 3 tane leblebi şekeri bi minik müşterim verdi kıramadım
ayy ne zamandır yazacağım hep unuttum. ne kadar güzel bir kızsın tatlım. yalınız kedine de bayıldım. kedi senden sen kediden güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?